Şimdi Ara

Alex de Souza: 'Benim kafa ve Fenerbahçe felsefe çok farklı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter'dan yazdıkları olay olan Alex de Souza, dün akşam da Fenerbahçeli taraftarların sorularını yanıtladı. Verdiği bir yanıt ise çok konuşulacağa benziyor.

Yazdıkları yüzünden Aziz Yıldırım tarafından ağır bir şekilde eleştirilen Alex, dün de "Fenerbahçe'yle bir sorunun mu var kaptan?" sorusuna, "Sorun yok. Ama benim kafa ve Fenerbahçe filozofi (felsefesi) arasında çok fark var" yanıtını verdi.

Aziz Yıldırım, Gaziantepspor karşılaşması sonrasında, "Alex Twitter'dan Fenerbahçe yönetimi Avrupa'yı düşünmüyor gibi şeyler yazmış. Böyle saçma bir şey olabilir mi, Şampiyonlar Ligi'ne katıldılar da biz mi göndermedik?" demişti.

Bakalım Alex'in "büyük felsefe farkı var" eleştirisine bir cevap gelecek mi?

Alex de Souza: 'Benim kafa ve Fenerbahçe felsefe çok farklı'

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/Bu-sozler-cok-konusulur_3_Detail_34_275224.htm

Kaptaaaan

Efendi bilirdik...

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Böyle şeyler yaparak kendi değerini düşüyor alex haberi yok.Cidden çok pis sıkmaya başladı artık şu twitter muhabbetleri.

Uludağ Üniversitesi
  • Kuzeni yaziyo bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Adam yalan mı söylüyor? Takım orta saha diye bas bas bağırırken transfer yapmayan,CL Gidince arayışa giren şampiyon olamadı diye Zico yu yollayan yönetim değil mi bu?

Orijinalden alıntı: AntiEveryThink

Adam yalan mı söylüyor? Takım orta saha diye bas bas bağırırken transfer yapmayan,CL Gidince arayışa giren şampiyon olamadı diye Zico yu yollayan yönetim değil mi bu?

+ O kadar genç oyuncu alan ve onları oynatmayan (en yakın örnek Salih) yönetim de bizim yönetim.Ne olurdu en azından Elazaığ ya da Gaziantep maçında Salih'i oynatsalar ?.Alex bunu da demişti.''Fenerbahçe genç oyunculara şans vermiyor'' diye..Adama kızıyorsunuz fakat doğruları söylüyor.

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber, şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz. Ali
  • Adam sonuna kadar haklı olduğu bir konuyu eleştiriyor ordan buradan sizene sesini çıkartıyormu? evet siz ancak DH forumunda sap sap Aykut 'a söverken o adam belkide takımdan kovulmak uğruna yinede Fenerbahçe 'nin iyiliğini düşünüyor.Siz diğer forumlarda Zico, Zico diye ağlarken o adam ordan burdan sesini çıkartıp eski Fenerbahçe felsefesi yani Zico dönemindeki Fenerbahçe felsefesini istediğini söylüyor, Aykut 'u eleştiriyor sizde yanlış bir şey söylüyormuş gibi "başlarım twitterına" , " tüm değerini kaybetti " , " atın artık şu adamı " bla bla.Bırakın bu işleri o efsaneyi öyle çabuk bitiremezsiniz, istediğiniz kadar ağlayın Aykutunuzu eleştiriyor diye, şimdi gelip biri bana Fenerbahçe>Alex Aykut bla bla diyecek yine hayır artık sizin sayenizde " 3A > Fenerbahçe oldu ve dedikleri gibi 3 yıldırda böyle olacak yine sizin sayenizde.Sonuna kadar müstehaksınız o 3A 'ya ve yine o kadarda batıcak size Alex 'in dedikleri.

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Milos Krasic 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
    Teknik Direktör?

• Aykut kocamanla birlikte olmak ne kadar zordur kim bilir

• Alex gitmek istiyor açıkça ve bunun içinde böyle şeyler yaparak yönetimle arasını bozmak istiyo. Böylece giderken Alex değil yönetim suçlu olucak, Alex efsane olarak kalıcak. Alex ben gidicem dese kızanlar sövenler mutlaka olucak, Alexte böyle bi yöntem deniyor. BENCE.

• Kaptan yine konuşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Keşke önceki yazdıgının da capsini alsaydın. Adama biri soruyor Alex futbolu bırakınca altyapı antrenörü olmak istermisin diye, Alex hayır diyor. Adam neden diye sorunca bu cevabı veriyor.

E haklı değil mi adam? Niye altyapıda görev alsınki? Yetiştirdiği oyuncular oynayabilecek mi sanki? Alex bunu geçenlerde de söyledi Fenerbahçe gençlere değer vermiyor dedi açık açık. Avrupayı değil yerel başarıları düşünüyor dedi.

Ahh ahh Aziz Yıldırım ve Aykut Kocamanda kurtulup takımın başına sen gelsen öyle bir şahlanacağız ki Kaptan.

Lafını bil de konuş arkadaşım Yazının sonunda kaynak vermişim, görmüyor musun? Haber de benim değil, caps de Fanatik'e mail atarsın dersin ki bir aşağıda yazdığını niye haber yapmıyor musunuz diye olur biter

• İyide anlamadığım nokta şu, kaptan dogrulari soyluyor, fenerbahce icin yapiyor, belki birileri sapkasini onune koyup dusunur diye ama hâlâ bu adami elestirenler var. Sonunun geldigini biliyor zaten, bari bir iki seyi degistirebilirmiyim diye dusunuyor.
    Bu adam kendini antrenorlukte az gelistirsin, fenerbahcede buyuk basarilara imza atar.
    Ama Alex'ide saha kenarinda gozluklu takim elbiseli hayal edemiyorum

Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.