Şimdi Ara

Alaska Swift Bot 59,99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
39.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

    http://www.markafoni.com/product/3258526/

    Daha ucuza polo'num botu var.

    Tipsiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

    http://www.markafoni.com/product/3258526/

    Daha ucuza polo'nun botu var.

    Tipsiz

    Swift'ten güzel orası kesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 10 Ocak 2013; 20:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

    Allah görevinizi en güzel şekilde yerine getirmeyi nasib etsin.


    amin cemil cümlemizi
  • http://www.ekonomikayakkabi.com indirim kuponu.

    957SXWX (5 TL)

    Bana vermişlerdi ama şu anda kullanmayacağım isteyen kullanabilir arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoMiSeR

    quote:

    Orijinalden alıntı: archils

    Merhaba arkadaşlar, beğendiğiniz ayakkabıların satıcısı benim. Forumda görünce yazma gereği duydum; gittigidiyor.com veya sahibinden.com daki satıcılarla herhangi bir alakamız yoktur. Satışımız sadece www.ekonomikayakkabi.com üzerinden yapılmaktadır. Botlarımızın sonuna kadar arkasındayız. Almayı düşünen arkadaşlar var ise özelden mesaj atsınlar 5 TL değerinde inidirim kuponu verebilirim.

    TABA RENK OUTDOOR KIŞLIK BOT

    üstteki bot su geçirir mi?
    yapı olarak geçirebilir gibi görünüyor ama siz ısrarla geçirmez diyorsunuz, geçirmez ise alacağım yüksekova-hakkkarideyim yoğun kar var, geçirir ise geçirmeyen model önerin

    Arkadaşım senin durumunun özelliği var sanırım askersin şunu bi incele istersen
    yds




  • 1 Adet sipariş geçtim bakalım pazartesi elimde olur sanırım indirim kodu için teşşekürler
  • 1 Adet sipariş geçtim bakalım pazartesi elimde olur sanırım indirim kodu için teşşekürler
  • Arkadaşlar ayakkabıları eline geçenler yorumlarını buraya yazarlarsa iyi olur.
  • Bazı modellerin fiyatı düştü mü?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bende bot bakiniyorum... Cat alaska var.on numara fiyat .199 tl alan kullanan arkadaş varmidir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

    Firmamızdan verilen tüm siparişler bugün 15:00 dolaylarında kargoya verilmiştir. Kargo takip numaranızı alabilmek için 0212 580 44 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz bana buradan göndereceğiniz PM ile sizlere yardımcı olabilirim.

    Ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Dilediğiniz zaman değişim, iade ve benzer talepleriniz için bizile iletişime geçebilirsiniz.
    Umarım ürünlerimizden memnun kalırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

    http://www.markafoni.com/product/3258526/

    Daha ucuza polo'nun botu var.

    Tipsiz

    Swift'ten güzel orası kesin


    zevk meselesi ama bana görede polo gerçekten tipsiz ve bu arada tabanı da ince imiş. Swift benim de hoşuma gitti sporayak.com sitesinde aynı fiyat korgosuz hatta kapıda ödeme de bile yine aynı fiyat yazıyor. Birkaç tecrübeye dayalı yorum alsak almak isterim. Tereddütlerim tabanı yapıştırma görünüyor, uzun süreli kullanımda açılma olur mu? Fiyatı ucuz etin yahnisi mantığından az görenler için söyleyim çok ucuz denmez. İnsaflı bir fiyat. Ayakkabı imalatında usta olarak çalışan bir tanıdık 35 liraya K.. T.. isimli popüler markaya fason imalat yaptıklarını onların ise mağazada 250 lira etiket bastıklarını söyleyince fiyat kalite dengesinden ziyade göz doymazlık-insaf-kanaat eksikliğini daha ön plana çıkardı.




