Şimdi Ara

Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.037
Cevap
262
Favori
491.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belgrava

    Kameramın içini açtım focus ayarını yapmak için fakat vazgeçtim

    Bluetooth kumandasını kameraya tanıttım süper oldu. Wifi açık değilken kumanda ile foto çekiyor harika bir olay. Video/Photo moduna kumanda ile geçebiliyoruz. Fakat kumandayı kameraya tanıtmak için aramadığım site kalmadı. Sonunda buldum ve kumandayı kameraya tanıttım.

    İzlediğim yol :

    1 - Kameranızı açın ve Wifi Moduna geçiniz. (Wifi ışığı yanıp sönen bir durumda olacak)
    2 - Wifi düğmesine 2 kere basın. O sırada Bip diye bir ses gelecek ve kumandayı tanımış olacak.
    3 - Kumandaki düğmeye 1 kere basın ve kontrol edin.
    4 - Wifi yi kapatabilirsiniz artık ihtiyacınız yok.
    5 - Fotoğrafları artık kumanda yardımı ile çekebilirsiniz.

    Süper bir olay.

    Focus ayarım iyimi değil mi bilmiyorum yukarıda ki gönderimde fotoğraf yükledim. Umarım iyidir.
    Wifi çok kötü bir olay. Su gibi içiyor mübarek şarjı.

    Yakında bu kumandaya su geçirmez kılıf yaparlarsa şaşırmam

    Benimde kumanda geldi.yazdiklarini uygulayarak kumandayi tanittim.wifi ye ihtiyac duymamasi harika oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • blacklegend kullanıcısına yanıt
    Ben sırf wifisiz kullanılamıyor diye vazgeçmiştim kumandayı almaktan, kararımı değiştirdim şu an. teşekkürler arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLKraL -- 20 Ağustos 2015; 13:25:18 >
  • Satın alma kaynakları göstermişsiniz teşekkürler acaba nasıl alınması gerektiği ile ilgili bu siteleri (aliexpress) hariç ilk kez kullanmış olacağım satın almadan önce okumak istedim konuyu ve çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz yine her zaman ki gibi ama bir satın alma rehberi eksik gibi post altında yorumları arayarak epey yorucu oluyor konuyla ilgilenen arkadaştan ricam olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

    Not: Yardımlarınızla ve eksik gördüğüm nokta kalkarsa bende bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum. Kısa filmde kullanılacak
  • Arkadaşlar miniinthebox sitesinden 71 dolara aldım travel versiyonu 200 tl görünüyor ekstremde gümrük sorunu olur mu acaba normal fiyatı 96 dolar
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeinzBrausewetter

    Ver 1.2.10 güncellemesi sonrası wireless ışığı sürekli yanmakta.
    Uzunca bir süre beklesemde olması gerektiği gibi strobe yapmamakta.
    Pili söktüm taktım v.s. wireless uçmuş gibi davranıyor.
    Varmı başına gelen?

    .............................................................................................
    İphone üzerinden update yapmıştım, manual olarak SD üzerinden denedim ve o şekilde güncelledim.
    Problem yok , wifi çalışıyor.



    Aynı sorun bende vardı ne yaptıysam Wifi ile baglanamadım sonra hafıza kartıyla 1.2.10 güncellemesini yaptım düzeldi. Şu an sorunsuz bır şekilde kullanıyorum. 1.2.10 u hafıza kartıyla tekrar yükleyin duzelmesı lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiyu

    Satın alma kaynakları göstermişsiniz teşekkürler acaba nasıl alınması gerektiği ile ilgili bu siteleri (aliexpress) hariç ilk kez kullanmış olacağım satın almadan önce okumak istedim konuyu ve çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz yine her zaman ki gibi ama bir satın alma rehberi eksik gibi post altında yorumları arayarak epey yorucu oluyor konuyla ilgilenen arkadaştan ricam olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler

    Not: Yardımlarınızla ve eksik gördüğüm nokta kalkarsa bende bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum. Kısa filmde kullanılacak

    Kısaca yardımcı olur belki :



    1- Paypal Bilgilendirme :

    Yurtdışı alışveriş konusunda bilgilerimi kısaca paylaşmak istedim çoğu kişi tedirgin paramız gidermi vs. :


    1- Öncelikle güvenlik konusu Yurtdışı yurt içinden daha güvenli alışveriş neden mi ?http://www.firsatkovala.com/ adresinden eşim 15 tl ye 2 parça ürün almış adamlar ne telefonlara çıkıyorlar nede üründen haber var. Sonradan öğrendik
    dolandırıcılarhttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/firsatkovalacom yığınla şikayet var haklarında.

