Şimdi Ara

alerji ve geniz akıntısı (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
86
Favori
568.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  alerji ve geniz akıntısı
  • Arkadaşlar isyeri hekimimiz bu ilaci benim arkadaşıma tavsiye etti bir yıl ilaçsız geçirirsin dedi arkadaş iğneyi oldu ve şuanda alerjiden eser yok günlük ilaç alıyordu alerjisi çok ağırdı doktorlar yazmıyor işlerinemi gelmiyor anlamıyorum. Ama bu ilacı deneyin. Sirf sizin icin yazıyorum.



     alerji ve geniz akıntısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pemaxs

    Arkadaşlar isyeri hekimimiz bu ilaci benim arkadaşıma tavsiye etti bir yıl ilaçsız geçirirsin dedi arkadaş iğneyi oldu ve şuanda alerjiden eser yok günlük ilaç alıyordu alerjisi çok ağırdı doktorlar yazmıyor işlerinemi gelmiyor anlamıyorum. Ama bu ilacı deneyin. Sirf sizin icin yazıyorum.



     alerji ve geniz akıntısı
    Bu iğne kortizon.
    Bağışıklık sisteminizi yavaşlatıp alerjenlere karşı daha az tepki vermenizi sağlar. Siz de iyileştim sanırsınız.
    Sonra katarakt, kemiklerde incelme, tansiyon, diyabet vs gibi sonuçlarla karşılaşırsınız.
    Ezbere ilaç tavsiye etmeyin ve kullanmayın.




  • Kaleyi yani bağırsakları sağlamlaştırmak gerekiyor. Bu konuda şu linkte yer alan doktorun yazısı yardımcı olabilir:
    http://www.drceyhunnuri.com/sindirim-sistemi-hastaliklari/colyak-hastaligi/

    İlaveten 10 günlük açlık orucunun her hastalığı iyileştirebileceği ifade ediliyor.http://www.zenberek.com/10-gunluk-aclik-orucu-dr-aidin-salih/

    Üçüncü olarak, eğer imkanınız varsa bir fonksiyonel tıp doktoruna muayene olun.http://www.fonksiyoneltip.com/barsaklarinizi-iyilestirin/gozden-kacan-tehlike-sibo/#comment-98

    Son olarak hacamatın da faydası var. Sağlıklı olmak için 3 ayda bir hacamat olmak gerekiyor.http://www.drceyhunnuri.com/tedavi-yontemleri-dr-ceyhun-nuri-integratif-tip-ankara/hacamat/




  • comm kullanıcısına yanıt
    Problemin kök nedeni burun değil ki işe yarasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguz3659

    Cevabiniz icin tesekkurler, bugun belirttiginiz takviyeleri de aldim. Devam ediyorum diyete. Ilerki donemde yine burdan durumu bildiririm.
    Hocam nasıl oldun
  • et var kemikte ve akıntı oluyor burunda, bas agrımda basladı. özel de ameliyat olup memnun kalan varsa pm atarsa en acilinden cok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    et var kemikte ve akıntı oluyor burunda, bas agrımda basladı. özel de ameliyat olup memnun kalan varsa pm atarsa en acilinden cok sevinirim
    Bende de burun kemik eğriliği ve burun eti büyümesi var. Radyofrekansla burun etlerini yaktırdım. Artık sağdan daha çok nefes alabiliyorum. Sol burunda bir tane daha burun etini yaktıracağım.
    Devlet hastanesinde yaktırdım. Bu sefer özel hastaneye gideceğim.

    Artık sağ burun hiç tıkanmıyor.

    Burun akıntısı için de her sabah zerdeçal ve çörekotunu balla karıştırıp 1 yemek kaşığı yutuyorum.

    Burun estetiği, ameliyatı için bu doktor iyi gibi.

    https://www.youtube.com/watch?v=OB1mNGQXlwQ




  • halen alerji devam ediyo sürekli geniz akıntısı kaşıntısı boğaz ağrısı var alerji kaynaklı ışık tedavisi olucam mecbur kaldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8MB AGP

    Bende de burun kemik eğriliği ve burun eti büyümesi var. Radyofrekansla burun etlerini yaktırdım. Artık sağdan daha çok nefes alabiliyorum. Sol burunda bir tane daha burun etini yaktıracağım.
    Devlet hastanesinde yaktırdım. Bu sefer özel hastaneye gideceğim.

