Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.029
Cevap
405
Favori
400.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Black Decker 18v darbesiz hocam. Einhell darbeli. Ondan dedim ben delme işini. Tabi tork da önemli. Yani ben bir tane cihaz alıp kablolu ya ihtiyaç duymadan evde işlerimi halletmek istiyorum. Sanırım çift batarya da gereksiz bana göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 064 kullanıcısına yanıt
    Mesajınızda bilmeyen biri bunun direkt torkla ilgili olduğu yanılgısına düşebilir diye düşünerek yazdım. Çift bayarya işi eğer Evin tüm kornişlerini değiştirmeye kalkarsanız ihtiyacınız olabilir. İş yükünü bu şekilde düşünün. Tek seferde en fazla daha az bir yük altına girecekseniz tek batarya yeterlidir. Hadi diyelim böyle bir yük altına girmek istediniz. Kaç kere böyle bir durum olacak, 1 2 kere için çift batarya almaya değer mi? Ayrıca tek batarya bitince bataryanın dolum süresi için vereceğiniz mola sizi rahatsız eder mi? Bunları düşünürseniz karar vermeniz daha kolay olur ve aklınızda soru işareti kalmaz. Benim anladığım belki de hiçbir zaman tek seferde tüm evin kornişlerini değişecek kadar bir yüke girmeyeceğiniz. Yani tek batarya yeterlidir bence de.

    Genel Öneri: Her ne kadar böyle kablosuz ürünlerde darbe özelliği olsa da tavan gibi betonları delmek için klasik kablolu darbeli matkap kullanın. En dandiğiyle bile doğru ucu kullanarak çok rahat, hızlı ve kolayca delersiniz. Ancak duvar gibi ytong, tuğla vb yerleri delmek için bu şarjlı aletler de rahatça iş görür.

    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 20 Ağustos 2020; 11:20:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle %100 haklısınız. Benim gibi amatörler için çift batarya gereksiz. Sizin senaryo birebir geçerli. Geçtim ki Black decker yarım saatte sanırım full şarj oluyor. Sanırım einhell benim için gereksiz olacak gibi. Artık olmadı ucuz bir kablolu matkap alırım fazladan. Onlar ucuz. Öğleden sonra tekrar yazarım buraya. Tekrar tekrar teşekkürler hepinize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piaget18

    Bu videoya istinaden evde basit işleri halletmek için assur un bu markanın gitti gidiyor daki mağazasından 319 TL ye aldım. Fiyat makul geldi umarım basit işlerimizi hallederiz.
    hocam yorumlara ve youtube vidyolarına bakarak tavsiye etmiştim. 36v assur vidalamadan (real 18v) memnun kaldınımız mı?
  • Einhell vidalama geldi. Gerçekten çok kaliteli. Bu kadar beklemiyordum. Kutusu bile kalite. Tek batarya. Yukarıda hepsiburada linkinde çift batarya olanı da alınır bence.

    Resimde taktığım uzun cubukta bile yalpalama yok çok şaşırdım. Yani bildiğin sıfır yalpalama. Sevindim gerçekten. Malzeme kalitesi Black deckera göre baya baya iyi. Ondan ağır ve iri. Şarj istasyonu da kaliteli. Black Decker olanı iade ettim. Bana einhell 450ye geldi world puan ile. Çok memnun kaldım Herkese çok teşekkür ederim.
    AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 064 kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun hocam. İçine sinen makina ile iş yapmak ayrı bir zevklidir. Vidan hiç bitmesin :D (şimdi uydurdum, amatör marangoz atasözü :D)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok memnun kaldım. Size de desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Üstadım ben cihazdan çok memnunum. Fiyat performans olarak çok iyi bir seçenek oldu benim için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 799 a bu ürün alınır mı çok anlamıyorum ama genelde evde duvar delme vidalamada kullanılacak kaliteli birşey olsun istiyorum

    https://www.hepsiburada.com/stanley-sbh20s2k-18volt-1-5ah-li-ion-cift-akulu-komursuz-profesyonel-darbeli-matkap-p-HBV00000AI3IC?magaza=Hepsiburada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10-15 yıldır (tam hatırlamıyorum)HB dan puanla bedavaya gelen Prowork ASJ18 18V çift bataryalı sanırım Einhell ayarı bir alet kullanıyorum. Bataryanın biri öldü, diğeride yarım saat zor iş çıkartıyor. Bu batarayaların içindeki şarjlı pilleri değiştiren oldu mu? Yoksa uğraşmayıp yeni bir vidalama mı alsam?

