Şimdi Ara

Alex'ten Zehir Zemberek Açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Alex, kulüpte Başkan’ın yüzüne bile bakmadığını söyledi, “2014’de futbolu Fener’de bırakmak istediğimi söyledim. ‘Kulübün menfaatları için seni düşünmüyoruz’ yanıtı verdiler” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Kaptanı Alex, yönetimin Twitter hesabından yorum yapmasını yasakladıktan sonra, bu kez özel bir iletişim ağı olan BlackBerry Messengar’dan taraftarlarla sohbet etti ve zehir zemberek yanıtlar verdi.
    Brezilyalı yıldız, çok mutsuz olduğunu, bunun ilk nedeninin Aykut Kocaman’ın kendisiyle konuşmamasının olduğunu söyledi, “Hiçbir randevumu kabul etmiyor. Ama bunun arkasında Başkan da var” dedi. Alex, Başkan Aziz Yıldırım’la yaptıkları toplantının ayrıntılarını taraftarlara şöyle açıkladı:

“Tam 3.5 saat kulüpte kaldım. Başkan konuşurken yüzüme bakmadı, benimle konuşup konuşmadığı bile belli değildi. 2014’te futbolu Fenerbahçe’de bırakmak istediğimi söyledim, ama Başkan, bana ‘Bu kadar uzun süre Fenerbahçe’de kalman olanaksız’ dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe’de kalmak için yıllık ücretimde indirim yapabileceğimi söyledim. ‘Parayla bir ilgisi yok, kulübün menfaatları yüzünden seni düşünmüyoruz’ diye yanıt verdiler”.

Sarı-lacivertli futbolcu, Hooijdonk’la da konuştuğunda, kendisine de aynı yıldırma politikasını uyguladıklarını hatırlattığını da BB messenger platformunda açıkladı, “Kulüpteki toplantıda bana Hooijdonk ile konuşmanın yanlış olduğunu söylediler ve bu eski futbolcuyu sürekli kötülediler. Şu anda çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum” ifadesini kullandı.

bu tür haberleri araştırmadan koyuyorsunuz ya oraya buraya bu tip adamlar sizden besleniyor farkında değilsiniz...

Orijinalden alıntı: ourge

o kadar kolpa bir haber ki tek bir cümlesi bile mantıklı gelmedi. üstelik alex twitterda halen aktif.

bu tür haberleri araştırmadan koyuyorsunuz ya oraya buraya bu tip adamlar sizden besleniyor farkında değilsiniz...

+1907
  • Yukarıdaki yorumlara artı olarak bu kelimeler hiç Alex 'in söyleyeceği kelimeler değil. Alex kendinden emin birisi kendine güveni var. Fakat verilen haberdeki ne yapacağımı bilmiyorum gibi belirsiz karamsar sözler Alex'in kişiliğinde yok tamamıyle yalan haber bence. Şunu da unutmayın bu adamın heykeli dikilecek ve o proje hala iptal olmadı.

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • sen de buna inandın

ρѕη: αcмzѕlи
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tip haberleri okudukça biz niye film sektöründe en iyisi olamıyoruz diye soruyorum. Sebebi açık, bizim senaristler boş işler peşindelermiş

Veren yoksa mahkemeye o zaman o adamda atarda tutarda sallarda,

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • haber sallamasyona benziyor ama dünkü şu görüntü üzdü beni ,maçtan önceki selamlama olayı yapmacıkdı

Orijinalden alıntı: gael

haber sallamasyona benziyor ama dünkü şu görüntü üzdü beni ,maçtan önceki selamlama olayı yapmacıkdı

kesinlikle yapmacıktı,hiç yapmasalar daha iyiydi...
  • Alex in hala niye ülkesinden bir takıma gitmediğini anlayamadım, parası var huzuru yok. Bu savaşı Alex e kazandırmacakları belli. Hatta bu sene Fenerbahçe'de jübilesini yapsada aykut ve azize rağmen efsane olsa

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

Alex in hala niye ülkesinden bir takıma gitmediğini anlayamadım, parası var huzuru yok. Bu savaşı Alex e kazandırmacakları belli. Hatta bu sene Fenerbahçe'de jübilesini yapsada aykut ve azize rağmen efsane olsa

Adamın ailesi yıllardır burada ,çocukları burada okuyor. Aile babası olarak karar vermesi öyle kolay değil...
  • Muhtemelen yalan haber de, yine de insan üzülüyor Alex'e. Alex sadece Fenerbahçe'nin değil Türkiye'nin futbol efsanelerindendir. Adamı el üstünde tutacağınıza Twitter kullanmasını yasaklıyorsunuz, kadro dışı bırakıyorsunuz. Yazık oluyor adama.

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Muhtemelen yalan haber de, yine de insan üzülüyor Alex'e. Alex sadece Fenerbahçe'nin değil Türkiye'nin futbol efsanelerindendir. Adamı el üstünde tutacağınıza Twitter kullanmasını yasaklıyorsunuz, kadro dışı bırakıyorsunuz. Yazık oluyor adama.

Tabi siz her maç Hagi'ye şeref tribününde yer veriyorsunuz.

Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

quote:

Muhtemelen yalan haber de, yine de insan üzülüyor Alex'e. Alex sadece Fenerbahçe'nin değil Türkiye'nin futbol efsanelerindendir. Adamı el üstünde tutacağınıza Twitter kullanmasını yasaklıyorsunuz, kadro dışı bırakıyorsunuz. Yazık oluyor adama.

Olayı hiç oralara çekme şimdi. Adam haklı. Birileri yüzünden Alex yeniyor.

quote:

Şu an kimse Hagi nin futboluyla alakali bir şey diyemez. Hagi futbolu Galatasaray da bıraktı, jubilesi yapıldı ve hala bizim efsanemiz. Sıkıntılar teknik direktörlüğü ile ilgiliydi. Alex in durumu ile yakından uzaktan alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya okadar karmaşık bir olay değil ki bu. Artık kadroda sistemde değişiklik lazım. adam 35 yaşına gelmiş 1-2 sene daha alex oynasın diye beklemek fenerbahçenin senelerinden çalmaktır. Çünkü alex in yerine alex gibi futbolcu bulman imkansız. Durum böyleyken Alex de bunun farkında olmadan kendine yakışmayacak şeyler yazıyor Twitter dan. Teknik direktörün hakimiyetini sarsmadan , yıldızı küstürmeden orta yolu bulmak zor iş.

quote:

Adamların Hagi'ye ne yaptıklarının bizim efsanemizle hiç alakası yok. Şu kibir abidesi Aziz ile inat abidesi Aykut belki de milyonların beğendiği bir futbolcuyu harcama peşinde.
  • Haber yalansa tekzip edilir.Haberi okuduğum site ciddi bir site.Aykut Kocaman'ın Alex'le sorunu yok.Aziz Yıldırım'ın Alex'le sorunu var.Aykut Kocaman kendisine verilen talimatı yerine getiriyor.Bu sorun Metriste başladı.Alex'in metriste başkanını ziyareti bile aylarca sonra gerçekleşmişti.Alex Fenerbahçeden ayrıldığında söylemediklerini söyleyecektir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.