    Artık sağ burun hiç tıkanmıyor.

    Burun akıntısı için de her sabah zerdeçal ve çörekotunu balla karıştırıp 1 yemek kaşığı yutuyorum.

    Burun estetiği, ameliyatı için bu doktor iyi gibi.

    https://www.youtube.com/watch?v=OB1mNGQXlwQ

    Alıntıları Göster
    tesekkur ederim. et alımı sonrası akıntı kendiliğinden gecmiyor mu. sürekli olan bir durum mu bu akıntı
    hıc cerrahı cozumu yok mu




  • Arkadaşlar bu lanet şeyle bende 7 senedir yaşıyorum tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki en büyük tedavilerinden biri de iyi uyku. Uykumu düzene soktuğumda yani daha da açmak gerekirse normal bir şekilde gece uyuduğumda sabah kalktığımda rahatsızlıklarda çok büyük oranda azalma olduğunu farkettim. Eğer tam tersi şekilde dengesiz uyku düzenine sahip olduğumda ve gece uykusu almadığımda rahatsızlıkların fazlasıyla arttığını tecrübe ettim. O yüzden uykunuza cidden dikkat edip, düzene sokmaya çalışın. Hem sadece bu rahatsızlıklar için değil uyku düzeni sağlıklı yaşamın en büyük anahtarlarından biri.
  • arkadaşlar genzim sürekli dolu sürekli balgamlı böyle olan varmı aramızda
  • 1998 den beri her sene bahar aylarında başlayıp sonbaharda biten saçma hastalıktan bende müzdaribim.
    son 2 senedir iyice arttı ve artık antihistaminikler fayda etmemeye başladı.
    özellikle ağaç ve sigara çok etkiliyor.
    ve geçmiyor.
  • Merhabalar arkaşlar bütün yorumları baştan aşağı okudum sanırım herkeste kendisini çok farklı gösteriyor bu alerjik rinit bende ise yaklaşık 9 ay önce ortaya çıktı normalde sigara içen alkol içen herşeyi yapan bir adamım 9 ay öncesine kadar sonra bir anda tabi bu bir anda olması durumu benim yurt dışına çıktığım güne denk geliyor sanırım orada sağlıksız beslenme ve tpzlu ortamlarda kalmam bu alerjiyi ortaya çıkardı. Doktora gittim alerji testi yaptırdım yumurta fındık kedi tüyü akarlara alerjim çıktı her şeyi hayatımdan çıkardım akarlar hariç ki her yerdeler.

    9 ay boyunca her gün burun akıntısı ile başlayıp günü öyle tamamladım. Tabi bu süreçte süt ve süt ürünlerinin burun akıntısını daha da arttırdığını gördüm. Süt içmedim.

    Bu süreçte burun spreyleri haplar kullandım.

    Son iki gündür Quercetin bitkisel hap aldım dün kullandığımda iyi bir uyku çektim sabah çok az bir burun akıntım oldu. Benim burun akıntım sıvı değil yosun gibi olduğu için insan içine bile çıkmayı düşünmedim bir ara. Hatta evlenme aşamasındayım. Evliliği bile ertelemeyi düşünüyorum. Qeuercetin iyi gelir ise buradan detaylı paylaşacağım. Tabi ürünü bulmak çok zor oldu 15 eczane aradım 1 kutu bulabildim. dün gece bu sabah 1 adet kullandım.Üç aydır koku alamıyordum sabah uyandığım da kokuyu aldım. Güzel bir duyguydu.

    Diğer detayları yazacağım ek olarak bionette diye bir ürün var bir kaç kişiyle görüştüm gerçekten kullanmış ve memnun kalmış olanlar içimizde bu ürün veya benzerini kullanan var mı sonuçları nelerdir . Artık kurtulmak istiyorum bu illet şeyden.




