Şimdi Ara

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati Kullanıcıları Klübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
22
Favori
203.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende calısıyo suan sorun yok saat sadece suan 12 lı bırımde gorunuyor
  • Normale döndü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala problemler oluyor. Bazen düzgün bazen sunucu ulaşılamadı hatası veriyor. Birde sesiz kalma ayarlanmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar uygulamayı telefondan silin ve tekrar yükleyin. Saatide kapatıp açıp. Ben öyle yaptın ve şuan için sorun kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda Alsam mı diye düşünüp son Yorumlara bakmak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uğraştım en sonunda arama yapmayı başardım. Numaraları kaydederken başına +90 kodunu girmeyin. 0 5xx xxx xx xx formatında yazmanız gerekiyor. Rehberde aynı şekilde olacak. Çok ince bir detay ama hiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım. Firma yetkililerinin bile bunu bildiğini sanmıyorum.

    Bu arada hala QR kodu paylaşımını bulamadım uygulamada. Adres defterinde de yönetici haklarını devret seçeneği olması lazım ama yok. Sanırım uygulamanın önceki versiyonlarında olan seçenekler güncellemede kaldırılmış. Şuan aklıma bu geliyor.

    Sunucuda sorun olduğu da muhakkak. Kendi teknolojini üretemezsen böyle arada kalırsın aracı gibi. Maalesef şuanda firmanın keyfine kalmış bir sorun gibi duruyor.
  • Şuan problemsiz çalışıyor gibi gözüküyor.. Konum bulma bile eskisi gibi 2-3 saniyede çocuğun konumunu buluyor...
  • Arkadaşlar güncellemeden bahsettiğiniz şey nedir? Yeni güncelleme yok görünüyor? Bendeki güncelleme aşağıdaki şekilde;
    Uygulama sürümü: 1.0.80
    Saat sürümü:5
  • Sanırım düzeldi sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğlen yemek arasında bı arayayım bakalim server düzelmiş mi. Şu an konum gayet net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan düzgün çalışıyor bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende 24 ağustosta bimden 2 adet almıştım ama sim kartım olmadığı için açmadım bile 17 eylülde sim kart aldıktan sonra bismillah dedim cihazın birini ( tam arızanın başladığı tarih mükemmel zamanlama ) açtım hevesle taktım uygulamayı indirdim ayarları yaptım ama çalışmadı tekrar tekrar denedim ama sonuç alamayınca sabah alcatel müşteri hizmetlerini aradım cevap yok distribütör firmayı aradım cevap yok. Baya canım sıkıldı daha bismillah böyleyse bu cihaza nasıl güveneyim diye düşünürken alcatel müşteri hizmetlerini düşürmeyi başardım tam 20dk bekletildikten sonra birisi çıktı karşıma durumu anlattım müşteri temsilcisi sorunun genel olduğunu server arızası olduğunu söyleyip mail adresimi aldı düzelirse size bilgilendirma e-maili atalım dedi :) cihazın konum özelliğininde düzgün çalışmadığını söyleyince cihazın 2G teknolojisini kullandığını yani bu nedenle konumun yaklaşık 1.5 km çapında doğrulukla çalışacağını bundan fazlasını beklemememi ifade eden tarzda bir konuşma yaptı. en iyisi aldığım firma olan bim e gideyim dedim. cihazla ilgili kimseye ulaşamazken bim gayet olgun bir tavırla beğenmediyseniz geri alalım dediler ve saolsunlar paramı her iki cihaz içinde geri ödediler. cihazları üzülerek geri verdim ama anladığım kadarıyla 1-2 günlük bir arıza değil eski kullanıcılar böyle sorunların sık sık olduğu konusunda yorumlar yazmışlar. kullanan arkadaşlar inşallah birdaha sorunla karşılaşmaz bende geri verdim diye üzülürüm




  • arkadaşlar bu aletin saat ve tarih ayarını nereden yapıyoruz bulamadım bir türlü
  • Saat ve tarihi simden otomatik alıyor sizin elle düzeltme şansınız yok





    Saat aranıyor arama yapılabiliyor ama konum bilgisinde sorun var bir anda şehrin öbur ucuna gidiyor yarım saat sonra doğru konuma geri geliyor şuan bakıyorum yine yanlış yerde hemde öyle böyle değil 30 40 km fark var hala sıkıntı var hala saglikli calismiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorun giderildi mi aceba bilgisi olan varmı?
  • yclglr24 Y kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende iade edebilsem edeceğim ama edemiyorum. Yaklaşık 1 yıl oldu. 3 server arızası ,1 de anakart değişti. Bakalım daha neler olacak? İnşallah bundan sonra bişey olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Movetime uygulaması benim telefonumda yüklü. Ancak QR kodla veya IME numarası ile eşimi gruba eklemeye çalışıyorum. Bu IME numarası daha önceden kayıtlı şeklinde bir hata verip movetime uygulamasını eşimin telefonundan kullanamıyıyorum. Farklı mail adresleri ile kayıt yapıp denedim sonuç alamadım. Yardımcı olabişecek var mı? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpars -- 19 Eylül 2018; 21:23:15 >
  • qpars Q kullanıcısına yanıt
    Gruba eklemeniz için eşinizin telefonuna da move time yükleyip onada ayrı bir kullanıcı adı oluşturup o şekilde QR kod ile ekleye bilirsiniz. Eşinize yüklediğini uygulamadan ekleye basıp email istediğinde gruba katıla basıp sizin uygulamadaki adres defterinden numaraların sağ tarafındaki artı olan yere basarsacaksınız barkodu okutup otomatik çocuk ismi gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman1978 -- 20 Eylül 2018; 9:12:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar saati yönete bastığımda baştaki sayfaya atıyor. Sizdede öylemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramayı meşgüle atma sorunu düzeldi mi ? Bizde halen düzelmedi programı silip tekrar mı kurdunuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.