  • Bot hakikaten gerek sekil gerek renk gerek ozellik ve fiyat olarak cok iyi duruyor.Ama su gecirmedigi iddia edilsede botun ozelliklerinde waterproof desede bot uzerinde amblemin veya ismin olmayisi dusundurucu.
  • malum işim gereği yağmur çamur kar demeden şantiyede çalışıyorum bazı zamanlarda dizimize kadar çamur oluyoruz mesela ben yds nin botunu kullanıyorum bunun gibi mekap lar var bunlar ucu demirli botlar şantye ayakkabısıda denilebilir. sorum şu bunlar gibi su geçirmiyormu yoksa daha üstünmü? çünkü ufak bir çizilmede şu an kullandığım bot içine su almaya başladı
  • 45 numara siyah olanından yok sanırım
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-soguk-gecirmez-orj-tracker-bot-40-42-43-numara-kapidaodeme-111330676/detay bende bu ürünü aldım fakat deri değilmiş ilanında deri yazıyor aldanıp aldım suda geçiriyor görüntü var ama ayakkabının kendisi traş şimdi ancak yağışsız günlerde giyiyorum ayakkabı denemeden elde tutulmadan alınmaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vwag

    Bot önemli arkadaşlar. Eğer karda buzda kullanacaksanız 200 tl ye kadar çıkmanızı öneririm. 50 tl lik botla buzda düşüp kolunuzu bacağınızı kırmanız size daha fazla pahalıya gelir.

    Tam tersi 200 lirlık o mimberlanddir, cattir o botlar daha çok kayıyor. Piyasadaki ucuz botlarda yerli üretim thermo tabanlar var hep. Kaymaz. Dayanıklılık konusunda emin değilim ama yumuşk kauçuk olduğundan çabuk aşınacaktır. Ama kışlık botun amacı da kışın giymekse yeterlidir bana göre.

    Ucuz botların asıl sıkıntısı işçilik kalitesi ve ergonomi bana göre. Bu tip ucuz botlarda işçilik oldukça vasat oluyor, dikişten atma vs gibi durumlar pahalı botlara göre daha çok görülüyor. Ayrıca çok çok azı pahalı bir bot kadar ergonomik ve konforlu oluyor.

    Yani kaymayı dert etmeyin, su geçirmezlik çok iyi değildir bu tip ürünlerde. Asıl önemli olan dayanıklılık ve ergonomik. Şansa hem ucuz hem uzun yıllar giyilecek yerli üretim şeyler bazen çıkıyor ama şans işi işte. Onun dışında ucuz etin yahnisi durumuyla karşılaşma oranı daha yüksek.

    Ben mesela gittide satılan bluewex botlardan aldım. Tabanı thermo taban, çok yumuşak kaymıoyor karda buzda. Ama cilalı yüzeylerde gıcır gıcır ötüyor haliyle. Isıtması az birşey var. Fakat asıl sorun malzeme ve işçiliği. 1 haftada kenardan dikişleri attım, yolladım sorgusuz yenisini veridler. Ama o da atarsa diye sıkı bağlamıyorum botu. Bir de ergonomisi iyi değil. Hani yerli üretimi destekleyeyim bir seferlik olsun diye aldım ama anca bir kış geçirilecek bot diyebilirim. Uzur süre giymek için pek rahat değil/fazla dayanacağını zannetmem.

    Ben yine de cat, timberland gibi şişirilme ürünlere karşıyım. Kendim kullandım hiç bir olayları yok. Ya scooter, greyder gibi yine yerli ama daha kaliteli markalardan almak, ya dagiriş seviyesi outdoor ürünlerinden almak lazım. Benim bir diğer beğendiğim yerli markamız cabani. İşçilikleri oldukça sağlam, malzemeler de çok kaliteli. Çok stil sahibi çizmeler vs yapıyorlar. Ama hep sezonluk yakalamak lazım.

    Aslında Yds siviller için de güzel casual botlar, kışlık botlar yapsaydı bol tercih edilirdi diye düşünüyorum. Bütün dünyaya askeri ve polis botları satıyor.




  • Botları alıp deneyen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byrmblgl

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-soguk-gecirmez-orj-tracker-bot-40-42-43-numara-kapidaodeme-111330676/detay bende bu ürünü aldım fakat deri değilmiş ilanında deri yazıyor aldanıp aldım suda geçiriyor görüntü var ama ayakkabının kendisi traş şimdi ancak yağışsız günlerde giyiyorum ayakkabı denemeden elde tutulmadan alınmaz

    Biz ayakkabıyı aldıktan sonra yoruma bak ya. Daha önce yazılsaydı keşke.








  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.