  • franklyy F kullanıcısına yanıt
    Yüreğinize sağlık,çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için .Aynı şikayetler bende de var.Bağışıklık sistemim için neler yapmadım ki.Çok hareketli enerji dolu yapıya sahibim.5- 6 yıldır öksürük ,bu sene beraberinde halsizlik,gözlerde ,vücutta yorgunlukta başlayınca ,artık aşı tedavisini kabul etmek zorunda kaldım.Bağırsak rahatsızlığımda giderek çekilmez hale geldi. İlaç kullanmadan duramıyorum.Şişkinlik ,gaz,tembellik vs...PRF.Gastroloğa gittim.Acaba reflümü var diye ama ,en son antidepresan verdi gönderdi. Bağırsaklarımdaki gaz şikayetine iyi gelirmiş. Kullanmadım tabi ki.Fakat şikayetlerim her sene daha çok artıyor.Bu sene enerjimi zorla ayakta tutuyorum.Etrafımdakilere dahi yorgunluğumu anlatamıyorum.Bu ay sonu aşıya başlıyorum mecburen.Birde akapunktur deneyeceğim. Destek amaçlı.Ama sizin beslenme önerinizi de yapmaya başlıyorum.. Hep isteyipte yapamadığım.Mecburen.Çok teşekkür ederim.İnşallah şifa olur da, vesile olmuş olursunuz,dualarımı alırsınız.Tekrar çok teşekkür ederim arkadaşım.




  • Arkadaşlar artık bir çözümünü bulan yokmu bunun :/

    @becozmy 2003 den bugüne kadar çok tecrübelenmiş olmalısın bizimle paylaşırmısın, alerjin geçtimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77Ahmet77 -- 17 Temmuz 2018; 16:9:59 >
  • 27 yaşındayım. Ağız kokusu sorunu çekiyorum benim hissettim bi 10 senesi var. Kbb ye gittim bu hafta kerpeten tarzi bi aletle burna bakti ağıza bakti alerjik geniz akintisi var yoğun dedi direk ilac yazdi Nac 600 andorex sprey dolorex yazmis. Röntgen filan cekmeden baştan savmami yapti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 18 Temmuz 2018; 23:37:34 >
  • Burada yazılanları görünce hem üzülüyorum hem kızıyorum. Eğer herkes alerjik rinit ise aynı şekilde tedavi herkeste aynı etkiyi göstermeli.

    10 yıl civarında bu sıkıntıyı çekiyorum.

    Şuan sadece herhangi bir burun spreyi kullanmam yeterli oluyor. Nasonex kullanıyorum.

    Sadece bir doz kullanıyorum ve yetiyor. Hap kullanmak istemedim. Aşırı derece halsizlik ve uyku hali yapıyor diye.

    Spreyi çok uzun zaman öncesinden kullanıyordum ama etki görmüyordum. Bir eczacı ilacı verirken gece yatmadan evvel kullan öyle sırt üstü yat dedi.

    Bunu denemeye başladığımdan beri hergün burun dediklerime sadece bir doz yatmadan evvel sıkıp yatıyorum. Çok uzun zamandır rahatım. Nefes alabilmek genizden konuşmamak ne rahat birşey.

    Tek dezavantajı koku duyma hissiyatım azaldı. Çevremde biri şu kokuyor dediğinde ben ilk an onu duymuyorum.

    Öte yandan rahat nefes almak için burun içi kıllarını temizlemeniz yararınıza olacaktır.

    Sağlıklı günler dilerim.




  • Bende sadece nasonex kullanıyordum, geniz akıntısına zaten engel olamıyoruz hap içmiyeyim nasonex tıkanıklığı ve ara sıra hapşurukları azaltmaya yetiyor diye, bir süre sonra her sümkürdüğümde hep kanlı mukus geldiğini gördüm ve Nasonexi bırakınca geçti. Şuan hiçbirşey kullanmıyorum (alerji testini etkilememesi için ilaçların) pzt alerji bölümüne gideceğim artık bakalım ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77Ahmet77 -- 20 Temmuz 2018; 0:13:29 >
  • maalesef çözümü yok keşke olsaydı genel olarak iyiyim yediğine içtiğine dikkat edeceksin hazır gıdalardan kaçacaksın uyku düzenin muntazam olacak temiz olacaksın alerji ilaçları ile baskılayacaksın yaşamaya devam edeceksin benim gibi moralin iyi olacak stres hiç olmayacak bir bütün olarak düşün taşın uygula ancak hafifletirsin
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.