Şimdi Ara

albea mı, chevrolet aveo mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
19.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALBEA
  • Çarpışma testlerine bakınca direk olarak albeaaaaaaa.Normaldede albea özellikle 1.3 mjet motorlusunu tavsiye ederim
  • albea al derim aveo guvenli bir arac deil
  • Albea aveo ya göre daha sağlam
  • Albea 1.3 multi.Tavsiyem.Çarpışma testini izlersen aveo'ya göre daha iyi.
  • selam

    öncelikle aveo yla albea kıyaslanamaz.ama ben bir albea kullanıcısı olarak her türlü albea derim.çünkü yakıt desen çok uygun.fiyatı çok ucuz.sağlamlığı desen süper.gidişi iyi.yani ben herkese albea yı öneriyorum.kullanınca belli oluyor.nasıl bir araç olduğu.tabi bu benim fikrim ...
    saygılarımla...
  • albea
  • Yapmayın beyler ne yaptınız albea yı, saab oldu mübarek. Bizim şirkette var öyle bir kaza atlattımki akıllara ziyan, yanına bile yaklaşmıyorum artık leylek gibi bir araba. Koca bir arka kısım incecik lastikler. Bir de o arabaya bir ton para istiyorlar, şirketler bile artık linea ya döndü. tek iyi tarafı motoru, kütük gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sagocu34

    selam

    öncelikle aveo yla albea kıyaslanamaz.ama ben bir albea kullanıcısı olarak her türlü albea derim.çünkü yakıt desen çok uygun.fiyatı çok ucuz.sağlamlığı desen süper.gidişi iyi.yani ben herkese albea yı öneriyorum.kullanınca belli oluyor.nasıl bir araç olduğu.tabi bu benim fikrim ...
    saygılarımla...

    Bende bir albea kullanıcısıyım.Dediğin herşeyin noktasına kadar katılıyorum.
  • ikisi arasında ülke şartlarında al-be-a
    albea 1.3 multijet.........
  • napcen aveoyu bırak sen sonuna kadar ALBEA
  • ikiside güzel araba. hangisini daha çok beğeniyorsan onu al. zaten hemen hemen denk arabalar bence
  • Albea bence Türkiyede 2.el piyasası olan bir araç satarken zorluk çekmessin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emp:)

    Zaten artık ABS+KLIMA+4AB az donanıma sahip 0km araç almak çok mantıksız geliyor.Abs+klm+2ab'li albea 25 e yakın abs+klm+4ab'li linea 28 bin ytl.

    18bin'e sadece 0 diye içi, dışı boş araç almakdansa 2.el donanımlı araç almak çok çok daha mantıklı hem değer kaybınızda olmuyor.


    Konu içinde okuduğum en güzel yorum. Teşekkürlerimi sunarım.
    Türkiye koşullarında fiyatı ve servisiyle tek geçilir tabikide albea. fakat 18.000 TL'mi arabaya ayıracak olsam 2002 model otomatik Ford focus var komşumun onu alırım. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcool -- 11 Şubat 2009; 23:30:39 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emp:)

    Aracı gidip fabrikadan alıcak halleri yok değil mi? Bayiler satıyor tamam. Ticari araç harici şahıs otosu olarak kullanıma çıkan albea'larda belli tek tük çok çok düşük bir oran ben bundan bahsediyorum.


    Üstün teknoloji bir yol bilgisayarı, bi uzaktan kumandalı merkezi kilitlemi? Bu aracın şasesi daha doğrusu aslı yaklaşık 10-12 seneden beri var.2. şahin vakası diceksiniz albealar 2002 de çıktı bu araba siena değilmiydi?Evet TR harici yurt dışında siena olarak devam etti sadece arkasını farklı yapıp albea oldu bence ömrünü doldurmuş bir araç. Sadece ticari olarak alması mantıklı.

    Bunları yazarken objektifim 1 seneden fazla palio mk3 ile haşır neşir oldum.





