Şimdi Ara

Aldatma ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar derin fikirlerinize ihtiyacım var. Aldatma üzerine bir konu gerekiyor. Aldatma derken yanlış anlaşılmasın kadın-erkek aldatması değil olay sadece.
    Bir emlakçı'nın evi gezdirip kontratı bağlayıp aslında satışta olmayan bir evi satması gibi. Düzenbazlık , sahtekarlık , kandırma içeren dramatik ve orijinal fikirlerinize ihtiyacım var. Tabii ki kadın-erkek aldatması da bir kandırmadır ve olabilir ama yaratıcı fikirler arıyorum. Yardım edebilirseniz bana çok mutlu olurum

    Kısacası kafanızda yarattığınız , kurguladığınız bir aldatma-kandırma sahnesi olursa



  • A firması piyasa fiyatı 2000TL olan telefonu 1000TL'den internet sitesine koyar. Ama altına ufak bir not yerleştirir. Siparişlerin teslimatı 1 ay sonra yapılacaktır. Telefonun bu fiyatta olduğunu gören bir sürü insan siparişte bulunur. 1 ay geç verilmesi onlar için önemli değildir. Bu kadar siparişten sonra A firmasının kasasında yüklü bir para toplanmış olur. A firması parayı hemen bankada işletir. 1 ay sonra A firması internet sitesinden bir açıklama yaparak; telefonları tedarik edemediklerini ama kimsenin telaşlanmaması gerektiğini, paralarının 24 saat içinde tekrar müşterilere geri iade edileceğini söyler ve paraları iade eder. Böyle yaparak A firması elinde hiçbir mal yokken ve satış yapmamışken kasasına bir miktar para yerleştirmiş olur.
  • O kadar çok ki, nereden başlayacağımı bilemedim. Hadi kendi sektörümden basit bir örnek vereyim.

    X müşterisi, A bankasından kredi kullanmak için müracaat eder. A Bankası X müşterisinin evinin değerlemesi için K firmasına değerleme talebi gönderir. K firmasıda P isimli sokaktan çevirdiği bir vatandaşı "eksper" diye X müşterisinin evine gönderir. P isimli eksper X müşterisinin evini sallamasyon bir şekilde değerler veya sahte imza ile rapor üretip A bankasına K firması aracılığı ile iletir. X müşteriside böylece hem sahte eksperin evini değerlemesi sonucu mağdur olur hem ödediği paranın karşılığını alamaz hemde çekeceği krediden olur. İşte olay bu.
  • Daha çok tiyatro sahnesinde izleyebileceğimiz şaşırtacak bir aldatma arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.