Şimdi Ara

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Sony WH-1000XM4 kulaklık satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Sony WH-1000XM4 kulaklık satışa çıktı



    Son dönemde aktif gürültü engelleme kavramı öne çıkmaya başladı. Ne var ki kullanıldığı teknolojiler nedeniyle maliyeti yüksek ve biraz üst seviye kulaklık modellerinde kendisine yer buluyor. Sony WH-1000XM4 bunlardan birisi.



    Sony WH-1000XM4 özellikleri ve fiyatı



    Kulak üstü kulaklık tarzındaki Sony WH-1000XM4 modeli 40mm dinamik ses sürücüleri barındırıyor. Yapay zeka temelli ölçekleme teknolojisi sayesinde sesin kalitesi de arttırılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada



    Q1N gürültü engelleme yongası aktif olarak engelleme yapıyor. Yeni Bluetooth ses yongası sayesinde müzik ve ortam gürültüsü saniyede 700 kere analiz ediliyor. Böylece çok daha etkili bir şekilde yüksek ve orta seviye gürültüler kontrol edilebiliyor.



    5 adet mikrofon ile gelen çağrılar en iyi şekilde cevaplanıyor. Bir önceki nesilde gelen eleştiriler böylece dikkate alınmış oluyor. Multipoint ile aynı anda iki cihaz bağlanabilirken tek şarjla 30 saate kadar kullanım süresi sunuluyor. Sony WH-1000XM4 kulaklık modeli 349$ gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip.



    Kaynak:https://wccftech.com/sony-wh-1000xm4-now-official-active-noise-cancellation-30-hour-battery-life-and-more-in-just-349/







  • xm3 bile müthiş bir cihazken, xm4 umarım bir kaç eksiği sorunu olan xm3 ün üzerine bir şeyler katıp gelmiştir diye düşünüyorum. Fakat xm3 şuan 2bin tl civarı iken, bu cihaz malesef 3500-4000 civarında satılacak gibi duruyor ki arada dağlar kadar fark yok bildiğim kadarıyla.

  • Sennheiser momentumun gerçek rakibi bu cihaz olacak galiba.

  • Malzeme kalitesi ne durumda? Metal mi yoksa bildiğimiz plastik mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kulaklıklar çok güzelde kulağımı terletiyor,yazın sıcakta çekilmiyor,büyük ve taşıması sıkıntı. Kulakiçi tam kablosuz kulaklıklar umarım daha da gelişir.

  • Keşke biraz daha detay yazsaydınız.

  • Bu kulaklığın bir önceki modeli olan xm3 bile bile Sennheiser momentum'u katlayıp üçle çarptı. Sadece ben demiyorum hi-fi ses sistemleri uzmanı pek çok yabancı editörün görüşü aynı zamanda.

  • Bluetooth kulaklık alacaksam niye kafa üstü alayım ki? Amaç kablodan kablodan kurtulmak ve mobiliteyi yükseltmek ise kablosuz kulak içi çok daha mantıklı. Hiçbir kablosuz bağlantı sesi DAC'ın ilettiği kalitede iletemez. Kafa üstü alacaksam gider 250 ohm'luk hayvan gibi amfi gücü isteyen Beyerdynamic DT 880 Pro alırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Ağustos 2020; 22:47:34 >
  • Aptx olmaması kötü.

  • Oldukça yüksek bir fiyata sahip değil. Senin paran değersiz arkadaşım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quuredo kullanıcısına yanıt
    Tasarım aynı mazleme aynı resimden bile bir önceki serinin aynısı oldugu belli oluyor ben bir önceki modelini kullanıp satmıştım malzemesi pilastik diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 7 Ağustos 2020; 22:37:9 >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    siz bide bunu inceleyin birde bowers & wilkins px7 ben kullanıyorum sesi sonyden daha iyi geliyor bana

  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    bu ürünün parasından ziyade bana göre malzemesi kötü bir önceki seriyi kullanmış birisi olarak söylüyorum ben şuan bunu kullanıyorum bowers & wilkins px7 bide bu var bang of olufsen h8 bunlar metal sony pilastik fiyatıda ucuz degil tasarımda aynı insan tasarımı degiştirir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 7 Ağustos 2020; 22:40:13 >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt

    Tasarım çok sık değiştirildiğinde, ürünlerin tercih edilme olasılığı azalır, gözden düşer. xm4 zaten yeni teknolojiler üzerine bir ürün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huan8

    Tasarım çok sık değiştirildiğinde, ürünlerin tercih edilme olasılığı azalır, gözden düşer. xm4 zaten yeni teknolojiler üzerine bir ürün.

    hocam para verip alacaksam neden aynı tasarıma sahip ürünü alim bir üstün bir alttan ne farkı olacak bir düzeltme o zaman yeni ürün olmaz ara ürün olur güncelleme ile verecegi bazı şeyleri firmalar yeni diye millete satıyor elimdeki kulaklıklar arasınsa bana kalitesi düşük sony gelmişti onuda sattım kurtuldum...

  • ben aldım açık ara dünyanın en iyi kulaklığı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.