Kimmiş la onlar. Allah'ın mafya bozuntusunu olsa olsa mhp'liler alkışlar. Büyük ihtimalle Bahçeli'nin muhalefet olduğu dönemde falandır o. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ülkücülerin şu mafya sevdasını hiç anlamadım. Lafta hepsi devleti her şeyden üstün görür ama pratikte ülkü ocaklarında bile mafyacılık oynarlar. Söyler misiniz, mafya ne demektir? Mafya ile terör örgütü arasındaki fark nedir? |
Bu tehdit biz muhaliflere yapılmıştır , bu tetikçinin twitter hesabını şikayet edelim. Şikayet eden konu altına yazsın , gündemde kalsın. |
Çete ve mafya dizilerinin reyting rekorları kırdığı ülkede bu adam neden rağbet görüyor mu diyorsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candaroğulları -- 17 Kasım 2020; 22:46:7 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
emekliliginde canı sıkılmış galıba. bakalım hangı savcı bu rezıllıgı görüp işlem yapacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
övdüğü saray köpeği ülkeyi sattı resmen !! |
Çakıcı'nın mektubundan sonra gelen sokak kısıtlamalarına en çok kılıçdaroğlu sevinmiştir:)) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 17 Kasım 2020; 23:53:51 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Millet vekilleri belediye başkanları bile cevap veremedi adama. Burada ucuz kahramanlık yapıp başınızı belaya sokmayın. İlla bir şey diyecekseniz hangi gerekçeyle, doğru bulmuyorum demek yeterli bence :) |
böyle adamlar yüzünden milletimden tiksinti duymaya başladım çünkü böyle adamları büyük yapan bu millet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirildi , Twitti bildirmeyi ihmal etmeyelim. O hesap kapanacak. |