Şimdi Ara

Alex Devre Arasında Kesin Gidiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın takımdaki geleceği merak konusu. Alex'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ancak Brezilyalı oyuncu, ligin devre arasında Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. Öyle ki Alex, çocuklarını okula yarım dönem için kaydettirdi.

Alex Devre Arasında Kesin Gidiyor !

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın takımdaki geleceği merak konusu. Alex'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ancak Brezilyalı oyuncu, ligin devre arasında Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. Öyle ki Alex, çocuklarını okula yarım dönem için kaydettirdi.

Teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı sorun nedeniyle Türkiye'den ayrılmayı düşünen Alex'e, ülkesinden talipler çıkmıştı.

Başta Cruzeiro olmak üzere pekçok takımın teklifte bulunduğu Alex, Brezilya'ya dönmeye sıcak bakıyor. Bu fikrini eşiyle de paylaşan yıldız futbolcu, taşınma hazırlıklarına başladı.

Alex'in çocuklarını okula yarım dönem kaydettirmesi de Brezilyalı futbolcunun ayrılık hazırlığında olduğunun en önemli göstergesi.

Not: KanalTürkde Spor ile alakalı bir program vardı. oradada söylemişlerdi bugun

Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • Kaynagı Eklemeyi unuttum ; NTVSPOR
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.

• Efsane efsane olarak kalmalı

Alex kurnaz bir oyuncu bilinçlide yapmış olabilir.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Bu adama bi uğurlama yapılmalı..
  • Aykut koyaman köprüleri attı.Gerekirse taraftarı karşıma alırım dedi.Bu saatten sonra alex son kozlarını oynuyor.Alexin gitmesi gerekiyor takımı karıştırıyor yoksa.Şimdiden güle güle efsane kaptan
  • Bu böyle olmamalı, kaptanımız bu şekilde ayrılmamalı, bugün dinledik aykut kocaman'ı, alex'e bu kulübü beraber büyütelim demiş, karşısında ona karşı olan bir teknik adam yok, kaptan bazen kulübede oturacağı için mi bunu yapıyor yoksa başka nedenler mi var taraftar bilmiyor bunu ama bitsin artık bu problem, alex fenerbahçe bünyesinde kalmalı, futbolu burada bırakmalı
  • İnşallah yakışan bir ugurlama yaparlar kaptana,haber dogruysa.. ama ınsallah degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird42

Bu böyle olmamalı, kaptanımız bu şekilde ayrılmamalı, bugün dinledik aykut kocaman'ı, alex'e bu kulübü beraber büyütelim demiş, karşısında ona karşı olan bir teknik adam yok, kaptan bazen kulübede oturacağı için mi bunu yapıyor yoksa başka nedenler mi var taraftar bilmiyor bunu ama bitsin artık bu problem, alex fenerbahçe bünyesinde kalmalı, futbolu burada bırakmalı

alex kulübede olmayı kendine yediremiyor.Aykut kocaman kendisini spartak maçında düşünmediği alexe 1 hafta önceden falan söylemiş.Ancak alex bunu bile bile hocayı kıskanç dedi.Alex 35 yaşına gelmiş kulübede duramıyor.Koskoca real madridde santilliana yedekte oturdu gıkı çıkmadı şuan quaresma yedekte oturuyor gıkı çıkıyor mu?Çıkıp topunu oynuyor ben 3.750 milyon € mu alırım keyfime bakarım arkadaş diyor ancak bu alexe yetmiyor bilmiyorum belkide o parayı hak etmeye çalışıyordur yani oturduğu yerden para kazanmamak istiyordur ancak alexin şu anda tek yaptığı şey taraftarı ikiye bölmek.Sivas maçında sahanın en kötüsüydü verimide düştü.Bu saatten sonra alex devre arası bir törenle uğurlanmalı

• dedim size rekor için kaldı kaptan.

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: bird42

Bu böyle olmamalı, kaptanımız bu şekilde ayrılmamalı, bugün dinledik aykut kocaman'ı, alex'e bu kulübü beraber büyütelim demiş, karşısında ona karşı olan bir teknik adam yok, kaptan bazen kulübede oturacağı için mi bunu yapıyor yoksa başka nedenler mi var taraftar bilmiyor bunu ama bitsin artık bu problem, alex fenerbahçe bünyesinde kalmalı, futbolu burada bırakmalı

alex kulübede olmayı kendine yediremiyor.Aykut kocaman kendisini spartak maçında düşünmediği alexe 1 hafta önceden falan söylemiş.Ancak alex bunu bile bile hocayı kıskanç dedi.Alex 35 yaşına gelmiş kulübede duramıyor.Koskoca real madridde santilliana yedekte oturdu gıkı çıkmadı şuan quaresma yedekte oturuyor gıkı çıkıyor mu?Çıkıp topunu oynuyor ben 3.750 milyon € mu alırım keyfime bakarım arkadaş diyor ancak bu alexe yetmiyor bilmiyorum belkide o parayı hak etmeye çalışıyordur yani oturduğu yerden para kazanmamak istiyordur ancak alexin şu anda tek yaptığı şey taraftarı ikiye bölmek.Sivas maçında sahanın en kötüsüydü verimide düştü.Bu saatten sonra alex devre arası bir törenle uğurlanmalı

Kaptanla Aykut Kocaman bunu oturup halledebilirler, Alex burada bırakmalı futbolu, diğer seçenekler insanı rahatsız ediyor

• kocaman amacına ulaştı. ne uyuz bir adammışsın sen be kocaman. sana verdiğim destekten utanır hale geldim. kişiliksiz çıktın sende.
  • Artık gitmeli,futbolda dün yoktur,Alex şu an maalesef takıma zarardan başka birşey vermiyor.
  • Alexın aslında ligtv.deki quiz isimli programı da sorulara verdiği cevaplara bakarsanız adamın aklında Türkiye yok artık her soruya brezilya olarak cevap veriyordu çok dikkatimi çektı coritiba fln zaten ortalarda dolanan laflardan birtanesi güzel bir uğurlama ile güle güle gitsin kaptan bu saaten sonra kalması zarar olur.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.