    Millet sanıyor ki kredi kartım ile alışveriş yaptım garantiyi banka veriyor yok öyle birşey. Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun bakalım bankanızın işte geçen ay kredi kartımla şu firmaya şu ödemeyi yaptım para iadesi istiyorum diye alacağınız tek cevap mahkeme olacak. O mahkemede muhatap bulabilirsen karşında 1.5-2 sene sürer avukatlık yol masrafları ile uğraş sonra vur kafanı duvara Allah tan sadece 15 tl kaçtı bana bu siteden. Üşenmedim aradım bankamı aynı cevabı aldım. Ya millet visco yatak almış 6 taksit diyorki 3. taksidi ödedim hala gelen giden birşey yok :(

    2- Peki yurtdışı güvenli alışveriş nasıl olacak ?

    Doğru satıcıları ve doğru ödeme yöntemini kullanarak.

    3- Bu yöntem herkesin bildiği ve senelerdir kullandığı, Türkçe müşteri telefon desteği de olan Paypal'dır. Papal ne yapar ?

    Ödemeyi yaptıktan 180 gün içinde gelmeyen ürününüz yada gelen problemli ürününüz konusunda tam para iadesi almanızı sağlar.

    4- Paypal ücretlimi ? Hayır Extra ücret ödemiyorsunuz bu servisi kullanırken yada üye olurken. Tek olay belli bir oranı satıcıdan kesiyorlar. Ayrıca kur farkından size hafif bir fark geliyor ( 100 tl de 3-4 tl kadar ) o kadar. Bu farkı yememek adına ayarları verdiğim linkten yapın.
    Önemli !!! Paypal'a Daha Az Ödeyin ( Kur Farkı Yemeyin )---------->Tıklayın Lütfen<----------


    5- Nasıl üye olup kullanıyoruz ?www.paypal.com.tr adresinden ücretsiz hesap açıyorsunuz. Bilgileri detaylı ve eksiksiz olarak doldurun.

    En önemlisi Türkçe telefon desteği alabileceğiniz 444 77 01 numaralarına mesai saatleri içinde ulaşabilmek.

    Özellikle adres bilgileriniz ve posta kodu fln çok önemli satın almalarda ürünler paypal adresinize gönderilir çoğunlukla.

    ---Paypal'a Kredi Kartınızı da ekleyebilirsiniz fakat en güvenilir yöntem Sanal Kredi Kartı eklemektir.
    ---Sanal Kredi kartınızı Paypal adresine eklemeden önce en az bir 7-8 Tl yükleme yapın bakiyesi olsun.
    ---Daha sonra Sanal Kredi kartını eklerken hata verirse Kartınız Visa olsa Dahi Master seçeneğini seçip deneyin
    ---Benim kartım Visa olmasına Rağmen Sanal Kredi kartını Eklerken Master seçmek zorunda kaldım.
    ---Paypal Kartınızın doğruluğunu teyit etmek için karttan 7-8 tl yada daha azı bir para çeker ve 24 saat içinde o parayı size iade eder.
    ---Para iadesi sizin Extreniz de doğrulama kodu oluşturur o doğrulama kodunu üyelik bilgilerinden aktif etmenizi ister.
    ---Çoğu zaman illada doğrulama kodu girmeden Direkt olarak Sanal Kredi kartınızı paypal'a ekleyip 5 dakika içinde almak istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.
    ---İşlemler uzun ve karışık görünse de toplamda 5-10 dakikada alışverişi tamamlayıp biten bir olay.
    ---Paypal adres bilgileriniz kesinlikle Türkçe karakter içermemelidir !!

    "çğüşı" gibi karakterler yerine "cgius" karakterlerini kullanın yoksa aşağıdaki resimdeki gibi teslimat adresiniz çorba olabilir.

