Şimdi Ara

Akülü kumandalı araba tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum yeri burası degil ama şimdi konu dışına açsam orada çoluk çocuk dolu diger motorlu araçlar bölümüne açsam oraya kimse girmiyor bende buraya açayım dedim burada aklı başında birileri yardım eder ümid ediyorum.

Şimdi bana uzaktan kumandalı şu an 2 yaşında olan yegenime akülü araba almak istiyorum uzaktan kumandalı olmalı yegen kendi başına şu an kullanamaz.

Fiyatı maks. 400 tl

• 2 yaşındaki bebek için 400 liralık oyuncak fazla değil mi ? 10 liralık bir şey de alsanız aynı şey onun gözünde maddiyatla henüz tanışmamıştır bunun haricinde bir fikrim yok ama bakırköy yücetarla caddesinde top models diye bir dükkan var bu tarz şeyler satıyor sanırım

Orijinalden alıntı: Aéquitas

2 yaşındaki bebek için 400 liralık oyuncak fazla değil mi ? 10 liralık bir şey de alsanız aynı şey onun gözünde maddiyatla henüz tanışmamıştır bunun haricinde bir fikrim yok ama bakırköy yücetarla caddesinde top models diye bir dükkan var bu tarz şeyler satıyor sanırım

Gezmeye çıkardıgımda akülü araba gördügü zaman deliriyor aglamaya başlıyor.

Uzaktan kumandalı istemenin sebebi de 2 yaşında oldugu için biz yönetibilecez bu yüzden istiyorum.

Malesef İstanbulda degilim internetten almam gerekiyor.
  • 12v luk olandan almani tavsiye ederim. Onlar iki tekerden den motorlu, 6 v olanlar tek tekerken ve gitmiyor. Ben ogluma 6vlik aldim kumandali, iki sene oldu alali, ben de iki yasinda iken almistim. Kumanda ise yariyor :) 6ay sonra kendi surmeye başladı :)
    Boyut olarak buyuk alma evde kullana bilecegin birsey olsun.
    400tl verilir mi? Çocuğunun o an ki mutluluguna 4000tl bile verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu siteden bakabilirsiniz.
    Kusura bakmayin mobil oldugum icin link tam cikmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 V OLACAK VEhttps://www.youtube.com/watch?v=SIbNgbNNFVI BU BAĞLANTIDAKİ GİBİ BİR ŞEY ALACAKSIN , ÇOCUK ORTAOKULA KADAR BİNECEK SONRA DA SATARSIN.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umaykut42

12 V OLACAK VEhttps://www.youtube.com/watch?v=SIbNgbNNFVI BU BAĞLANTIDAKİ GİBİ BİR ŞEY ALACAKSIN , ÇOCUK ORTAOKULA KADAR BİNECEK SONRA DA SATARSIN.
    adam konuyu açalı 4 yıl olmuş. cevap yazarken tarihlere dikkat et bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an piyasa çok belirsiz araba alınıp satılmaz biraz bekleyin bence önümüzü bir görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 7 Ekim 2018; 16:27:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.