Şimdi Ara

Aldığımız 3 oyuncunun 1 senelik maliyeti 39 Milyon Euro !!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazısı 3 bazısı 4 yıl oynayacak. Niye 1 yıllık maliyet yazılmış .



    Belli bir kalite üstü adam alıyorsan mecburen para harcayacaksın .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popülerde gördüm genç arkadaşlara uyarıda bulunmak istedim.

    Takip etmiyorum ama özbek biraderler halen yönetiyorsa klubü ve bu isimleri onlar verdiyse kesinlikle gelmezler. Gelirlersede kendi ceplerini doldurup getirirler. Akıl ve ruh sağlınız işin takip etmeyin bu takımı. Bu yamyam,iktidar yalakaları takımı ele geçirdi ve iliğine kadar kurutmadan bırakmazlar. Bu saatten sonrada bir şeyin düzeleceğine ihtimal dahi vermiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Yahu size ne harcanacak paradan? Amma çok tatavasını yaptınız ya. Bi de yazmış oraya prim, vergi, stopaj var diye. Damga pulu ile TRT vergisini de unutmuşsun onu da yaz.

    Usta maddi açıdan tuzumuz kuru olsa gram umrumda olmazdı şahsım adına konuşuyorum ama hep harcamalar yapıp sonrasında darboğaza girdiğimiz için ve son iki senenin şampiyonu beşiktaşa baktığında adamlar bu seviyelerdeki oyunculara maks 2, 2.5m veriyor. En verimsiz en kötü oyuncumuz bile giden Sabri bile beşiktaştaki çoğu adamdan daha fazla maaş alıyordu. Mario Gomez 3.5m almıştı yıllık. Bence taraftarın harcanacak paraya da, menajer komisyonuna da, oyuncusuna da her şeye tepkisini belirtmesi lazım ki yönetim rahat davranmasın.
  • Bu haberleri rakip takım medyası çıkartıyor bilerek , eleştirenler kendi takımlarına baksın.

    Gomez , Abubakar , RVP maliyetlerine yansınlar önce
  • Yıllardır söylüyorum yine söyleyeceğim yaşlı oyunculara bu kadar para dökeceğimize Portonunki gibi bir sistem kursak sürekli genç oyunculara yatırım yapsak daha faydalı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 oyuncunun maliyeti 160 trilyon olur mu yahu !!! Bu nasıl bir soygundur, bu nasıl bir vurdumduymazlıktır, bu nasıl bir iş bilmezliktir. Daha geçen sene ffp yüzünden Avrupa kupalarına gidememişken nasıl olur da geleceği düşünmeden sadece seçim yatırımı olsun diye böyle paralar saçılır ve kimse buna dur demez !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendi0

    3 oyuncunun maliyeti 160 trilyon olur mu yahu !!! Bu nasıl bir soygundur, bu nasıl bir vurdumduymazlıktır, bu nasıl bir iş bilmezliktir. Daha geçen sene ffp yüzünden Avrupa kupalarına gidememişken nasıl olur da geleceği düşünmeden sadece seçim yatırımı olsun diye böyle paralar saçılır ve kimse buna dur demez !!!

    Ffpye dikkat ediyorlar ve bu senr ffp sıkıntısı yok. Ayrıca bilgilendiriyim ffp herkese değişik yaptırımlar uygulayıyor. Bjk Fb sadece oyuncu satıp oradan gelecek bütçe kadar bonservis verebilir, kiralayabilir yada boşta ki oyuncuyu alabilir. Biz ise kadroda ki oyuncuların yıllık maaşlarına gelen limite göre oyuncuya maaş verebiliriz. Gereksiz isimleri yolladığımızda zaten limite yaklaşmamış olan sınırı çok rahat koruyabiliyoruz.





    Ayrıca yıllık masraf diyip bonservisleri katmak nasıl bir kafa? Madem katacaksın bonservisleri toplayıp yıllara bölüp pay etmen lazım ama 2 tanesi 4 bir tansi 2 yıllık. Hesaplarken aklında olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harcanacak paradan bize ne değil mi ?!! Bize ne tabi. İşinize gelmeyince böyle olur. Sneijder'in maliyetinden dem vurup Belhanda'ya 25.000.000 € yatırıyorsan buna tepki verilir. Çünkü bu paraları ödeyemezsin. Serdar Aziz,Ahmet Çalık,Tolga Ciğerci,Eren Derdiyok.... Bunları da ekle.

    Ortaya korkunç bir rakam çıkıyor. Sonuçta ne oluyor biliyor musun ?! Bazı oyuncular parasını alamıyor. Yeni yönetime enkaz bırakılıyor. Eller kollar bağlı. Tazminat ödüyorsun. Bazı oyuncular alacaklarından vazgeçip bonservisini alıyor. Devlete olan vergi borcu çığ gibi büyüyor.

