Şimdi Ara

Akyüz Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akyüz Nakliyat

    Nakliye kurumsal eşyalarınızın nakliyesini kendinize dert etmeyin! Akyüz Nakliyat taşıma ile ilgili bütün sorunlarınızı taşır.. Size geniş kapsamlı servis anlayışımızla eşyalarınızı yeni yerleşim yerine en dikkatli güvenli ve kolay şekilde ulaştırmayı öneriyoruz.. Büyük taşıma filosu 50 yılı aşkın tartışmasız tecrübesi ile Akyüz Nakliyat, zahmetli sevkiyat problemlerinizi sona erdirir.

    Paketlemeden, sigortaya, gümrük formalitelerinden sevkiyat şekline kadar karşılaşabileceğiniz tüm güçlükleri çözmeye hazırız. Önceden planladığınız süreye kesinlikle uyarız. Mesafeler bizim için önemsizdir.

    Eşyalarınızı evden eve, şehirden şehire uzman kadrolarımızla en temiz malzemelerimizle ustası, ambalajcısı, taşıyıcısı ve istifçisi ile 24 saat 365 gün siz sayın müşteri adaylarına hizmet etmekten onur duyarız...Tek amacımız müşterilerimizin taleplerini yerine getirmektir. Bize sadece taşıma isteğinizi iletiniz. Zamana uygun olarak değerli eşyalarınızın en iyi şekilde nasıl taşınacağını ve hangi yol ile sevk edileceğini size bildiririz.

    Yetenekli elemanlarımız en elverişli ve gelişmiş ambalaj malzemesiyle eşyalarınızı paketler, gümrük işlemleri için gerekli girişimlerde bulunur ve evinize sevk eder. "Kusursuz Nakliyenin Profesyonel Yolu" Akyüz Nakliyat'ın parolasıdır. Nakliye sorunlarınız bizi aramanızla sona erecektir..

    Akyüz Nakliyat olarak Taşımacılık sektöründe dürüst, güvenilir, günümüz teknolojisiyle uyumlu, standartlardan taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışıyla bir marka olarak çıtasını daima yükseltmektir. Müşteri odaklı, profesyonel ve tecrübeli ekibimiz ile kişiye özel nakliye programlarını müşterilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda hazırlayacak.

    Yıllar geçtikçe hizmetleri üzerine hizmet, araç filosuna ekstradan araç, elemanları üzerine ekstradan eleman alarak şirketini hızlı bir şekilde büyütmektedir. Akyüz nakliyat bir aile şirketi olmasından dolayı çalışanları genel olarak aile bireylerinden oluşmaktadır. Aile bireylerine sonrada eklenen insanlarda bu ailenin içine girerek ailenin bir parçası haline gelmiştir.

    Firmamız yıllardan beri olduğu gibi günümüzde de müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmuştur. Her zaman güvenli ve kaliteli bir hizmet verebilmek için kendisini zorlamıştır.

    Şirketimiz 1957 yılında Akyüz Kardeşler Koll. Şti. olarak Remzi Akyüz tarafından Taksim'de kurulmuştur. Şirketimiz ilk olarak parça eşya, yazlık, sinema dekorları taşımıştır. Telefonla nakliyecilik sistemini ilk kullanan firmadır (244 44 04). 1993 yılına gelindiğinde Akyüz Nakliyat Ltd.Şti olarak unvan değiştirmiş, sayısız müşteri ve kurumsal firmaların çözüm ortağı olmuştur. Günümüzde ise Akyüz Nakliyat büyük taşıma filosu yarım asırlık tartışmasız tecrübesi ile sektörde büyük mesafeler kat etmiş ve bugün sektörün lider çözüm ortaklığını yürütmektedir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.