Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.029
Cevap
405
Favori
400.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yakın zamanda bir darbeli matkap alacağım amacım evde duvar delme gibi işleri görmek yani profesyonel bir kullanım amacım yok. Araştırdığımda Boschun 700w Bosch 6700 modelini ve Bosch700 modeli denk geldi. İkisi arasında fiyat farkı var ancak özellik olarak ben bir fark göremedim konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Farklı önerilere de açığım ancak düşük güçlerde istemiyorum
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt

    Bir kere beton delebilmek için en az 600 watt ve üzeri olmalı, darbeli olmalı. O yüzden Stanleyi unutun.

    Bosch easyimpact serisi bana göre o fiyatı haketmiyor çünkü giriş seviyesi bir alet. Bosch olacaksa ya universalden başlamalı ya da mavi seri.

    O linklerdeki en mantıklı aletler Einhell ve 710 wattlık B&d.

    Yalnız darbeli matkapla vidalama işini ben tavsiye etmem. Daha önce de çok kez yazdığım gibi matkapların stopları olmadığı için vidalarken tetikten elinizi çekseniz de dönüş devam eder. Çok çok dikkatli olmazsanız zemine ya da vida başına zarar verebilirsiniz ki en önemlisi de kendinize zarar verebilirsiniz. İkincisi de ağırlık. Darbeliler genelde çift el kullanımına yöneliktir. Tek elle zor kullanılır, çift elle de vidalama zordur vs.


    Ama elinizde hiç matkap yoksa size mutlaka lazım olacağından bir tane darbeli alın. Baktınız vidalama işleriniz sıklaştı, ilerde ucuz yollu 100-150 tl arası çakmalardan alır kullanırsınız.


    Uç için de yukarda Celebic hocama verdiğim tavsiyeler geçerli. Hatta şu an amazonda kwb uçlar var 18 tanesi 40 tl. Amatör uçlar ama işinizi görür. Sonra beton için tek satılan pro uçlardan ayrıca alırsınız. (6 ve 8 numara idare eder)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • albati kullanıcısına yanıt

    Hocam rahmetli perder beyden kalma B&D matkap 370 watt ama delmediğim duvar kalmadı. Dediğiniz gibi eski ürünlerde berlitilen watt gücü ile yeniler farklılık gösteriyor.


    $u uç takımı gelsin bakalım vidalama işi nasıl olacak merak ediyorum? Her zaman olmuyor ama bu süre içinde şarjlı süpürgenin şarj standını duvara monte etmem gerekiyor. Delme ve vidalama işi nasıl olacak göreceğiz. İyi pazarlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 6 Aralık 2020; 13:28:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saralonde

    https://www.hepsiburada.com/sturdy-36v5ah-sanzumanli-setli-darbeli-lion-matkap-23-parca-setli-p-HBV00000I9SY4?magaza=Giri%C5%9Fimticaret

    https://www.hepsiburada.com/sturdy-32v-5ah-lion-cift-akulu-darbeli-turbo-sarjli-matkap-27-parca-uc-setli-p-HBV00000I9SY8?magaza=Giri%C5%9Fimticaret


    Babama bu ürünlerden birini almayı düşünüyorum arkadaşlar kullanan varsa nasıldır? Ne gibi farkları var görünüş dışında? Geçen yıl felç geçirdikten sonra artık kablolu olanları rahat kullanamıyor öyle ağır işlerde yapamaz zaten bu alet işini görür mü sizce? Alıp bir kaç kullanımdan sonra bozulmasını istemem.

    Babanız inşallah en kısa zaman içinde eski sağlığına kavuşur;


    verdiğiniz ürünlerin enbaştaki darbesiz 12v luk 10mm mandreni olan akülü vidalama

    2.verdiğiniz ise gene aynı özelliklerde ama bu sefer bunun darbe özelliğide var ama şöyle bir durum var ben bu çıkarımı kullanıcıların attığı fotolardan yola çıkarak anladım belki satıcı zaman zaman darbesiz olan modelinide satmış yada satıyor olabilir şöyleki bazı fotolarda akülerin şarz istasyonu var iken bazı kullanıcıların attığı fotolarda adaptör ile şarz ediliyor









  • onurkoseoglu O kullanıcısına yanıt

    Evet S2K modeli 1.5 amper. D2K modeli 2 amper


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Merhaba easyimpact 570 sahibiyim.daha once adi sani bilinmeyen 500 wattlik bi matkabim vardi o yillar sonra bozulunca aldim. Duvar delme vs sorun yaratmıyor. Tetigi yumusak oldugu icin kismen vidalama olarak kullanabiliyorum ama tabi sarjli vidalama gibi olmuyor. Vidalama olarak kullanmak icin tavsiye etmem onun disindaki islerde bir sorun yasayacaginizi düşünmüyorum
  • Merhabalar, dekupajla ahşap işleri yapmaktan çok sıkıldım, bu yüzden bir hobi amaçlı evde kullanmalık tezgah testere istiyorum. Bu ürünü yorumlayacak kimse var mı acaba ?


