Şimdi Ara

Al PaC LOL Bolumunde Yonetici Olmustur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Yonetim kadrosundan Al PaC . Artik LOl Bolumu ile de ilgilenecektir. Bolumle ilgili oneri, sikayet ve goruslerinizi benimle yapabildiginiz gibi onunla da yapabilirsin. Degerli arkadasimizda yeni gorevinde basarilar ve Allah tan sabir diliyorum :)

quote:

Merhabalar,

2001 den beri forumun takipçisiyim. Üyeliğimi 2003 te yaptım, o zamandan beri aktif olarak forumun içerisindeyim.Kişisel bilgilerimin çoğu profilimde var. Bunlara ek olarak yaşım 27 nin son demlerinde.

İyi dilekleri için herkese teşekkürler. Bu bölüm altında çok mesajım olmasa da uzun süredir takip ediyordum. Karşılıklı fikir alışverişleri ve değerlendirmeler sonucu bu bölüm de yetki alanıma dahil edilmiştir. Bölüm, oyunla paralel olarak her geçen gün büyümekte bu da doğal olarak daha fazla moderasyon ihtiyacı doğurmaktadır. Ben de bundan sonra, Gürsel arkadaşıma moderasyonun hızlandırılmasında ve iyileştirilmesinde eşlik edeceğim.

Uzun zamandır gözlemlediğim için, bölüm adına edindiğim görüş pek iç açıcı değil. Sürekli birbirine üstün gelmeye çalışmalar, laf sokma çabaları, hakaretler, aşağılamalar, bolca dalga geçme, trollük diye tabir edilen davranışlar vb. şeyler. Bu durum Gürsel Hoca nın gelmesinden sonra önemli ölçüde azaldı. Bunu daha da azaltmak ve ortadan kaldırmak, kaliteyi ve seviyeyi yükseltmek için buradayız. Bundan dolayıdır ki, bu tür davranışlara izin vermeyeceğimi(zi) şimdiden belirtmek isterim. Gürsel Hoca dan bu konuda daha katı olabilirim, bunu zaman gösterecek tabi ki. Temelde, iletişimin seviyeli ve yapılacak olan paylaşımın da düzenli olması için uğraşacağız. Birbirimize saygı göstereceğiz. Bölüm kurallarını tekrar gözden geçirerek ona göre hareket edilmesini temenni ederim.

Oyuna da başlayalı 1 seneden biraz daha fazla oluyor. Bu süre zarfı içinde de düzenli olarak oynamışlığım var, halen de devam ediyorum. Profesyonel olmak adına bir çabam yok, arkadaşlarımla eğlenmek için oynuyorum. Oyun bilgimin yeterli olduğunu, zamanla iletişimimiz de arttıkça farkına varılır diye düşünüyorum. 1500+ civarı bir oyun oynamışlığım var. Hesabım EU Nordic&East sunucusunda. Büyük çoğunluğu normal oyundur.

Bunların dışında sormak istediğiniz bir şey veya yorumunuz, fikriniz varsa paylaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Al PaC
    http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=5760
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek rakibim kangal.
  • Hayırlı olsun yönetici kardeş
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • oley yine kimsenin tanımadığı birisi yine yönetici
    sonuçlarını dikkate almayacaksanız oylama yapmanın sebebi ne
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun yönetici kardeş allah sabır versin

• Hayırlı olsun.

EDIT: Tamamen gitsin demiyorum. Zaten tamamen giderse forumun eglencesi kalmaz. Arada gulmek icin giriyorum zaten. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 14 Eylül 2012; 10:58:05 >

GnyMade
  • LOL Bolumunden yonetici adaylarinin tamami kontrol edildi. Cesitli sebeplerden dolayi Al PaC yonetici olarak atandi. Oylamada da belirtildigi gibi sonuclar karara etkilidir fakat kesin olmayabilir. Gerek ben gerekse Admin lerin verdigi karara saygi gostermenizi, egerki olumsuzluga sebep olmasi halinde yine oncelikle ben, forumdestek ya da diger adminlerimize ulasmanizi rica ederim.
    Al PaC kardesimiz hem yoneticilik tecrubesine hemde LOL bilgisine sahiptir. Takildiginiz konularda kendisinin sizlere yardimci olmaktan kacinmayacagini dusunuyorum.

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

LOL Bolumunden yonetici adaylarinin tamami kontrol edildi. Cesitli sebeplerden dolayi Al PaC yonetici olarak atandi. Oylamada da belirtildigi gibi sonuclar karara etkilidir fakat kesin olmayabilir. Gerek ben gerekse Admin lerin verdigi karara saygi gostermenizi, egerki olumsuzluga sebep olmasi halinde yine oncelikle ben, forumdestek ya da diger adminlerimize ulasmanizi rica ederim.
    Al PaC kardesimiz hem yoneticilik tecrubesine hemde LOL bilgisine sahiptir. Takildiginiz konularda kendisinin sizlere yardimci olmaktan kacinmayacagini dusunuyorum.

Şimdi birini banlatmak için yönetime mesaj çekmek zorunda mısın hala ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Olsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.