Şimdi Ara

Akvaryumlarımızı görelim :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba formda cok uzun zamandır varım fakat akvaryumlarla ilgilenmeye başlayalı 1 yıl oldu ve cok merak uyandırdı bende..

gercekten keyifle takip ediyorum.. ve cok guzel bir hobi oldu bende.. bundan sonrada akvaryumumu buyultme taraftarıyımm..

bu konuya akvaryumlarınızın son hallerıyle fotograf eklersek cok canlandırmıs olacagız konumuzu ve guncel tutmaya calısırız..

Orijinalden alıntı: sserkaan

Nasıl?
    http://b1207.hizliresim.com/z/3/97g3n.jpg
    http://b1207.hizliresim.com/z/3/97g5n.jpg

çok güzel görünüyor bende eklıyecegım en kısa zamanda :)

• _____________________________
    GALATASARA Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

http://forum.donanimhaber.com/m_60096249/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_60630726/tm.htm

gerçekten akvaryumların hepsı bırbırınden guzel gorunuyor.. son halı bumu pekı ? varmı yenılıkler ?

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Nasıl?
    http://b1207.hizliresim.com/z/3/97g3n.jpg
    http://b1207.hizliresim.com/z/3/97g5n.jpg

çok güzel görünüyor bende eklıyecegım en kısa zamanda :)

Teşekkür edrrim:)

• Yanlis gormediysem. Akvvaryumda yapay bitkiler var. Cikarmanizi tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    gezelim görelim müziği
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Yanlis gormediysem. Akvvaryumda yapay bitkiler var. Cikarmanizi tavsiye ederim

Benim akvaryumum için dediyseniz eğer,
    Canlı bitki koyamıyorum maalesef,malum sıcaklık yüksek 30 derece bitki dayanmıyor,ama bi zararını görmedim yapay bitkilerin.Sonuçta show tankı.
  • Benim Tetra tankım, içinde hasemania nana, siyah neon, neon tetra, albino ve bronz cory, pristella, rasbora, zebra danio, cüce vatoz, çinli alg yiyici, kiraz karidesler ve 2 hediye gelen gurami var.

Bitki olarak, tabanda glosso, rotala red, bacopa monnieri, bi ufak kök java fern var. İlk resimde yati kökü komple java moss ile kaplıydı ama glossolara takılınca hepsini söktüm.

Dün tankın su değişim günüydü yoğunluk nedeniyle yapamadım o yüzden bir kısım su eksik tepede.

Buda haftasonu kurduğum henüz dinlenme aşamasında olan inş. gelecekte içinde cüce güney amerikan türleri olacak olan tankım, şimdilik sadece katil salyangoz sürüme ev sahipliği ediyor

• PowerOn kardeş tebrik ederim çok güzel akvaryum bunlar insan bakınca huzur buluyor boş vakit bulabilsem girişicem bende akvaryum işine ..

Orijinalden alıntı: elfen_lied

PowerOn kardeş tebrik ederim çok güzel akvaryum bunlar insan bakınca huzur buluyor boş vakit bulabilsem girişicem bende akvaryum işine ..

Teşekkürler, artık tank oturduktan sonra bakım bile istemiyor otomatik yemleme makinası da aldım artık haftada bi su değiştiriyorum o kadar, onun bile otomatiği varda o kadar detaya gerek yok diye düşündüm.

Orijinalden alıntı: PowerOn

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

PowerOn kardeş tebrik ederim çok güzel akvaryum bunlar insan bakınca huzur buluyor boş vakit bulabilsem girişicem bende akvaryum işine ..

Teşekkürler, artık tank oturduktan sonra bakım bile istemiyor otomatik yemleme makinası da aldım artık haftada bi su değiştiriyorum o kadar, onun bile otomatiği varda o kadar detaya gerek yok diye düşündüm.

cok guzell

• akvaryumumu aldım dün akşam kumunu yerleştirdim bu sabah iç ve dış filtreleri geldi az sonra onları kuracağım vs vs... fotoğraf eklemek için sabırsızlıkla gün sayıyorum

Orijinalden alıntı: bil_bo

akvaryumumu aldım dün akşam kumunu yerleştirdim bu sabah iç ve dış filtreleri geldi az sonra onları kuracağım vs vs... fotoğraf eklemek için sabırsızlıkla gün sayıyorum

hocam fotoları gorelım

Benim Tetra tankım, içinde hasemania nana, siyah neon, neon tetra, albino ve bronz cory, pristella, rasbora, zebra danio, cüce vatoz, çinli alg yiyici, kiraz karidesler ve 2 hediye gelen gurami var.

