Bildirim
Aldığım Aracın Ruhsatını Zamanında Üzerime Alamadım, Cezası Nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
150 ytl cezası var diye biliyorum.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: loko
cezası var birde aracı bağlıyorlar yakaladıklarında_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
cezası var birde aracı bağlıyorlar yakaladıklarında
Yakalanırsa zaten çok pahalıya patlar.En kısa zamanda aracı üstünüze almanız gerekir._____________________________ -
quote:
150 çok değil mi ya :( Yani 1 hafta falan geç gitsem 150 TL cezası mı var?_____________________________ -
arkadaş ben sigortacıyım önceden 1 ay geçince cezası vardı şimdi yok yalnız aracı yakalatırsan 850 tl ve parka çekilme cezası var bir an önce tescilini yaptır ankaradan osman alkan _____________________________ -
Trafik kanunu:
"KTK Md. 20-1/e: e) Tescilli araçları satın veya devir alanlar, gerekli bilgi ve belgeleri sağlayarak ilgili tescil kuruluşundan bir ay içinde adlarına tescil belgesi almak zorundadırlar. Ayrıca, satış ve devirlerde belirlenen sürelerde alıcı adına tescili yapılmadan trafiğe çıkarılan
araçlar, tescil yapılıncaya kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilir."_____________________________ -
quote:
Trafik kanunu:
"KTK Md. 20-1/e: e) Tescilli araçları satın veya devir alanlar, gerekli bilgi ve belgeleri sağlayarak ilgili tescil kuruluşundan bir ay içinde adlarına tescil belgesi almak zorundadırlar. Ayrıca, satış ve devirlerde belirlenen sürelerde alıcı adına tescili yapılmadan trafiğe çıkarılan
araçlar, tescil yapılıncaya kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilir."
Yani alkan06'nın dediği ile aynı mı oluyor? Eğer aracın ruhsat işlemlerini geçirirsem ceza olmuyor mu? Yakalanırsam ceza alacağımı biliyorum, onu sormuyorum. Ama yakalanmazsam ruhsat için gittiğimde ekstra bir ceza oluyor mu onu merak ediyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukowski JR
quote:
Trafik kanunu:
araçlar, tescil yapılıncaya kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilir."
Yani alkan06'nın dediği ile aynı mı oluyor? Eğer aracın ruhsat işlemlerini geçirirsem ceza olmuyor mu? Yakalanırsam ceza alacağımı biliyorum, onu sormuyorum. Ama yakalanmazsam ruhsat için gittiğimde ekstra bir ceza oluyor mu onu merak ediyorum.
EVET ARKAŞLAR ARKADAŞIN SORMAK İSTEDİĞİ YOLDA ÇEVRİLMESİNDEKİ CEZA DEĞİL YAKALANMADAN TRAFİKTEN ALINAN CEZAYI SORUYOR ARKAŞA BİLEN YOKMU VEYA TRAFIK TESCİLİNCE ÇALIŞAN MEMUR YOKMU CEVAPLIYACAK ?_____________________________
-
Arkadaşlar 1 hafta önce reno kangonun satışını noterden aldım ve bana 1 ay zaman zarfında ruhsatı almam gerekıyordu ve 1 ay geçti emniyet ruhsatı gondermedı bana ve bende emniyete gittim benim ruhsatım gelmedi diye bana memurun söylediği şu SENİN RUHSATIN ÇIKMADI ARACINDA FİLM var diye muayene yeni olmuş araç ve bana emniyet GİT YENİDEN MUAYENE ye sok dedi aracı ve boşuna bana masraf çıkarttı muayenesı aracın 1 ay olmus ama bana sıfırdan MUAYENE istesi haliyle 128 tl yenıden ücret ödiyeceğim anlıyacagınız EMNİYET FİLM OLAN ARAÇLARA RUHSAT VERMİYOR satış süresi 1 ayıda geçtiği için ruhsat çıkmadıgından sanırım bir ceza da oradan yiyeceğim bakalım ne olacak sonuç ?
MUAYENE BELGESINDE HAFİF KUSURLU olarak görünüyor FİLM LER ama emniyet RUHSAT BELGESİNİ vermiyor Bilginize......!
sizce bu uygula doğrumu ? emnıyetın boyle bır uygulaması varmı ?_____________________________ -
Var evet, filmleri söktükten sonra tekrar muayeneye gidip film ibaresi bulunmayan raporu alıp emniyete ibraz etmek durumundasınız. _____________________________ 2 liters is a drink size, not an engine;V8 Power: No bottle, all throttle! -
Teşekkürler kardeş peki 1ay gectı dıye ceza kesılıyormu ruhsat çıkmadığı için ? _____________________________ -
Tam rakamını bilmiyorum ama bir ceza ödeniyor. _____________________________ 2 liters is a drink size, not an engine;V8 Power: No bottle, all throttle!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler