Bildirim
Alcatel One Touch Hero 2'yi kullandık: Aksesuar zengini yeni akıllı telefon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
799 çalışır.
-
çoğu kişinin tercih etmeyeceği aksesuarlar yapılmış
-
Bunun ilk modelini de beğenmiştim. Oda full hd ekranlıydı ama onun işlemci quad core idi performansssızdı. Bu model biraz olmuş gibi . Adamlar o ekran boyutuna ve o ince çerçeveye rağmen kapasitif tuşları koyacak yer bulmuş. Sony htc ve motorola örnek alsın. Erdi abiye teşekkürler sayesinde görmüş olduk.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
e-ink ekranlı okuyucu ayrıca satılır mı acaba.
alırım bi dal.
-
Hero1 de çok yakışıklıydi hero2 de öyle olmuş. Türkiyede olsa denemek için bile satın alırdım.
Hero1 de projeksiyon aparati ve üzerinde e-mürekkep ekran olan bir kılıf vardı. Bence önceki düzende olsaymış daha kullanışlı olurmuş.
Türkiyeye girse evkurdan satılmaya başlar. O da evlerden uzak olsun dedirtir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MTK6592'nin yeni çıktığı zamanda MTK6589T ile Hero'yu kazık fiyattan satmaya çalışıyordu.
MT6595 çıktı bu sefer de MTK6592T ile kazık fiyattan Hero 2 satmaya çalışacak.
Bunun MT6595T ile çıkması lazımdı.
Artık seneye bu aylarda Hero 3'ü çıkarır onunla.
Hero 1 için olan ebook okuyucu daha ilgi çekiciydi sanki. -
Alcatel telefonu kim alıyor merak ediyorum?
Samsung
Apple
HTC
LG
Sony
Huawei
Motorola
Nokia
varken hayatta alınacak marka değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitap olayı mükemmel olmuş.
-
O kitap okuyucuyu 6" telefonun arkasına monte etse veya kılıf şeklinde aksesuar olarak kullansalar çok daha güzel olurdu. Doğal olarak kitap okuyucu sadece ekran olacak ana telefon bileşenlerini kullanmalı ki hafiflik ve incelik sağlansın.
-
uygun fiyata gelirse tutar...cihaz bir kere güzel...ülkemize gelir işallah... -
ne gereksiz cihaz
-
BENCE EKRANI KASAYA GÖRE EN İYİ KULLANAN TELEFONLARDAN. FULL HD YE 6 İNÇ OLMASI BUNU EKRANDA BİRİNCİ YAPAR LENOVO HARİÇ. (5'7 2K FAZLA BİLE SAMSUNG NOT 4)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugsataydin -- 3 Ekim 2014; 20:16:00 >
-
Üst segment telefonlar ram de 3GB seviyelerine çoktan çıktı. 2GB ram geride kalmış.
Ekranda kullanılan kalem gözlemlediğim kadarıyla Note serisinin ucuz bir kopyası gibi. Note serisine göre oldukça başarısız görünüyor kalem konusunda.
-
o kitap okuyucunun her telefona (l925) olanı yokmu ? almak isterdim -
quote:
Orijinalden alıntı: Inque
Alcatel telefonu kim alıyor merak ediyorum?
Samsung
Apple
HTC
LG
Sony
Huawei
Motorola
Nokia
varken hayatta alınacak marka değil.
xioami
iocean
zopo
oppo
ilave olabilir... -
Bu hero 1 de olan projeksiyon aksesuarı bir şekilde hero 2 de de olabilir mi ekstra satın alınarak olucak şekilde olsa bile
-
Alcatel dediğin marka hiçbir şey satmasa bile şu saydığın markalardan elindeki patentler sayesinde yılda milyarlarca dolar gelir elde ediyor. -
Fiyata göre tutabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aliciyim,garantili satan yer varmi,hani buyuk pazar ?
Benzer içerikler
- whatsapp desteklemeyecek telefonlar 2025
- keşfet sıfırlama
- youtube reklam engelleyici
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- yazı fontu bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X