Şimdi Ara

Alex'ten önce Alex'ten Sonra.. Alex inadı Fenerbahçeyi bitirmiştir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece maçta gördük; Alex oyuna girdikten sonra çok şey değişti. Fenerbahçe adeta parlamaya başladı. Alex 11 de başlasa daha iyi olmaz mıydı ? Fenerbahçe kendi elleriyle verdi turu. Birilerinin inadı yüzünden verdi. Alex belkide moralsiz olmasına rağmen çok iyi oynadı.

Peki biz niye alex diyoruz ?

Şöyle açıklayalım; insanlar nasıl alışkanlıklarından kolayca vazgeçemezse, takımlarda alışkanlıklarından vazgeçemezler. Sen takımın adeta bağımlı olduğu Alexi benim artık canım istemiyor deyip o bölgeden çıkarırsan bu takım tabiki yenik düşer, üstelik bunu yaptığın maç Fenerbahçenin kötü günleri aşmasında ki en önemli fırsat iken.

Alexten vazgeçmek mi istiyorsun, yedek kulübesinde oturtarak olmaz. 18 kişilik kadroya almayarak olmaz, takımdan göndermelisin. Onlarca kez hazırlık maçı yapmalısın Alex olmadan. Psikolojik faktörleri ortadan kaldırmalısın.

Bu durum aynen devam ederse, Fenerbahçe Uefa dan da elenecek, gerçekler böyle üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alex oyuna girdiğinde Spartak Moskova geriye yaslanmaya başlamıştı zaten. 2. yarının başından itibaren yaslanmaya başladılar. İlk yarı oynanan başka 2. yarı oynanan başka bir oyundu. Bunu
    bilmek için profesör olmaya gerek yok. Alex 11 de olsaydı kesin kazanıdrdık falan demek sadece saflık olur.
    Alex oyuna girdiği sıralar Fenerbahçe zaten baskılı oynuyordu gol her an gelebilirdi.
    Ama her şeye rağmen Alex dün 11 başlasa bu maç değişik bitebilirdi değişik bitmese bile en azından kimse Alex olsaydı diye başlayan cümleler kurmazdı dün maç sırasında devre arasında sürekli Alex Alex , benim asıl merak ettiğim yedekten Baroni yerine girecek bir forvet oyuncusu yok muydu o sıralar sağdan soldan içeri bindirmeler , ortalar karambol toplar çok oluyordu her an gol şansıydı.

Orijinalden alıntı: It's My Life

Dün gece maçta gördük; Alex oyuna girdikten sonra çok şey değişti. Fenerbahçe adeta parlamaya başladı. Alex 11 de başlasa daha iyi olmaz mıydı ? Fenerbahçe kendi elleriyle verdi turu. Birilerinin inadı yüzünden verdi. Alex belkide moralsiz olmasına rağmen çok iyi oynadı.

Peki biz niye alex diyoruz ?

Şöyle açıklayalım; insanlar nasıl alışkanlıklarından kolayca vazgeçemezse, takımlarda alışkanlıklarından vazgeçemezler. Sen takımın adeta bağımlı olduğu Alexi benim artık canım istemiyor deyip o bölgeden çıkarırsan bu takım tabiki yenik düşer, üstelik bunu yaptığın maç Fenerbahçenin kötü günleri aşmasında ki en önemli fırsat iken.

Alexten vazgeçmek mi istiyorsun, yedek kulübesinde oturtarak olmaz. 18 kişilik kadroya almayarak olmaz, takımdan göndermelisin. Onlarca kez hazırlık maçı yapmalısın Alex olmadan. Psikolojik faktörleri ortadan kaldırmalısın.

Bu durum aynen devam ederse, Fenerbahçe Uefa dan da elenecek, gerçekler böyle üzgünüm.
    Aykut Kocaman Beyefendi kendi elleriyle verdi turu.

• alexin umrundamı sandınız cl ye gitmeyi yada gitmemeyi. o da en iyisini yaptı. yani hiçbişey
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

alexin umrundamı sandınız cl ye gitmeyi yada gitmemeyi. o da en iyisini yaptı. yani hiçbişey

Bende aynen böyle düşünüyorum,

Sen kalk maçta düşünmüyorum oyun sistemimde yeri yok vs gibi açıklamalar yap sonrada kurtarıcı olarak oyuna al :))))

Hepsini geçtimde, kendinden bile umudunu kesmiş baroni de ne buluyor hala bu Aykut kocaman hiç anlamıyorum.

Adam gibi adam dedikleriniz adam olsa o maçtan sonra direk maç bitimi kovardı baroni ruhsuzu.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Bakıyorum Anti-Alex'çiler yine meydanda gitmesini istiyorlar.Yahu ne istiyorsunuz Alex'ten bana göre süper oynuyor.Zaten spartak moskova maçında Alex oyuna girince tek kale oynadık ve bunu herkes gördü.Ama şans yüzümüze gülmedi.
    Hala Alex'ten kurtulmaya çalışıyor bazı kesimler ve Aykut K..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.