    https://www.koctas.com.tr/mac-allister-msts1500-tezgah-ustu-testere-1500-w-254-mm/p/2000031927

  • dada21 kullanıcısına yanıt

    Tek farkı bumu 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de en çok yorum alan ürün bu. Daha önce kullanan var mı? 40 yılda bir kullanacağım için iş görür mü acaba? Sturdy marka da var buna benzer fiyatta o da hepsiburadada çok yorum almış.

    https://www.n11.com/urun/rhion-24-darbeli-sarjli-matkap-vidalama-1928454?magaza=aycanticaret

  • Ben okuldaki ufak tamiratlar için aldım aküleri çabuk şarj oluyor yalpalaması fazla değil fakat çok güçlü değil onu söyleyeyim. 24w 5 a değerleri iki akünün toplamının değerleriymiş bilginiz olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da çok lazım değil aslında evde amatör işler için lazım olabilir diye almak istiyorum. Dolap kurulumu veya ufak bişey delme vs.

  • Az önce bu ürünü aldım. İşimi göreceğini düşünüyorum.

    Bosch X/Line Mini 25 Parça Vidalama Seti / 32.49 Lira (şuan 38 Lira görünüyor)

    https://www.amazon.com.tr/dp/B001IBOPWE/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_6Mc0FbVM6CWMF?_encoding=UTF8&psc=1
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    İcinden cikan uzatma adaptoru miknatisli degil maalesef, vidalama yapacaksaniz aklinizda olsun
  • justery kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum teşekkür ederim. Daha önce de yazmıştım ufak tefek işler için kullanacağım. Elimdeki cihaz da çok aman aman bir ürün değil zaten. Teşekkür ederim bilgi için.
  • Bugün rahmetli peder beyden kalma Black&Decker matkap ve aldığım vidalama uçlarıyla Bauhaus'tan kestirdiğim ahşap rafları üst kattaki kiler duvarlarına monteledim. Hazır evde çalışma düzenine geçmişken evde yapılacak ne var ne yok gözden geçirip her şeyi yaptım.


    Epeydir şarjlı matkap&vidalama aleti arıyordum ancak buradaki tecrübeli bir arkadaşın tavsiyesine kulak verip almadım ve ev dışında pek kullanmayacağım için batarya vs ile uğraşmamak adına eldeki ile çözüm bulma yoluna gittim. İyi ki öyle yapmışım.


    Vidalama işini de eldeki emektar matkapla çok güzel hallettim. Vidalama işi için matkap olur mu demeyin çünkü matkabınızın hassas hız ayarı varsa gayet güzel vida atabiliyorsunuz. Tek eksiği vidayı geri çıkarmak için matkabın geri dönüş özelliği olmaması. Bugün gerekmedi ama belki ileride gerekebilir. Her neyse bunun için yeni bir vidalama aleti almaya gerek yok.


    Sonuçta bugün evde çok güzel ve faydalı işler bitirdim. Kimseyle bunu paylaşamadığım için bari burada yazayım dedim. Matkap, uç takımı vs benim gibi amatör birinin evinde olması gereken aletlerin başında geliyor.



    AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR


    AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR




  • K4TL14M kullanıcısına yanıt

    40 yılda bir kullanacaksan elektrıklı tavsıye ederım pıller bıtmıs olacaktır kullanmazsan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-12B15139F

    Merhaba,


    Bende böyle bir matkap var, çok eskiden kalma bir matkap, tam olarak tipini bilmiyorum ama şöyle bir sorunla karşı karşıyayım: Bir kere tetiğe bastığımda çok fazla dönüyor. Yani eğer vidayı tek tek basa basa takamazsam, vidanın ucu azıcık dışarıda kalırsa, bir daha bastığımda ya vidayı yalama yapıyor ya da vidaya duvarı koparttırıyor.

    Bir de bunun tutma yerinin gerisinde çevirmeli bir ayar var, o ne işe yarıyor bilen var mı?


    Sorum şu, bana ev işlerinde kullanabileceğim mümkün olduğunca uygun ve hız ayarı olan bir matkap önerir misiniz? Çoğunlukla duvara bir şeyler asmak için kullanacağım.


    Teşekkürler.

    Kimse takmadi ama MaxExtra 1215 aldim. Su ana kadar memnunum bir sorun yasamadim. Gayet kullanisli duruyor. Zaman gectikce guncellerim.

    Konuda daha once onerilmis bir akulu vidalama oldugu icin aldim. Onerenlere tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende dün aldım hocam. Bugün gelir heralde umarım pişman olmam bende .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-12B15139F

    Kimse takmadi ama MaxExtra 1215 aldim. Su ana kadar memnunum bir sorun yasamadim. Gayet kullanisli duruyor. Zaman gectikce guncellerim.

    Konuda daha once onerilmis bir akulu vidalama oldugu icin aldim. Onerenlere tesekkurler.



    Alıntıları Göster

    Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sanırım bu başlıkta bundan alan olmadı, ondandır. Siz kullanım tecrübelerinizi yazarsanız bizler de faydalanmış oluruz. Özellikle ben çok merak ediyorum. Teşekkürler.





  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.