Şimdi Ara

Alarm, Kamera, Yangın ve Geçiş Kontrol Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hırsız Alarmı, Güvenlik Kamerası, Yangın Alarm Sistemleri, ve Geçiş Kontrol Sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamız, kablolu ve Kablousuz Alarm Sistemleri konusunda dünyaca kabul görmüş markalar ile güvenlik sistemi çözümleri sunar.

    CCTV Güvenlik Kamera HD, Full HD ve 4K çözünürlüklerde güvenlik amaçlı kullanabileceğiniz sistem çözümleri ile Analog ve IP Network Kamera Sistemlerinden mekanlara uygun sistemler tasarlıyoruz.

    Evlerde ve işletmelerde olası yangın ve gaz kaçağı gibi tehditleri, olayların gerçekleştiği anda ilgili birimleri harekete geçiren elektronik yangın alarm sistemleri çözümü sunuyoruz.

    Kurum ve kuruluşlarda insan trafiğinin yoğun olduğu veya yetki verilmiş kişilerce giriş - çıkış yapılacak alanların kayıtlarını ve kontrolünü sağlayan geçiş kontrol sistemlerinin tek bir merkezden kontrolü yapılarak, güvenliği üst düzeye çıkartacak sistemler ile çözüm üretiyoruz.
    Biometrik Parmak İzi Okuma Sistemleri ve Turnike sistemleri ile insan trafiğini kontrollü hale getiren sistemler kuruyoruz. Plaka Tanıma Sistemleri ile araçların otopark veya park alanlarına girişlerinde kontrol sağlayıp, plaka tanımlamaları ile hızlı giriş ve çıkışlar yapılabilmesini sağlayan çözümler sunuyoruz.

    MaviAlarm Kamera ve Güvenlik Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.
    0216 488 0 888
    www.mavialarm.com







  • 1. MG5000 (K10 keypad dahil)
    2. DCTXP2 (2 adet)
    3. MC-21CW (3 adet)
    4. NV35MR (1 adet)
    5. PS128H (1 adet)

    5 ürün için KDV dahil fiyat teklifi alabilir miyim?

    Teşekkürler.
  • Vereceğimiz kamera fiyatları teklif ortamında iletebileceğimizden bizim ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Bu şekilde fiyatlandırma yapabilmemi maalesef mümkün değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.