< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 22 Ağustos 2020; 13:30:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 22 Ağustos 2020; 13:30:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gerçek bir donanımhaber konusu tebrikler +rep
|
Akhenatonnn demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
1997 kasım ayında ilk defa internete girince pirc dan yazarken mesajlarımın sonuna nickimi de yazardım
bir gün hayır severin biri sen yazmasan da biz odaya kimin mesaj attığını görebilyoz yazana kadar bele devam etmişti |
Ulkemin temiz naif esnaflarindan ornekler.
|
merak edip rastgele nette araştırdım, aşağıya link attım hocam. Akünün kilosuna 5,40 TL'ye alıyorlar, miktar artarsa fiyat yukarı çıkıyormuş. Bu hurda işinde cidden iyi kazanç varmış bu arada
![]() https://ah-metal.com/tr/fiyat-listesi?gclid=Cj0KCQjwhIP6BRCMARIsALu9LflPYW7PM9QYMSplQirGXja372sQXRfx_QsmwLgDdZdOXA0vgaQo24IaAqoyEALw_wcB |
Biri Mutlu biri Varta ama aradaki fark oldukça fazla. Hurda akü olayını bilmeyen yoktur diye düşünüyorum tabi bilmeyenler için önemli bir paylaşım
![]() |
Ankara'daki büyük akü bayiinden aldığım fiyat yüksek olabilir. Ancak daha önce hem ustalar hem bayiler eski aküyü hiç birşey söylemeden alırlardı. Özellikle bu satıcının telefonda fiyat verirken eski aküyü almak şartıyla şu fiyat demesi beni uyandırdı. Büyük ihtimalle birçok arkadaş benim gibi sorgusuz sualsiz bırakmıştır eski aküleri. İnternetten de fiyat sorgulamak mantıklı olur diye düşünüyorum, bu yüzden paylaştım.
Çok daha uygun fiyata satış yapan esnafları tanıyan arkadaşları da tebrik ederim, bizim pek çevremiz yok ne yazık ki... K. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 22 Ağustos 2020; 13:30:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |