Bildirim
Albaraka Mobil Cüzdan ile İlk Temassız Ödemeye 20 TL Worldpuan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kart aidatı var mı? _____________________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan -
Aidat yansıdıktan sonra aradığınızda iade ediyorlar. _____________________________ -
Cüzdanda şimdilik bu kart için feda edilecek kart yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iki yildan beri hicbir hesap ve karttan ucret alinmiyor.
Albaraka workd özeklikli ktedi kartlarında kart aidatı yok
Hesap işletim ücreti,eft,havale ücreti yok
quote:
Orijinalden alıntı: hamucera
Albaraka workd özeklikli ktedi kartlarında kart aidatı yok
Hesap işletim ücreti,eft,havale ücreti yok
Sitesinde bazı kartlarında aidat olduğu yazıyor._____________________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan -
İlk 2 yıl Yok. Zaten hesap işletim ücreti de almıyorlar. 2 yıldan sonra yılda yaklaşık 4 bin TL alış verişin olursa kartla yine alınmıyor diye biliyorum. Ben kullanıyorum ve memnunum internet bankacılığı da apstore da çok kullanışlı. Birde faizsiz bankacılık yapıyorlar bu sebeple tercih ediyorum. ( kartta asgari ödeme Yok taksit vs borcun o ay ne ise onu ödemek zorundasınız. ) diğer bankalar gibi 2,25 fahiş soygunculuk yapmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Iphone X, Megane Sport Tourer, Hp Elite X2, -
quote:
Orijinalden alıntı: mustrix
İlk 2 yıl Yok. Zaten hesap işletim ücreti de almıyorlar. 2 yıldan sonra yılda yaklaşık 4 bin TL alış verişin olursa kartla yine alınmıyor diye biliyorum. Ben kullanıyorum ve memnunum internet bankacılığı da apstore da çok kullanışlı. Birde faizsiz bankacılık yapıyorlar bu sebeple tercih ediyorum. ( kartta asgari ödeme Yok taksit vs borcun o ay ne ise onu ödemek zorundasınız. ) diğer bankalar gibi 2,25 fahiş soygunculuk yapmıyorlar.
Borcunu zamanında ödeyemeyince ne alıyor bu arkadaşlar .
faiz almıyor mu ?
Dalga mı geçiyorsunuz insanların aklıyla..
Paranın dini imanı mı olurmuş..
bütün bankalar aynı faizin pençesinde..
kimi seni kampanyalarla kendisine bağlıyor
kimide dindar görüntüsü ile.
albarakanın finansbaktan hiç bir farkı yok._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android