Şimdi Ara

Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Tehdit (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mali63 M kullanıcısına yanıt

    halen nasıl ceza almadın şaştım. Yönetim neyi bekliyor acaba

  • "Emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar Bodrum'da bir araya geldi."


    böyle bir haber ve fotoğraf vardı, o fotoğraf boşuna servis edilmedi bu tehdit mevzusu o gün konuşulanların yansıması adamlar bilerek twitter kullanıyor.

  • eski mafya emeklisi parti genel başkanını tehdit ediyor hakaret ediyor. ama savcılık işlem yapmıyor,sonrada çıkıp diyorlar ki hukuk reformu yapıyoruz.

    kardeşim bu akp hükümeti hiç bir reform yapamaz,yapamaz,yapamaz.

    çünkü fıtratlarına ters.

  • İlerde çıkmamak üzere içeride sokarlar.

  • 24 saati geçti, gidiyor. Yapılan bir şey yok, savcı yok, polis yok. Birisi erdoğanı eleştiren twit atsa direk gözaltı.

  • Bu saçmaları daha az kişiye ulaşır ve basitte olsa bir ders alır.Gayet yeterli.

  • Yeğeni onur çakıcı ile tanışmıştım kaçak et kesmek için otelin birisine gitmiştim resepsion'da ki görevli önümdekilerin işlemlerini yaparken benimde gözüme takıldı iki tane adam vardı yanın'da birisi esmer zayıf birisiydi gömleğinin altına standart çelik yelek giydiği için kabartısı belli oluyordu diğer adamı'da şişmanca gözünden problemi olan birisiydi gözü kayıyordu asıl şahsiyetin kafasın'da rusların taktığı şapkalar'dan vardı dedim kesin rus iş adamı falan bunlar işlemleri yaparken döndü bana baktı şöyle bende 1.90 boyunda 95 kilo adamım o zamanlar deli gibi spor yapıyorum sonra döndü bir daha baktı o bakınca bende gözlerimi hiç ayırmadan ona bakıyorum kendim subay olduğum ve yıllardır aldığımız eğitim sonucu biliyorum birisinde çelik yelek varsa silahta vardır ama otelin girişinde xray var girmesine izin vermezler kesin silah arabadadır iki kişi ile koruma olsa tanınmamak için yapıyordur iş adamı olsa adamlar acemi çünkü korumaktan çok karı kıza bakıyorlar o zaman bunlar gönüllü koruma diye aklımdan geçirirken bu döndü yine bana baktı sonra maşallah ne boy pos varmış dedi bende tebessüm ettim çok ilginçtir bir adamın yanında bir kadın varsa ilk kadına bakar sonra konuşurlar eğer bir erkek adamla direk konuşuyorsa seni tehtit algılar (eğitimler sağolsun) baktım bu dönüp dönüp bana bakıyor resepsion'daki görevli buna pasaportunu uzattı dikkat ettim fransız pasaportu vardı elinde bunlar çıktı odasına ben işlemleri yaparken iki tane ceketli adam geldi yanıma zaten belindeki silahlar ve telsizler kabartı yapmış belli oluyor emniyet mensubu oldukları neyse kimlikleri gösterdiler bende kendi kimliğimi gösterdim sizinle ne konuştu dediler beğenmiş nufusuna alacakmış diye espiri yaptım ama gülmediler (aslında güzel espiriydi )Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Tehdit sonra kişi sizinle temasa geçerse haber verin dediler içimden diyorum kaçak et kesicem babacım bırakın kalkmışın dini imanı olmaz neyse hiç umursamadan işlemleri bitirip çıktık odamıza böyle şeyler olunca her zaman personel herşeyi bilir odaya çıkartan bellboy'la laflamaya başladık o benimle konuşan kimdi dedim biraz poh pohlayınca hemen döküldü onur çakıcı alattin çakıcının yeğenidir kendisi diye bir böbürlendi çalıştığı otele gelmiş, sanki kendi adamı neyse teşekkür ettim biraz ateşledim odaya girdim internetten resme baktım harbiden o çıktı dedim tamam işler sakata bağlayacak hızlı bir giriş yaptık yengenizle işimizi bitirip duş alıp çıktık otelden az daha tsk'dan mafya'ya yatay geçiş yaptıracaklardı Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Tehdit 





  • Belkide çok komik aslında ama, bizde gülecek derman bırakmadılar!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafyanın bile kalitelisi olmalı , her alanda geriyiz :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ülkede demokrasiden bahsediyorsunuz ama Türk milletinin bağımsızlığının tehdit altında olduğunun farkında değilsiniz.


    kılıçdaroğlu chp nin başına geçtiğinden beri chp nin siyaseti ne kadar değişti farkında değil misiniz? Teroristle iş birliği yapmayı normal karşılayabiliyorsanız bunu da normal karşılamanız gerekir. İster mafya olsun, ister yazmayı bilmesin, ben her milliyetçiyi terorist seviciye tercih ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    mafya devletin adalet saglayamadığında oluşabilir ,hukuğun yetersiz kaldığında da


    terör ise zaten devletin varlığına birliğine karşıdır



    yani ilki eksikliğini tamamladığını iddia eder digeri ise devletin yaptığı eksik işe de karşıdır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 19 Kasım 2020; 18:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FR13NDSLX

    Abi cidden pkk yı bitirebilceklerini mi sanıyorsun her geçen gün destek ve kampları artıyor. Bunun gibi cahil adamlar bitirmeyi bırak tüy siklet kalır. TSK çözer anca.

    emniyet ve Tsk içinde fetocu ve derin sol kesimden gelenlerin sayısı bitmek üzere . kandile ve Amerika'ya haber taşıyanların sayısı azaldı yani. bunun azalması bitirilme ihtimali yaratmıştır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlunun korkmasına gerek yok Darbe gecesi, Milletin bağırsakları ortalığa saçılırken, Tankların arasında Bakırköy Belediye Başkanının evine gidip Kahve içtim diyen bir insan . Böyle soğukkanlı birisi 3 5 atmaz...

    Alaattin Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na Tehdit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 19 Kasım 2020; 19:22:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.