Şimdi Ara

Alan seçiminde yardımcı olur musunuz lütfen (MF-TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim düşündüğüm iki meslek var,biri sosyal hizmetler diğeri ise paramedik yani ilk ve acil yardim.Sosyal hizmetler TM'den paramedik ise MF'den alıyor.

    Velhasıl,benim matematiğim 50 den düşük 30larda yani.Fizik,kimya biyoloji 50 ya da 60 civarı.
    Sayısalım iyi değil sonuç olarak.Daha bu sene 10.sınıfta yani calismaya kavramaya başladım.

    Eşit ağırlık okursam sosyal hizmetler seçeceğim ki arastirmalarima gore ataması acikogretimliler yüzünden hiç denecek kadar.

    Şimdi size sormak istediğim,ben eşit ağırlık seçersem kendi başıma videolar,kurslar,kaynak kitaplar yardimiyla gormedigim sayisal dersleri yani fizik,kimya,biyoloji vs.bunları halletmek mümkün mudur ? İmkansız değildir belki ama,imkansiza yakin midir? Ayrıca sayisalda ileri matematik,ileri fizik,ileri biyoloji de var.Ki ben esit agirlikta ileri matematigi de gorecegim ama fizik biyoloji göremeyeceğim.Bana fikir verir misiniz,hiç esit agirlik okuyup sayisal bolum secen var midir aranizda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yardımcı olacak yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramediğin önü baya baya kapandı 2014 kpss 70 ile atananlar 80 le atanır mıyım diyor, kim bilir 2018 kpss ne olur ben ATT olduğum halde geleceğimden şüphe duymaya başladım istediğim,severek yaptıgım mesleğin önü kapanıyor şu an YGS çalışıyorum inşallah güzel puan gelir de kurtarırız kendimizi.Sağlık istiyosan lisans hemşirelik bir adım öndedir her zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.