    Euro cinsinden yaptığın kontratlardan ötürü borç inanılmaz bir boyuta geliyor. Eldeki varlıkları satmakta yetmiyor. Devletle iyi ilişkiler kurmaya çalışıyorsun. (sözde) yalvarıyorsun borcu düşürün diye.

    Devlette güçlünün yanında.

    https://www.haberler.com/galatasaray-a-devletten-buyuk-indirim-9422138-haberi/

    Peki bu düşürülen paralar (beceriksiz yönetimlerin boşa saçtığı paralar ve bu yüzden artan,ödenemeyen vergi borçları ) ne oluyor biliyor musun ? İşte onlarda bana,sana .....

    Ondan sonra "yine zam", "iliğimizi kuruttular", vs...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size ne ya para sizin mi???
  • Senelik maliyet 39 milyon euro degil uydurmayin her sene 39 milyon euro mu harcayacagiz biz bu 3 oyuncuya ?



    Her sene 120 130 trilyon faiz giderine harcıyorduk madem cok finans biliyorsunuz o zaman neredeydi bu konular ?



    Piyasanin yukseldigini, piyasalar bir yana takim ici maas dengesinin yuksek oldugunu anlayamiyor musunuz ? Belhanda tolgadan de jongdan daha az maasa imza atabilir mi veya maicon chedjoudan ?



    Elestiriyorsan alternatif de ureteceksin nerede senin alternatifin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden oyunculardan kazanılan ile gelenlere verilen bonservisi kıyaslayın neredeyse kafa kafaya. Kaldı ki kendiniz gibi fakir düşünmeyin. 3-5 milyon euro bu takım veya yöneticiler için o kadar da ekstrem paralar değil ve olmamalı da.
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Ffp bu sene olmaz belki ama gelecek sezon yine olacak. Sırf ffp midir kıstas ? 96'dan beri süren rezil yönetimler sayesinde bu kulübün milyarlarca tl borcu oluşmadı mı ? Neden Rivayı ve Florya'yı satmak zorunda kaldığımızı umuttun herhalde..



    Bonservislerin hepsini 1 sene içinde ödemekle yükümlü olduğumuz için 1 senelik maliyetin içinde olmalı. Bu oyuncuları satmak istersek, bonservislerin 4'te 1'ini bile geri alamayacağınız kesin de, bütün bonservis bedellerini 1 sene içinde ödemeyi taahhüt etmek tek kelimeyle sakandaldır !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Evet benim param. Benim aldığım kombine, benim aldığım forma, benim aldığım diğer lisanslı ürünler ve uygulamalar sayesinde bu kulüp bu paraları kazanabiliyor. Kendi işinde olsa 1 kuruş bile harcamayacak adamlar gelip benim paramı böyle sokağa atamaz !!! Neden bonservissiz oyuncu almıyoruz diyince, bonservissiz oyuncular da imza parası istiyor zaten diyorsunuz ama maliyetlerden de görülebileceği gibi hem bonservis, hem imza parası, hem de binbir türlü prim, bonus, vs bayıyoruz adamlara...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sast kullanıcısına yanıt
    Bütün bonservis bedellerini 1 sene içinde ödemeyi taahhüt ettiğimiz için ve 3 oyuncunun 1 senelik masraflarını da ilave edince bu 39 milyon euro'luk rakam ortaya çıkıyor. 1 senelik maliyet demek her sene olacak demek değildir ayrıca. Düzgün okuyun şunu...



    O 120-130 trilyonluk faiz gideri de işte böyle geleceği düşünmeden yapılan saçma sapan transferler nedeniyle oldu. Henüz o zamanlar küçüktünüz herhalde, onları hatırlamıyorsunuz.. Sürdürülebilir sportif başarı ancak ve ancak mali disiplinle olabilir. Yoksa bizim gibi 2 sene şampiyon olup 5 sene sürünür takımlar..



    Alternatif önünde işte. Aç bak bakalım geçen sene ligin yıldızı ve rakibimizi şampiyon yapan Talisca'nın maliyeti neymiş ? Yıllardır ligin en iyi ön liberosu Atina kaç paralık bonservis ve imza parasıyla gelmiş ve senelik kaç paraya oynuyor ? Caner Erkin gibi bir sol bek ne maliyetlerle alınmış ? Yusuf Yazıcı'nın yıllık maaşı ne ? Epruanu'nun bonservis bedeli ve maaşı ne ?