  • çok zor karar vermek , dimi?
    ben de kararsızım
    yorumların çok faydası oluyor.
    teşekkürler.
    ne marka araba aldın paylaşmamışsın kardeş!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso6718 -- 3 Mart 2009; 23:00:17 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: haso6718

    çok zor karar vermek , dimi?
    ben de kararsızım
    yorumların çok faydası oluyor.
    teşekkürler.
    ne marka araba aldın paylaşmamışsın kardeş!!


    konuyu açan arkadaş 3 Haziran 2008'den beri üye olarak giriş yapmamış..
    hala tercihle ilgili tavsiyeler ve yorumlar devam ediyor...
  • Fiat Albea iyi araçtır. Pişe pişe bugünlere getirdi Fiat onu, ayrıca Türkiye yollarına en uygun en dayanıklı otomobil şu an Albea. Araç yıllardır geliştiriliyor. Siz tip olarak görmüyorsunuz ama donanım, yürür ksam ve amortisör sistemleri sürekli yenilendi ve şu an en gelişmiş halinde. Kronik hiç bir sorunu yok. Clio ve Accente Era lardaki kronik sorunlar kitaplara roman olacak düzeyde.
  • @Pampilo;

    Tabiki mesela en basit örneği son model Albea'da dikiz aynası boyutu büyütüldü. Ayrıca bildiğim kadarıyla aracın arka kısmı birkaç cm indirildi. Yani halkımız bilmiyor ama Fiat şuanda Albea'nın üzerine inanılmaz derecede düşüyor halen daha aracı inceliyorlar. Şimdi mantıken şöyle düşünün yeni çıkan bir araba var adı X Ar-ge dışında tecrübesi, denenmesi vs. yok birde Albea var senelerdir kasası görülmüş, incelenmiş eksikleri giderilmiş. Ve bu iki aracada bütçe ayırıyorsun, Albea'nın şasisi aynı olduğundan bütçeni yemiyor ama yeni çıkan X aracında tasarımından, aynasına kadar herşeyin masrafı oluyor dolayısıyla kaliteden kısıyor. Ama Albea'yı üretirken Fiat'ın fazla gideri olmuyor, dolayısıyla buda kaliteye yansıyor. 15 sene temiz temiz binersin.
  • Ne kadar da çok CHEVROLET AVEO kullanan varmış bravo kötüleyin bakalım ALBEA on numara değilmi bitti bu kadar yani.Sakın alma demekle iş bitiyor.Ben şahin kullandım 6 ay sonra çürüdü zor sattım.2 defa seat toledo aldım volkswagen yapımı audi motor güzel araç ama ondaki kusurları saymayayım şimdi amaç kötülemek değil. Şu an bir yıldan fazladır CHEVROLET AVEO HB 1.2 SE 84 BG BENZİNLİ araç aldım 2010 sıfır inanın daha rahat konforlu az yakan çok kaçan tabiriyle sağlam donanımlı bir araç alamazdım silivriden bakırköye kadar yüzlerce galeri gezdim internette dolaşmaktan yoruldum 2000 model üzeri 20.000 tl aşşağı kaliteli bir araç bulamadım 25.000 tl ye AVEO'yu sıfır aldım.Bakın kullanın karar verin.İstanbuldan İzmire Aydına gittim araç hiçbir rahatsızlık hissettirmedi mükemmel rahat konforlu daha chevrolet konforunu bilmeyenler yorum yapmasın.Bir sürü araç test ettim karar verdim.Bu markayı sevmeyenler çok epey eleşitri aldım en doğru kararı vermiş olmanın keyfini, chevrolet konforunu yaşamanın, sağlam bir yapıda araç aldığımın huzurunu yaşıyorum herkese saygılar.

    Birşey daha söyleyeyim bir çok bayi gezdim doğru dürüst muhattap teknik eleman göremedim chevrolet opel bayisi kapıda başlayıp aracın yanına kadar her noktada yetkili var. Her soruya doğru cevap verdiler. teşekkürler avrupa oto çalışanlarına




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.