    Edit: HB arşive baktım, 2004 yılında satın aldığım klimanın puanı ile almışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 23 Ağustos 2020; 18:50:5 >
  • Bataryalar li-on ise kolay değişimi. Eş değer batarya alıp lehimleyerek değiştirebilirsiniz. Eski tip ni-cd ise li-on"a çevirebilirsiniz ama bunun için minik bir şarj devresi de gerekiyor. Youtube'da bununla ilgili çok video var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle ni-cd dir. O tarihlerde lityum piller bu tip aletlerde pek yoktu. Telefonlarda bile yeni kullanılmaya başlanmıştı. Bendekinin şarj ünitesinde devre var, dolunca şarjı kesiyor. Değişim işine netten biraz baktım sanırım yapabilirim, teşekkürler.
  • Arkadaşlar, merhaba. Linkteki cihaz ile ne tür işlerimi hâlledebilirim acaba? Teşekkürler, iyihttps://www.epttavm.com/item/90372468_stanley-sci12s2k-10,8-v-li-ion-darbeli-tornavida

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HrTomK H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınır, bunun kömürlü olanını kullanıyorum. Çok memnunum.
  • Arkadaşlar evde kullanım için akülü vidalal önerir misiniz?
  • arif_ kullanıcısına yanıt
    alinmayin da...

    boyle mesaj yazanlara emredersin pasam diye baslayip sacma sapan urunler yalan yanlis bilgilerle fahis fiyata tavsiye edilip aldirilsa yeridir.

    usenmeyip iki sayfa geriden konuyu okusaniz hem su aralar hangi urunlerin hangi mecralarda f/p olarak satildigini, hem hangi forum uyelerinin hangi aletleri nasil isler icin kullanip memnun oldugu hem de hangi uyelerin daha tecrubeli ve tavsiyelerinin daha kiymetli olacagini hatta soru soracaksaniz nasil sormaniz gerektigin(ne is icin kullanilacak vb)i dahi ogreneceksiniz.

    5 dakikanizi alir bu dedigim.

    dh sicak firsatlar forumunda kalitesini ve ciddiyetini bozmayan, kiymetli bilgilerin biriktigi cok az guzel basliktan birisi bu, degerini bilelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HrTomK H kullanıcısına yanıt
    aynısı bende mevcut. sanırım 3-4 sene olacak alalı. duvar da deldim ağaç da... gerçekten kuvvetli ve sağlam. tavsiyemdir. o fiyata çok çok uygun
  • Darbeli matkap ve vidalamalar ikiye ayrılır. Biri normal matkaplardaki duvara dik darbe şeklinde taşı tuğlayı sıvayı kırmak ve daha kolay delmek için diğeri ise sert ahşapta yada civata somun gibi işlerde matkabın dönmesini devam ettirebilmesi için dönme yönünde darbedir. Ayrıca mesajda belirtildiği gibi metal ve ahşap ürünlerin delinmesinde asla dikey darbe kullanılmaz. Metal işleri için özellikle darbesiz matkaplar vardır hatta bunun sebebi darbesiz matkapların milindeki salınımın daha az olması ,yüksek devirlerde daha düz dönerek metalin içinde sıkışma yapmaması vedelinecek noktanın sapmaması gösterilebilir. Bu sebepten yazınızın darbe kısmını düzeltir iseniz bence daha bilgilendirici olur.
  • skmg S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım o kadar uzun mesaj yazacağına ev işleri için şunu tavsiye ederim desen senin için daha kolay olurdu.

    Her insan herşeyden anlamak zorunda değil. Ben de hangi marka kalitelidir hangi marka kalitesizdir çok fazla anlamam.

    Ha benim anladığım şeyden de sen anlayamayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de ferm zımba ve çivi makinesi 187 lira kuponla 160 liraya geldi. Hollanda malı ihtiyacım vardı kaçırmadım.

    Ferm ETM1004 Elektrikli Zımba ve Çivi Tabancası 248,62 TL yerine 186,97 TL
    https://urun.n11.com/civi-ve-zimba-cakma/ferm-etm1004-elektrikli-zimba-ve-civi-tabancasi-P324070060

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.