    Herkesi senin gibi kötü Galatasaraylı sanma. Bazılarımız hala bu kulübün geleceğini ve akıbetini düşünüyor. Senin gibi sadece bugünü düşünen zihniyet yüzünden bugün bu haldeyiz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Giden oyuncuların maliyeti 25 milyon Euro, gelenlerin maliyeti ise 39 milyon euro. Nasıl kafa kafaya oluyor ???



    Ayrıca bu takıma hala en az 6 takviye yapılması konusunda bana katılacağını tahmin ediyorum. Yoksa Linnes'le, Semihle, Carole'le, Tolga'yla, Selçuk'la, Yasin'le, vs şampiyon olabileceğimizi mi düşünüyorsun ? Hangi parayla yapılacak bu 6 takviye ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Öyle bakarsan benimde param ve ben memnunum? 3 transferden de memnunum ve ne kadar harcadıkları umrumda değil. Merak etme kulüp 100 yıldır batmadı yine batmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendi0

    Giden oyuncuların maliyeti 25 milyon Euro, gelenlerin maliyeti ise 39 milyon euro. Nasıl kafa kafaya oluyor ???



    Ayrıca bu takıma hala en az 6 takviye yapılması konusunda bana katılacağını tahmin ediyorum. Yoksa Linnes'le, Semihle, Carole'le, Tolga'yla, Selçuk'la, Yasin'le, vs şampiyon olabileceğimizi mi düşünüyorsun ? Hangi parayla yapılacak bu 6 takviye ?

    Tam rakamları bilmiyorum. Açıkçası çok da umurumda değil ama aradaki fark senin dediğine göre 14 milyon. Bu rakam hem bonservis hem de birer senelik ücret diye düşünürsen. o 14 milyon bizim gibi bir takım için çok da yüksek bir rakam değil.

    Evek daha çok transfere ihtiyacımız var. Ama açıkçası ben tudordan çok ümitli değilim. Bu kadronun daha güçsüzü ile lucescu efsaneler yarattı. Bu kadro bile şampiyonluğa yeter aslında. Hatta şunu söyleyeyim hiç transfer olmasa bile şampiyonluğa oynar Galatasaray. Ama gidip oyuncuları idare edemeyecek, antrenmana bile çıkartamayacak bir adamı hoca yaparsan olmaz o iş.

    Not: Transfermarkt sitesinden baktığımda giden oyunculardan gelen para 15,16 mil. € gelen oyunculara verilen para 17,50 mil. € bu kısım bonservis bedelleri. Maaşlar da aşağı yukarı aynı. Yani öyle arada 14 milyon euro gibi bir rakam da yok.
    https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray-istanbul/transfers/verein/141/saison_id/2017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urugakhina -- 6 Temmuz 2017; 14:57:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendi0

    Ffp bu sene olmaz belki ama gelecek sezon yine olacak. Sırf ffp midir kıstas ? 96'dan beri süren rezil yönetimler sayesinde bu kulübün milyarlarca tl borcu oluşmadı mı ? Neden Rivayı ve Florya'yı satmak zorunda kaldığımızı umuttun herhalde..



    Bonservislerin hepsini 1 sene içinde ödemekle yükümlü olduğumuz için 1 senelik maliyetin içinde olmalı. Bu oyuncuları satmak istersek, bonservislerin 4'te 1'ini bile geri alamayacağınız kesin de, bütün bonservis bedellerini 1 sene içinde ödemeyi taahhüt etmek tek kelimeyle sakandaldır !





    Altta ki mesajlarında okudum da bonservis muhabbetini o zaman bu oyuncuların 2. yılında maliyeti 9m€ eder ve bedava mı diyelim?


    Ayrıca yayın geliri artışı ve yabancı sınırının kalkmasıyla ligde rekabet artıyor, ucuz futbolcuyla bir yerlere gelemezsin ki ucuz olmayan yerlilerle bunu acı şekilde demeyinledi bu yönetim. Bu gün şl katıldığında nereden baksan 40milyon euroya yakın ekstra gelir kazanıyorsun. Bu pastadan pay istiyorsan bu harcamayı yapmak zorundasın...

    Bırakın artık bakkal hesabını, yok ben kombine alan taraftarım param çöp oluyor edebiyatını, ben de taraftarım ve oynayan takımın kalitesizliğini gördükçe kahroluyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Ne kadar harcadıkları umrumda değil diyorsan iyi gün taraftarısın o zaman. Geçen sene, ondan önce ve kötü giden sezonlarımızda maçları izlememişsin ve takımın durumunu takip etmemişsindir. Bu kulübün göz göre göre felakete sürüklendiğini göremeyecek kadar bu işlerin içinde değilsen sana bir daha cevap vermeme lüzum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bir hesap yapmışsın sallamissin

    Bir kere bonservis ücretlerini çıkar

    Zaten bonservis parası bruma ve podolski sattık ordan çıktı parası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.