    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam

    6- Paypal desteği olan bir web adresinden almak istediğiniz kamerayı satın alacaksınız. Örnekwww.ebay.com yada şu an da benim bildiğim www.gearbest.comwww.foxoffer.com üye olmalısınız.


    Normalde Türkiye'den internet üzerinden alışveriş yapabilen bir insan yurtdışından da çok kolay alışveriş olayını yapabilir. Zaten satın aldıktan sonra size takip numarası bildiriyorlar. O takip numarası 10-15 gün içinde PTT nin posta takibi ekranında görünmeye başlıyor. PTT kapıya kadar getiriyor.

    2- Paypal Bilgilendirme :

    Gümrük olayı : 75 Euro sınırı var. Tek kamera siparişinde hiç bir gümrük ödemedim satın alanlarda gümrük ödemediler tanıdıklarım. Bir kişi var arkadaş 700 tl lik bir cihaz aldı yüzde 10 vergi ödeyecek sanırım alacak ürünü 2-3 gün içinde.( Cihazı aldı 4 TL damga vergisi ödedi sadece :) Ama yüksek fiyatlı ürünlerde Yüzde 99 gümrük ödeniyor bizimki şansına yırttı denebilir ) Başka bir arkadaş Satın aldığı 800 tl lik Blackvue kamerası için 168 tl vergisini ödedi.

    Bunun yanında Aliexpress.com adresinden de alışveriş çok daha basit. Onlarında sizi güvenceye aldıkları farklı bir koruma yöntemi var. Ürün gelmez ise vs. para iadesi alabildiğiniz. Üye olup adres bilgileri girip doğru satıcıdan Kredi kartınız yada sanal kredi kartınız ile direkt olarak ürünü alabilirsiniz. Farzı misal bu önermiş olduğum E-prance satıcısınında orda ilanları var aynı kamerayı orada da satıyorlar. Ben Paypal'a daha fazla güvendiğim için onu millete öneriyorum. Çünkü acemilik zamanlarımda satın aldığım dandik 39 $ lık ve bir çok üründe toplamda 100 $ dan fazla para iadesini gene PAypal sayesinde aldım. PTT Extra bir para talep etmez adresinize kadar ücretsiz getirir. Satıcılar ürünü Türkiye ye sokmak ile yükümlüler sonrası PTT nin işi. Yoksa Çin'de ki satıcı nerden bilsin bizim adresi teslim etsin dimi

    Bir çok satıcı size takip no veriyor Fakat AliExpress sitesiniz en güzel tarafı 1 $ lık bile ürün alsanız satıcıların size takip no vermek zorunda oluşu. Takip no suz asla ürün yollayamıyorlar artık. Fakat Paypal seçeneği Aliexpress te artık bulunmuyor.

    Bugün 2 parça ürün ihtiyacım oldu satın alırken video çekeyim dedim. Nasıl satın alındığını Paypal ile nasıl ödeme yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olur. Paypal ve E-Prance üyeliği alınmış, Paypal adresine Kredi kartınız eklenmiş olarak farz ediyorum.
    Videoda mini 0801 için extra Takma yuvası ve Araç Çakmaklık şarj cihazı satın aldım. ( Babamın aracında da kullanmayı düşünüyorum kamerayı )


    Video 1080P dir net görebilmek için Ayarını Sağ alt köşeden 1080P yapın lütfen.



    Paypal ile satın alma : ve sonrası Videosu ( Gelen ürünler )




    PTT 27 Kasım'da siparişini verdiğim ürünü Az önce getirdi. Hatta Satın alma işleminin basitliğini göstermek için üste Video çekmiştim. 23 gün ortalama 3 hafta sürdü.






    Orijinalden alıntı: @bariscevik bilgiler için teşekkürler
    PayPal Alıcı Koruması
    Online satın aldığınız bir ürün elinize ulaşmaz veya tanıtımından farklı çıkarsa PayPal Alıcı Koruması ile %100 para iadesi alabilirsiniz. PayPal Alıcı Koruması, eBay veya başka web siteleri üzerinden tüm online alışverişlerinizi kapsar.

