Şimdi Ara

Aldatma olayı,siz olsanız ne yapardınız?(YARDIM)(SS ekledim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: richardbozkurt

    sen bayansin galiba , yoksa hic bir erkek babam niye aldatiyor diye sormaz, veya ailesini bu sebebpten dagitmaz,

    sana tavsiyem hic karistirma, aldatmayan erkek yoktur, aldatmayanlar sadece pisirik erkeklerdir, onlarda yapamadiklari icindir. bu olay yuzunden sakin aileni dagitma, bu konuyuda kapat, yazik edersin, 1-2 sene sonda cok cok pisman olursun, birak adam keyfine baksin ,annende mutlu anne rolunu yapsin , gencler bu tur isleri karistirmayin

    sunuda unutma belki annen biliyordurda ses etmiyordur yapicak bsi yok, hayat boyle

    O zaman senin de sevgilin veya karın her kimse o da seni aldatsın. Yani seni aldatırsa birşey demezsin herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgili arkadaşın bu yorumunu okuyunca resmen sinirim bozuldu. Uzunca bir cevap yazayım dedim ama o kişiye (richardbozkurt denen canlıya,canlı ama ama türü bilinmiyor) değmez dedim, Yine dayanamadım.
    Başka bir arkadaşın yazdığı gibi "sevgilin veya karın da seni aldatsın" ama bu canlıya o da dokunmaz.
    Kendine müslüman diyen bu toplumumuz ne hale gelmiş, vah vah.

    Aynı canlı başka bir konuda, yatırım konusunda "faize bulaşmak istemiyorum" diye yazmış?????

    Biz "Zayıf müslümanlar ya da sadece sözde müslümanlar (dikkat edin mümin demiyorum)" işimize geleni uyguluyoruz, işte örnekler;
    - İçerim AMA ramazanda tam orucumu tutarım!
    - İçerim, sadece evde ve sızarım AMA kimseye zararım yoktur!
    - Aldatırım AMA hiç bir Cuma namazını kaçırmam!
    - Kendi tabirleriyle "Karıya-kıza bakarım/sarkarım/laf bile atarım (belki olumlu cevap verir?) AMA bunlar benim namusuma yapılırsa ortalığı yakarım yıkarım...!
    - Namaz kılarım AMA başkası hakkında konuşurum, eleştiririm, yerin dibine sokarım kişinin haberi olmadan!
    - Yine bir vatandaşa sordular (2001 kriz yılı, şirket maaş veremiyor) "Bu yıl kurban kesecek misin? Vatandaşın cevabı tabii ki keseceğim, köylü ne der??? (Köyde bir itibarım var dercesine)
    - ..... gibi, daha yüzlercesini hepimiz hergün sıralıyoruz ve uyguluyoruz.

    En dikkat çekici nokta ise "aldatmayan erkek yoktur" lafı, madem öyle diyorsun, sorarım sana bu aldatan erkekler kiminle aldatıyor? Erkek erkeğe mi? Tabii ki bir bayanla. Peki bu bayanlar kim? uzay lı mı? yabancı mı? KİM?

    Sonuç olarak, "Tilke hududullah (Bunlar, Allah´ın koyduğu sınırlardır) diye başlayan Nisa suresi 13.ayetini duyduğumuzda içimiz ürpermeli, ben ne yapıyorum demeliyiz ve kendimizi düzeltmeliyiz. Yoksa kendi sınırlarımızı çizip buna göre yaşamamalıyız.

    Konuyu açan kardeşimize tavsiyem ise, Kur'an-ı Kerim'deki ilgili ayetleri okuyup, inceleyip, buna göre karar vermesidir.

    Son olarak, geçen aylarda evli bir kadınla yakalanan ve bıçaklanan, sonrasında ise ölen kişi için Mynet haber sitesinin "Talihsiz adam" yazması, biz Türklerin olaya bakışını özetliyor.

