Şimdi Ara

ALDATILAN HER MÜŞTERİ KAYBOLAN BİR SERVETTİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüz çağında, ticaret ve para ön plana çıkıp her türlü hile ve kandırma yoluna kolayca baş vurulabilen bir ticaret anlayışı görmekteyiz.

    Milyonlarca şirket ve merdiven altı işletmeler görmekte olup işin ehli olan kurumsal firma veya işletme sahibinin, günümüzde az sayıda kaldığını görmekteyiz. Örneğin kaportacının inşaat işine girmesi gibi firma ve işletmeler karşılarına veya medyada reklam potansiyelini artırıp müşteri kütlesine ulaşıyor. Bu sayede bilmediği bir sektöre girip branşı olmayan işi yapa bilirler.

    Bunun sonucu da tabi ki çok iş çok para anlamına ve mantığa sığdığını görmekteyiz aldatılan müşteri ve iş veren kişilerde işin ehline veya iş yaptıracak Sprey İzolasyon yetkilerine ulaşması da hayli zor olmaktadır. Günümüzde inşaat sektörü hızla çoğalmakta olup yeni iş yeni kariyer oluşturmak da kaçınılmaz oluyor. Aldatmak ve aldatılmak iş birikimi ve iş bilmezliği aldatmanın kapısını çalmaya devam etmektedir. Gelin Aldatılan her müşteri kaybolan bir servettir anlayışıyla donanım haber formun da bu konuya eğilelim.







     ALDATILAN HER MÜŞTERİ KAYBOLAN BİR SERVETTİR.











     ALDATILAN HER MÜŞTERİ KAYBOLAN BİR SERVETTİR. ALDATILAN HER MÜŞTERİ KAYBOLAN BİR SERVETTİR.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.