    Hangi ürünler koruma kapsamındadır? Yalnızca gönderimi yapılabilen fiziksel ve kanunen yasaklanmamış ürünler koruma kapsamındadır. Bir ürünün satıcının tanıtımından farklı olduğu durumlara ilişkin birkaç örnek verebiliriz: bir kitap aldınız ancak elinize bir DVD geçti, yeni bir ürün aldınız ancak elinize kullanılmış bir ürün geçti, 3 ürün aldınız ancak elinize 2 ürün ulaştı, ürün teslimat sırasında hasar gördü, ürünün önemli parçaları eksik çıktı (satıcı açıklama yapmadı) veya orjinal bir ürün aldınız ancak sahte bir ürünle karşılaştınız. Satıcı ürünü doğru şekilde tanıttıysa ancak siz memnun kalmadıysanız, bu durum Alıcı Koruması kapsamına girmez.

    Hangi ürünler koruma kapsamında değildir? Her tür alışveriş koruma kapsamında değildir.

    Kapsam dışı ürünler şunlardır: dijital ürünler (fiziki olmayan ürünler), hizmetler, mülkler, taşıt araçları (her türlü), kişiselleştirilmiş ürünler, havayolu seyahati veya politikalarımıza aykırı ürünler (herhangi bir şekilde kanunen yasak ürünler). Ayrıca PayPal Alıcı Koruması arkadaşlarınıza ve ailenize gönderdiğiniz parayı kapsamaz.

    Süreç nasıl işler? Alıcı Koruması sürecini başlatmak için ödemenizden sonra 180 gün içinde itirazda bulunmalısınız. Satıcıdan memnun olmadığınız bir cevap alırsanız, itirazda bulunduğunuz ilk tarihten itibaren 20 gün içinde itirazı hak talebine yükseltmelisiniz. İtirazınızı hak

    talebine yükselttiğinizde, PayPal'dan bir karar vermesini istersiniz. Böylelikle talebi araştırır ve Kullanıcı Sözleşmemize uygun şekilde koruma kapsamında olup olmayacağınıza karar veririz.

    https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/buyer-protection


    3- Paypal Bilgilendirme :

    AliExpress Üyeliğinizdeki İsim Soy isim Adres Telefon Posta kodu

    bilgileri çok önemli.
    Kamera satın alan bir arkadaşımız ( @baybay ) oluşan bir yanlışlıktan ötürü PTT isim yazmadığı için ürünü Çİn'e geri yolladı. Daha sonra satıcı tekrar kargo etti PTT den teslim aldı. 30 gün kadar Extra kaybı oldu. Uyarılarından ötürü @baybay beye teşekkürler.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 20 Ağustos 2015; 14:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün öğle arasında bimekse gittim.. sandisk ultra almak için yalnızca 64 lük vardı 109 lira dedi... ben de lexar x633 32GB aldım.. şu an gayet memnunum.. :) yardım ve desteğiniz için teşekkür ederim.. makinamda ir filtre olmadığını öğrendim pek hoşuma gitmedi bu durum ama şans artık.. yapacak birşey yok.. :)
    usb/kart yeri kapağı tak çıkar zamanla sıkıntı yaratır mı bilemedim ama yedeği ve sıkıntı yaşayan var mı?

    Olgu Bey' e ve diğer arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 20 Ağustos 2015; 16:01:53 >
  • Hocam eyvallah teşekkürler bu kadar çabuk bilgi paylaştığın için
  • arkadaslar selam,

    gearbest pointlerimle siparis ettigim 2ci kamera geldi. (yesil renkli)
    henuz kargo posetini bile acmadim, almak isteyen varsa istanbul leventten elden teslim alabilir.
    1 kac gun icinde alici cikmazsa, paketi acip resimli olarak 2ci el ilani verecegim..
    Niye satiyorum cunku yukarida yazdigim gibi bu 2ci kamera, var olan puanlarin bosa gitmesini istemedigim icin puanlari kullanarak siparis vermistim..
    fiyati 230tl dir..


    ayrica olgu hocam videolari beklerim yazmistin bi ara, tatilden dondum, 30 saatlik video var elimde, ben bunlari anca 1-2 haftaya editleyebilirim :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylak1907 -- 20 Ağustos 2015; 16:34:40 >
  • caylak1907 kullanıcısına yanıt
    hocam pm atttım.
  • Arkadaşlar focus ayarı yaparken başıma çok kötü bir şey geldi resimde daire içine alınan yer zarar görmüş ve wifi çalışmıyor moralim çok bozuk ne yapmalıyım ürünü henüz onaylamadım. Bnaggood a ne mesaj atmalıyım? Allah kahretsin ya
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mratt -- 20 Ağustos 2015; 16:55:11 >




  • Merhaba arkadaşlar;

    Piyasadaki en iyi araç kamerası desem, hangi marka modeli direkt olarak söylersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aybars Mert

    Merhaba arkadaşlar;

    Piyasadaki en iyi araç kamerası desem, hangi marka modeli direkt olarak söylersiniz?