    Ne ara bu duruma geldik ey insanlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Babanın her eve geldiğinde her sofraya oturuşunuzda annenin baban için yemek yaptığını görunce için acımıcakmı ya her konuştuğunda.Maddi durumun iyise al anneni yanına yeni bir yaşam kurun bunu annenin iyiliği için yap sınavında varmış çok zor durumda kalmışın sır tutabilecek aile yakınına danış çünkü onlar aile yaşantınızı iyi biliyor veya doktara .çok zor durumda kalmışnız geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyan,tavsiye veren herkese teşekkür ederim.Foruma ancak girebildim.Geçen akşam annem arkadaşına gittiğinde babamla yüzyüze konuştuk.Direk geldi ve telefondan attıklarımı göstermemi,ne olduğunu,ne düşündüğümü sordu.Her şeyi anlattım elimdekileri gösterdim.Söylediğim her şeye bir cevap verdi ama konuşmasından ve suratından yalan söylediğini anladım.En sonunda da 'beni hiç tanımamışsın,yazıklar olsun' gibi bir laf etti ve 'benim vicdanım rahat' dedi.Bu sıralar telefonu çok eline almıyor annemle çok konuşmasada onla oturuyorlar.Amacım da korkutmaktı ve vazgeçmesini sağlamaktı.Vazgeçer mi bilmiyorum ama korktuğu kesin.Biraz daha gözlemlemeyi planlıyorum ona göre annemle de konuşacağım.Biraz daha rahatladım şu sıralar,gelişmeleri yazarım,iyi forumlar..
  • Keşke elinde yeterli kanıt olmadan babana bildiğini söylemeseydin. Eğer hala devam ettiğini düşünüyorsan kanıt elde etmeye çalış ve babana ya bu huyundan vazgeç ya da anneme her şeyi itiraf et diye açık açık konuş. Bunlardan annemin öyle veya böyle haberi olacak haber veren kişi ben olmayım diye açık açık söyle. Her şeyi netleştirmeden annenle konuşursan sen zararlı çıkabilirsin.
  • fortuna1998 F kullanıcısına yanıt
    Faiz bence sacma , ben calisip degerlendirmek isterim oyle kolay apra hosuma gitmiyor diye soyleidm ,
    dikkat edersen o konuda, borsa oynayip, riskli islemler yapmak istedigimi soylemistim,

    sana tavsiyem bu konuyu acan kisinin gercekten bu olay olmusmu olmamismi diye dusunmen , zira erkengler boyle bir suru konu acar,

    konularimi , yorumlarimi okuduysan genelde boyle aldatma, kari kiz islerine pek bakmam ama yazmis bulunduk birazda alaya alarak

    sozde musulmanlar hakkindaki dusuncelerine katiliyorum, iki yuzlu cok,ama ben onlardna biri degilim, sadece faizi sevmiyorum, kaldiki gercekte bir ticari faaliyet oldugunu ve gercekten haram oldugundan supheliyim.

    oalya soyle bi pencereden bakarak yorum yazdim ben: babasi muhtemelen dahda aldatacak, bu babsiyla yozlesirse olay dahda kotu sonuclanir, o yuzden konuyu hic acmamak en iyi diye

    bide aldatan kadina bsi yazmana grek yok, sen once aldatan babana ayar ver

    ayrica eger ben aldatirsam kiz arkadasimada o hakki tanimis olurum, ama benim giib yakisikli, sexi, zengin birini hic bi kiz aldatmak istemiyor, cunku zaten en iyisiyle ciktiklarini biliyorlar :)

    su anda 4 kizla ayni anda cikiyorum , neyse neyse biraktim burda hadi saglicakla kalin

    haa Mynetteki talihsiz adamda benim :)




  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    zaten aldatiyor , biz boyle mutluyuz
  • Bunu alın buradan.
  • Gerçeği söyle yalan er yada geç ortaya çıkar. Madem herkesin maddi olarak rahat söyle gitsin. Abaza adamlar herzaman aldatır aldatmaktan bıkmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım eşin/sevgilin sana 10 metre boynuz takar. İnsanın biraz annesine saygısı olur. Anne çeksin tüm çilesini sonra aldatılmasına bile ses çıkarmayan hayırsız bir evlat olsun. Yazık bu analara.
  • Cümle bile kuramayan bir herifle kim niye birlikte olur ki? Lan ne zevksiz kadınlar var.
  • Troll olmak için belirli bir zeka seviyesi gerekiyor ve bu sende yok.
  • trq_ kullanıcısına yanıt
    hehehah




  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    ne yapim ,canim skildi iste, biseyler yazim dedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.