Şimdi Ara

Aldatılmış ve Terk Edilmiş Bunalımda Olan Baba Nasıl Hakkını Savunabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, benim şahsi bir sorunum değil ama aile içinde bir akrabam var. +45 yaşlarında bir adam. Yaklaşık 12-13 yıl kadar önce görücü usulü yoluyla bir yakının aracılığıyla tanıştığı bir kızla evlenmiş. Bu evlilik sonucu büyük ikiz kızı ve ve 5 yaşında da ufak bir oğlu var kendisinin. Tabi, tüm bunlar olmadan önce, yani daha evlenmemiş. Türkiye'de bir Alman bayan ile tanışmış (Bu tanışma, evlilikten önce sonra Alman kadın ile bir süreliğine görüşmeyi kesmiş dediğine göre) fakat evlendikten birkaç ay sonra Almanya vatandaşlığı çıkarmış ve Almanya'ya gidip, orada çalışmaya başlamış, biraz para biriktirip dükkan işine girmiş bazı tanıdıklarıyla. Eşi ise hamile kalmış, kayınvalidesinin yanında kalmış. Tabi bu süre zarfında bu abi bu Alman bayanla tekrardan iletişime geçmişler ve Almanya'da da buluşup, cinsel bir yakınlaşma olmuş ta ki eşi doğum doğum yapana kadar. Eşi doğum yaptıktan sonra Türkiye'ye dönen abimiz eşinede pasaport çıkartmış ve onuda Almanya'ya götürmüş.


    Dediğine göre eşi tüm bunları neredeyse 8,9 yıl sonra öğreniyormuş. Birkaç sene abimize öğrendiğini çaktırmamış. Abinin maddi durumu çok iyi, 2 tane dönerci dükkanı, Türkiye'de çalıştırdığı taksi plakaları var. Eşi, bu Alman kadın mevzusunu öğrendikten sonra 3 yıl boyunca başka erkeklerle mesajlaşmış, hatta dediğine göre eşi yanındayken telefonu çaldığında hep arayanın yüzüne kapıyormuş; sorduğunda ise banka arıyor, ödemeli deyip geçiştirmiş. Bu süre içerisinde bu günahını almak istemedim, emin olmadan harekete geçmek istemedim dedi. Tabi zamanla eşi ile arasındaki güvensizlik artınca ve şüphelendiği anlaşılınca karısı bunu terk edip evden kaçmış ve başka bir erkeğin koynuna girmiş. Tabi, kaçarken kızlarını ve oğlunu da götürmüş kadın. Bu abinin zoruna gitmiş baya bir. Ortada 5 yaşında bir erkek çocuk ve 2 tane 11-12 yaşlarında ikiz kız çocukları var. Bunların psikolojisi altüst olmuştur diye korkuyor. Adam haliyle çocuklarının, isminden cisminden habersiz olduğu başka bir adamın yanında kalmasından son derece rahatsız. Tam olarak Nereye kaçtıklarına dair bir fikride olmadığı için soluğu derhal Alman polisine gitmekle bulmuş fakat umduğu desteği ve yardımı bulamamış. Alman yasaları çocukların yeri annenin yanıdır diyormuş ama avukat tutup itiraz etme hakkı varmış. Eşi buna hesap numarası atmış, çocukları için arada sırada para yolluyormuş. Birkaç avukata gitmiş, onlardan yardım istemiş ama hep olumsuz dönüşler almış, Avukatların dediğine göre gidip boşanma davası açacak olursa büyük ihtimalle çocukların velayetinin anneye geçmesi söz konusu, o da bundan endişeli ve şimdilik oturmuş karısının dava açmasını bekliyor.


    Tabi abi bunu birkaç aydır yakın akrabalarından bile gizliyormuş. Bu olanlardan birkaç yakın ahbabı haberdar, tüm bu olanların ortaya çıkması da pek uzun sürmez dedi. Artık psikolojisi allak bullak olmuş, alkol kullanmaya başlamış. Sülaleden birine anlatayım deyip seni aradım dedi bana. Bana derdini telefon açarak baştan sona ağlaya ağlaya, söve söve anlattı. Ben de tüm bunları burayı yazdım, tabi kendisinden habersiz. Pek mantıklı bir çözüm gelmedi aklıma. Haliyle ben de bekar bir adamım, pek empati kurmam beklenemez. Özellikle evli arkadaşlar veya bu tecrübeyi yaşayıp sonlandıran arkadaşlar, sizden birkaç geri dönüş bekliyorum. Konu oldukça hassas ve ciddidir, iğrenç iğrenç şeyler yazmamanız tek temennim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 28 Şubat 2018; 4:38:4 >







  • Adama hiç üzülmedim ne ettiyse onu bulmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naganzo

    Adama hiç üzülmedim ne ettiyse onu bulmuş.

    İlk başta ben de senin gibi düşünüyordum ama şu kısımda kadın hatalı. Hiç bir baba ya da annenin çocuklarından mahrum kalması, bırakılması doğru değil.
  • Haketmis herseyi gorucu usulumu kaldi hem tencere yuvarlanmis kapaginu bulmus beter olsun boke karaktersiz insanlar ikiside birbirindeb karaktersizmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karıda fırsat kolluyormuş sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb + trol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte günümüz kadınlarının onursuzluğu...

    Aşağılık bir olaya aşağılık bir cevap vermek. Tabi bir yandan paraları yemek keyifli olsa gerek. Bukadar acizler işte rezil yaratıklar...Midesiz yaratıklar çoğu.

    Asla ve asla evlenmeyin !
  • Kusra bakma ama kadininda bi gururu var 2 tarafta birbirini aldatiyor iste kimsenin bisey demeye hakki yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.