Bitki olarak, tabanda glosso, rotala red, bacopa monnieri, bi ufak kök java fern var. İlk resimde yati kökü komple java moss ile kaplıydı ama glossolara takılınca hepsini söktüm.

Dün tankın su değişim günüydü yoğunluk nedeniyle yapamadım o yüzden bir kısım su eksik tepede.

Buda haftasonu kurduğum henüz dinlenme aşamasında olan inş. gelecekte içinde cüce güney amerikan türleri olacak olan tankım, şimdilik sadece katil salyangoz sürüme ev sahipliği ediyor

Dizaynını çok beğendim iyi uğraşmışsın tebrikler

• Konuyu açan Sessiz@Saglıkcı nickli arkadasa cok teşekkür ediyorum. Umarım açtıgı başlıkta güzel paylaşımlarda bulunuruz. Özeellikle eklenen bitkili akvaryum resimleri cok iyi . Tank harika. Bende 3 yıldır Akvaryumculukla baya ilgiliyim, ayrıca sıkı birde hayvanseverim. Şu an 330 litrelik akvaryumumda Malawi Mbuna türleri ( 2 Dişi sarı prenses, 1 e 4 d iceman, 1 e 2 d Neon spot, 1 e 2 d Afra Jalo) 4 adet yunus, 1 adet vatoz ve 100 litrelik yavru büyütme akvaryumumdada yaklasık 2 aylık 32 adet Neon spot ve Afra jalo yavruları bulunmakta. Bu tür ile ilgili akvaryum dekorasyonu, mbuna türlerinin yaşam şartları gibi konularda yada diğer teknik konularda sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Akvaryumumun resmini ve videosunu en kısa zamanda eklemeye calısacağım.

Herkese sağlıklı balıklar iyi hobiler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 27 Ağustos 2012; 11:32:01 >

Benim Tetra tankım, içinde hasemania nana, siyah neon, neon tetra, albino ve bronz cory, pristella, rasbora, zebra danio, cüce vatoz, çinli alg yiyici, kiraz karidesler ve 2 hediye gelen gurami var.

tek kelimeyle harika.tetra olarak kaplan tetra da güzel bir türdür(gerçi agresiftirler ama :) ) tavsiye ederim

• [simage]
    [/simage]

BUDA BENİMKİSİ :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songoku35 -- 6 Eylül 2012; 13:40:27 >

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

Konuyu açan Sessiz@Saglıkcı nickli arkadasa cok teşekkür ediyorum. Umarım açtıgı başlıkta güzel paylaşımlarda bulunuruz. Özeellikle eklenen bitkili akvaryum resimleri cok iyi . Tank harika. Bende 3 yıldır Akvaryumculukla baya ilgiliyim, ayrıca sıkı birde hayvanseverim. Şu an 330 litrelik akvaryumumda Malawi Mbuna türleri ( 2 Dişi sarı prenses, 1 e 4 d iceman, 1 e 2 d Neon spot, 1 e 2 d Afra Jalo) 4 adet yunus, 1 adet vatoz ve 100 litrelik yavru büyütme akvaryumumdada yaklasık 2 aylık 32 adet Neon spot ve Afra jalo yavruları bulunmakta. Bu tür ile ilgili akvaryum dekorasyonu, mbuna türlerinin yaşam şartları gibi konularda yada diğer teknik konularda sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Akvaryumumun resmini ve videosunu en kısa zamanda eklemeye calısacağım.

Herkese sağlıklı balıklar iyi hobiler dilerim.

Ben teşekkür ederimm, ne mutlu burası biraz ilgi görürse bizlere çok çok güzel fikirler vereceğinden eminim.

bu arada ben halen eklemedim fotograf o yuzden yuzum kızardıgı için sadece okumakla yetiniyorum formu

• ben foto ekleyemiyorum foruma :) bende akvaryumumu sizlere göstermek isterim !!!!!

http://img428.yukle.tc/image.php?id=9067323933_10151893036540713_724085624_o.jpg

buradan bakabilirsiniz:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.