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102635979

    Uzun süredir aracımda kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mratt

    Arkadaşlar focus ayarı yaparken başıma çok kötü bir şey geldi resimde daire içine alınan yer zarar görmüş ve wifi çalışmıyor moralim çok bozuk ne yapmalıyım ürünü henüz onaylamadım. Bnaggood a ne mesaj atmalıyım? Allah kahretsin ya
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam





    Canınızı sıkmayın ve moralinizi bozmayın öncelikle. Daha sonra bankgood sitesinde bir ticket açın ( bu sitenin mutlaka destek - yardım kısmı olacaktır ) ve direkt wifi çalışmadığını yazın. İçini açtım hasar gördü demeyin.

    Onlar duruma göre ne yapacağınızı, hangi adımları takip edeceğimizi söyleyeceklerdir.

    Cihazı bize geri yollayın değişim yapalım diyebilirler 10 tl kargo tutuyor Çin'e geri yollarız değiştirirler. Bu msjda detaylar var :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106318022


    Eğer kıllık yaparlarsa 180 gün Paypal güvenceniz var itiraz oluştururuz ayıplı mal yolladılar diye. Sizde suç yok focus ayarı yapıp ta yollasalarmış kardeşim

    Bir ihtimal daha orada bir geçmeli kablo var. Xiaomi Yi firmasına mail atıp o yedek parçayı talep edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiyu

    Hocam eyvallah teşekkürler bu kadar çabuk bilgi paylaştığın için

    Rica ederim ama uyarmadı demeyin Yurtdışı alışveriş feci derecede bağımlılık yapıyor.

    Dolarda yükseldi kredi kartı extrem artık hep paypal aliexpress lerle dolu hatun koyacak kapıya.

    Son aldığım ürün de bugün geldi ama çok memnun kaldım bir konu açıcam :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 dakika önce service@banggood.com a mail attım ve dedim ki; Xiaomi yi wifi tuşu çalışmıyor ve ışık yanmıyor. Ne yapmam gerek seçenekleriniz neler henüz geri bildirim (feedback) yapmadım kötü feedback yapmak istemiyorum. Seçenekleriniz neler. İyi çalışmalar yazdım gönderdim. Şimdi kapatıcam içini fakat söktüğüm yapıştırcıları temizledikten sonra yapıştırsam mı acaba? Yoksa öyle mi kalsın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mratt

    Hocam 2 dakika önce service@banggood.com a mail attım ve dedim ki; Xiaomi yi wifi tuşu çalışmıyor ve ışık yanmıyor. Ne yapmam gerek seçenekleriniz neler henüz geri bildirim (feedback) yapmadım kötü feedback yapmak istemiyorum. Seçenekleriniz neler. İyi çalışmalar yazdım gönderdim. Şimdi kapatıcam içini fakat söktüğüm yapıştırcıları temizledikten sonra yapıştırsam mı acaba? Yoksa öyle mi kalsın?

    Farketmez ya kapatın geçin. En kötü ihtimal belki 20-25 $ para iadesi teklif ederler ve tecrübeli bir elektronikçi o hasar gören yolu tamir edebilir.

    Yada wifi siz kullanımda sizi ne zorlar onuda değerlendiririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mratt kullanıcısına yanıt
    Ama değişim istemek en iyi çözüm
    10 tl posta bişi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle zaten değişim isteyeceğim seçenekleriniz neler diye sordum. Umarım dönerler. Sadece kamerayı mı göndereyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mratt

    Kesinlikle zaten değişim isteyeceğim seçenekleriniz neler diye sordum. Umarım dönerler. Sadece kamerayı mı göndereyim?

    Aksesuarlar ağır olmaz ise onlarıda ekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.