Şimdi Ara

Akvaryum canlıları ile ilgili soruları buradan alabilirim. Yardım bölümü. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
8.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun.. Lepistesleri 1 erkeğe 3 disi gibi bakın. Kayaya gerek yok canlidoguranda. Mümkünse bol bol bitki yapın tanka. Bir kaç dal alsanız 1 ayda orman gibi oluyor zaten akvaryumun içi.. Isıtıcı alın yoksa, sıcaklığı 24-26 arası tutmaya çalışın. Haftada bir kez %15-20 gibi su değişimi yaparsınız. Hamile balığı yavruluga almıyorum ben, çok bitkili bir tankim var yavrular bitkilerin içinde serpiliyorlar, zayıf olanda bırakın yem olsun zaten.. Doğal seleksiyon :)) Suya hiçbir ilaç kimyasal vitamin vs atmayın. Su sıcaklığina dikkat edin haftalık su değişimlerini ihmal etmeyin kaliteli yem kullanın hicbisey olmaz balıklarıniza..İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbondioksit olmadan akvaryumu bitkilendirebilirmiyiz?

    Tetra Plati kılıç için hangi bitkileri önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 1 Nisan 2018; 22:43:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece bitkileri diktigim ilk hafta evde kendi yaptığım karbondioksit tankı ile CO2 verdim tanka. Sonra bir daha vermedim, ışık olayına gelince çok takılma ona da... 6500 k soğuk ışıklı bir tasarruflu ampul çok güzel yeterli oluyor. Benim tankta gül var limon var tilki kuyruğu var. Birde dereden topladığım yaşamaz dediğim ama tankı ormana çeviren bir bitkim var. Co 2 ye gerek yok ama yaparsan daha iyi olur o ayrı tabi.Birde benim tankta kurarken 6 balık vardı, şimdi belki 50 tane var sayamiyorum artık. Onların üreteceği CO2 yeter diye düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 40 lt akvaryumum var.15 tane neon tetra,6 tane lepistes 1 copcu var.Sayi fazla midir?



    Bir de hava motoru sart mi?İc filtre kullaniyorum ve agzini su yuzeyinde dalgalanma yaptiracak sekilde yukari dogru cevirdim.tesekkurler simdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben akvarymuma bitki eklemek istiyorum, şu an için akvaryumumda 2 aydır beslediğim 9 adet canlı doğuran türü var. Low tech bi akvaryum olucak sizce 2 adet bu ledler yeterli olur mu?

    https://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/akvaryum-led-aydinlatma-kirmizi-renk-40-cm-347206958

    Birini kırmızı birini beyaz almayı düşünüyorum.
    Akvaryumumun ölçüleri 80x40x40
  • Arkadaşlar daha önce hiç lepistes beslemedim bu lepistes hamilemi başka akvaryuma aldım

     Akvaryum canlıları ile ilgili soruları buradan alabilirim. Yardım bölümü. lütfen yardım değilse geri arkadaşlarının yanına koyucam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Japon balığından yavru aldım. Yarın bir hafta olacak yumurtadan çıkalı. Fakat son bir gündür yavruları akvaryumda görememekteyim. 24-25 adet yavru var iken gördüğüm zamanda 1 tane görmekteyim artık o da yok. Siz sormadan ben söyleyeyim anne babayı yumurtlama işleminden sonra ayırdım ve yavruları petshoptan aldığım yavru yemi ile besledim günde bir defa olacak şekilde. Akvaryumda süs bitkilerim var gördüğüm yavrular onun arasına giriyordu ama artık onu da görmüyorum. Öldüler desem akvaryumun dibinde hiç ölü yavru da yok. Bu şekilde yok olmaları normal mi?Bir yere girip sonra ordan çıkmaları ya da saklanmaları ihtimali var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim akvaryum konusunda fazla bilgisi olmayan biriyim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.