Şimdi Ara

Alanya Kuru Temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alanya Kuru Temizleme
    Alanya kuru temizleme firması olarak siz müşterilerimize Alanya’nın tamamında kuru temizleme hizmeti vermekteyiz. 7/24 evlere ücretsiz servis hizmeti veren firmamız her türlü çamaşır yıkama, leke çıkarma, çamaşır ütüleme, takım elbise leke çıkarma ve kuru temizlemeye dair her türlü işleri itina ile yapmaktadır.http://www.alanyakurutemizleme.com/S/33/Alanya-Kuru-Temizleme
    Alanya kuru temizleme firmamız kapınıza kadar gelip her türlü temizlenecek kıyafetlerinizi özenle alıp, detaylı temizleme yaptıktan sonra, ütüleyip, paketler.
    Adeta sıfır ayarına gelen kıyafetlerinizi ücretsiz servis hizmeti ile kapınıza teslim eder. Çalışan bayanlar ve öğrenciler başta olmak üzere, alanya’da ilamet eden tüm halkımıza hizmet evrmeye devam ediyoruz.
    En uygun fiyat politikası ile en kaliteli hizmeti vermeye devam eden Alanya kuru temizleme firmamız, profesyonel çalışanları ile üstün kalite belgeli ve kurumsaldır.
    Başlıca ilkelerimiz, her zaman müşterimizin cebini düşünmek ve en üst seviyede kuru temizleme hizmeti sağlamaktır.
    Neler yapıyoruz
    Alanya kuru temizleme olarak, bizlerewww.alanyakurutemizleme.com web sitemizden ulaşıyorsunuz. Detaylı iletişim bilgilerinizi aldıktan sonra sizlere randevu veriyoruz. Verdiğimiz saatte ücretsiz olarak kapınıza kadar gelip, temizlenmesi veya ütülenmesi gereken tüm eşyalarınızı özenle teslim alıyoruz. En kısa sürede temizleme işlemlerine başlayan profesyonel ekibimiz, çamaşırlarınızı en kaliteli ve organik deterjanlarla temizleyip, tüm lekelerinden arındırıyor, daha sonra ütülemeye giren kıyafetleriniz, son olarak paketlenip, sıfır ayarında kapınıza kadar ücretsiz servisimizle teslim ediliyor.
    Fiyat Politikamız
    Teslim alma ve teslim etme aşamalarında herhangi bir servis ücreti almayan alanya kuru temizleme firmamıza, sadece kıyafetlerinize yapılan temizleme işlemlerinin ücretini ödersiniz. Unutmayın, başlıca ilkemiz müşterimizi mutlu etmek ve cebini düşünmektir.
    Hizmet bölgelerimiz
    Alanya kuru temizleme firması olarak alanya’nın tamamına hizmet vermekteyiz. Bizlere 7/24 online web sitemizden ulaşabilir ve randevu alabilirsiniz.www.alanyakurutemizleme.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.