Şimdi Ara

albea satıp focus veya corolla alıcam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2006 model 60000 km albea 1.3 multıjet sahıbıyım , klasık memur arabası, aslında arabanın yakıtından ve masrafından memnunum ama sıfır indirimli 21.500 e aldıgım araba bugun satsam en fazla 18000 tl edıyor . ben de bıraz daha konfor ve en azından satarken bırazda kar ugruna arabamı degiştirip 2006 focus veya 2004 toyota corola almak istiyorum eger arabamı 17-18 bın arasında satarsam (ki cok temız sadece fabrıka hatası nedenıyle servıste tekrar boyandı) 23-24 bin tl kadar focus veya corolla almak istiyorum bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum
    şimdiden tesekkurler

Orijinalden alıntı: qntrl

Yakıt tüketimi ve parça ucuzluğu dışında bahsettiğiniz araçlar albeadan kat kat daha iyidir ;)

Parça ucuzluğu bakımından albeanın eline su dökemezler.Tmm konfor bakımından çok üstünler kabul bu arada hocam aynı fiyatlarda olan linealara baksan daha mantıklı olur bence hem km'si az olur hem daha yeni olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.