Merhabalar, Arkadaşlar ben alan adı ve hosting satışı yapmak istiyorum. Yapılması gerekenlerle ve nereden nasıl alınacağıyla ilgili ayrıntılı döküman yada bilgi arıyorum, Teşekkürler..
öncelikle ciddi şekilde yapacaksan yer sağlayıcı faaliyet belgesi almalısın, bir şirket açılışı yapmalısın. teknik kısıma gelince, büyük çapta yapacaksan bir dc ye gidip kendi sunucularını koyabilirsin ya da bir firmadan sunucu kiralayarak ordan hosting satışı yapabilirsin. domain konusunda ya bir firmadan alarak direk satabilirsin ya da registrarlar ile çalışabilirsin. kısaca böyle
Ön bilgi için teşekkürler ama fiyatı ne kadar tutar bu dediklerinizin
faaliyet belgesi çok maaliyetli birşey değil bildiğim kadarıyla şirket açılışıda bir muhasebeciyle görüşerek detayları konuşabilirsin şahıs şirketi açılışı sanırım 1000 2000 TL civarında halledilir. teknik kısımları sunucu kiralama veya kendi sunucunu alıp koyma işlemleri maaliyeti çok değişecektir. Alacağın sunucuya veya kiralayacaksan ona göre vs. ama piyasada çok fazla hosting firması var iyi düşün derim
İyi bir yatırımla piyasadaki firmaların seviyesine ulaşmak zor olmaz ancak o yatırımı bulmak ve göz ardı etmek hem çaba hemde cesaret ister. Hakkikaten düşünmek lazım
tabiiki iyi bir yatırımla piyasadaki çok ciddi firmaların bile seviyesine ulaşılabilir, düzenli reklam tanıtım ve kaliteli hizmet ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme