Şimdi Ara

ALES'ten 65 almışım çok mu kötü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendimi denemek amaçlı alese girmiştim.. Sonuçlar açıklanmış anca bugün haberim oldu.. sayısal 65 almışım... Ama iyimidir kötümüdür hiç fikrim yok... Üniversteler kaç ile kabul ediyorlar hangi üniversitenin puanı kaç bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

Türkçeyi tam yaptım diğerleri çok kötü idi. Bakalım LYS 'de bir şey yapabilecek miyiz?

oeh ben bile 89 almışım en son mat. türkçe sorusunu 5 yıl once çözdügümü düşünürsek.

arkadaşım başlangıç için fena değil. Ama sayısalcılar rahat 85 - 90 almalı. Anca bu puanları alırsan işe yarar.
  • 1 soru bile çözmeden 96 aldım, arkadaş 88 aldı diye herkes dalga geçti, adam bu dönemde yeniden girdi 97 almış. yani 65 diye baya kötü be kanka ben 80den falan başlıyor sanıyodum puanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 30 Mayıs 2011; 17:52:39 >

bang! bang!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

1 soru bile çözmeden 96 aldım, arkadaş 88 aldı diye herkes dalga geçti, adam bu dönemde yeniden girdi 97 almış. yani 65 diye baya kötü be kanka ben 80den falan başlıyor sanıyodum puanlar

odtü bilgisayar mühendisliği 1. si olan adamda 96 alsın artık.Herkesin seviyesi farklıdır.Ama 65 kötü bir puan.Hangi bölümde okuduğu,hangi alanda ve hangi okulda yüksek lisans yapmak istediği vb kriterlere göre de gerekli olan puan değişir.

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

1 soru bile çözmeden 96 aldım, arkadaş 88 aldı diye herkes dalga geçti, adam bu dönemde yeniden girdi 97 almış. yani 65 diye baya kötü be kanka ben 80den falan başlıyor sanıyodum puanlar

odtü bilgisayar mühendisliği 1. si olan adamda 96 alsın artık.Herkesin seviyesi farklıdır.Ama 65 kötü bir puan.Hangi bölümde okuduğu,hangi alanda ve hangi okulda yüksek lisans yapmak istediği vb kriterlere göre de gerekli olan puan değişir.

arkadaşlar özel üniversite de yüksek lisans yapmak istiyorum. bende arkadaş gibi 65 aldım, özel üniversite de puan kasarlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

arkadaşlar özel üniversite de yüksek lisans yapmak istiyorum. bende arkadaş gibi 65 aldım, özel üniversite de puan kasarlar mı?

yanlış hatırlamıyorsam bilkent taban olarak 65 istiyordu ama emin değilim

#9 - Johan Elmandeer!

• şimdi benim bu konularda hiç bilgim yok, o yüzden sorularımla dalga geçmeyin

puanlar 100 üzerinden mi veriliyor?

100 üzerinden 100 alırsak istediğimiz üniversitede yüksek lisans yapabiliyo muyuz?

Orijinalden alıntı: radressss

şimdi benim bu konularda hiç bilgim yok, o yüzden sorularımla dalga geçmeyin

100 üzerinden 100 alırsak istediğimiz üniversitede yüksek lisans yapabiliyo muyuz?

Tabi marsilyada bile yaparsın.

Orijinalden alıntı: radressss

şimdi benim bu konularda hiç bilgim yok, o yüzden sorularımla dalga geçmeyin

yüksek lisans yapmaya hak kazanabilirsin mülakat gibi düşün

#9 - Johan Elmandeer!
  • 67 aldım..
  • bende kendimi denemek için girmiştim 88 aldım ama üzerinden 2 yıl geçti ve kullanmadım, aralıkta askere gidecem yani 88 i kullanma hakkm ölmüş olacak ama sorun değil zaten şuanda bile kullanacak olsaydım mutlaka bidaha girerdim
  • bı allahın kulu düzgun cevap verseymıs yahu..97 ne ya... o zaman tübıtaka basvur arkadasım 1500 lıra her ay burs alırsın mis gıbı..

65 basvurmak ıcın yeterlı..basvurmayı direk hemen yuksege baslıorum dıe dusunme..mulakata gıreceksın..ortalama 5 hocanın karsına cıkıp sana bölumunle alakalı ve de nıe yuksek yapmak ıstıosun fılan tarzında sorular soracaklar..

istanbul unı nın yenı bııttı basvuru tarıhlerı...her unıversıtenın farklı zamanlardadır basvuru tarıhlerı bunları netten takıp edıceksın.basvuru tarıhının acıklaması yapıldıgında zaten orda alınan taban puanı da yazar..

ege unı fen bılımlerı 55 le alıodu gecen sene..bu sende sanırım ole olur cunku 3-4 senedır hep aynı..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.