Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
49
Favori
48.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tereddüte girdim linkteki 128gb'lik ürünü almak istiyorum fakat aldıktan sonra çalışmazsa kart elimde patlamasın. 128gb'lik veya direk bu modeli kullanan var ise yorum yaparsa cok sevinirim. Dediginiz Fb grubuna üye olmaya çaliştim daha kabul edilmedigi için tekrar size soruyorum.

    http://urun.n11.com/hafiza-karti/samsung-evo-plus-128gb-microsd-hafiza-karti-mb-mc128gatr-P186914733
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drax*

    Selamlar bende 4k+ modeli var ama dil çince. Nasıl değişiyor. Menü içinde bulmak imkansız:)

    Eger cihaziniz Cin versiyonuysa maalesef su an bunun bir cozumu yok. Ingilizce vb. yabanci dil destegi sadece International versiyona veriliyor.

    https://www.facebook.com/groups/838989242858914/permalink/1384560344968465/

    http://forum.xiaoyi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=37555&highlight=chinese

    Ancak cok yakin zamanda Cin versiyona da Ingilizce dis destegi verilecegi soylendi, ama ne zaman olur bilinmez.

    http://forum.xiaoyi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=37555&highlight=chinese
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cigenderdem46

    Tereddüte girdim linkteki 128gb'lik ürünü almak istiyorum fakat aldıktan sonra çalışmazsa kart elimde patlamasın. 128gb'lik veya direk bu modeli kullanan var ise yorum yaparsa cok sevinirim. Dediginiz Fb grubuna üye olmaya çaliştim daha kabul edilmedigi için tekrar size soruyorum.
    http://urun.n11.com/hafiza-karti/samsung-evo-plus-128gb-microsd-hafiza-karti-mb-mc128gatr-P186914733

    Valla dogrusunu soylemek gerekirse biraz kör atisi oluyor bu SD kart isi..

    Simdi ornegin @yuksel31 beyin soyledigi de dogrudur cunku aslinda Evo+ 64 gb olanin yazma hizi cok dusuk.

    Ancak gozonune alinmasi gereken birsey var, genelde kapasite arttikca yazma-okuma hizlari da artiyor kartlarin. Ayni model kartin 32GB ile 128GB olani arasinda daglar kadar fark oluyor.

    Samsung piyasada en cok sahteleri olan kartlardan bir tanesi, eger gercegine denk gelirseniz, aslinda Evo+ 128GB olanin yazma okuma hizlari hic fena degil.

    Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi 2 4K incelemesi - Kullanıcı Kulübü (16 Kişiyiz) Gearbest.com



    Ama iste makinenin icinde uyumu nasil olacak o kismi biraz muamma. Tecrubeyle bile sabit degil, bazen yeni bir guncelleme ile calisan kartiniz bir anda calismayabiliyor.

    Kagit uzerinde her iki kartta da sikinti cikmaz diyebiliriz de garantisini vermek cok zor.

    Bence siz 64 GB SanDisk ile baslayin, nispeten daha yaygin ve onerilen bir kart neticede. Baktiniz yetmiyor, 128 GB olana gecersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iasonion -- 17 Haziran 2017; 15:9:24 >
  • iasonion kullanıcısına yanıt
    Önc telefonuma indirdiğim uygulaması sayesinde update ettim aleti. Sonra da bir yotube kullanıcısı tüm menüleri gezen bir açıklama çekmiş. Ordan halledebildim. Bu arada demekki benim alet international olanmış o zaman. Çok tşk vakit ayırıp cevapladığınız için.
  • http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/samsung-64gb-evo-plus-micro-sd-hafiza-karti-c10-u3-4k-100mbs-P82217079

    Kart olarak bunu aldım 4k çekim yaptım sıkıntı olmadı yazma hızı 27.28 okuma 42.54

    İlk güncellemeyi yapıcam gücelleme hakkında bilgi verebilirmisiniz? Ne yapıyım nasıl yapıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İş sebebi ile gittiğim Çin den kendim teslim aldım. Ürün şuan için sorunsuz çalışıyor fakat tek problemi Çince olması. Bunu bilerek aldım fakat ileride düzeleceğini düşünüyorum.

    Dikkat etmem gereken ya da mutlaka şunu yap dediğiniz bir şey var mı?
  • herkese merhaba bende aranıza katıldım ... çinden ürünüm geldi. tabiki çince ..versiyonu düşürdüm ve ingilizce yaptım kamera hakkında fazla bilgim yok... son versiyon atsam yine çincemi yoksa ingilizcemi kalır ,,,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teo80

    herkese merhaba bende aranıza katıldım ... çinden ürünüm geldi. tabiki çince ..versiyonu düşürdüm ve ingilizce yaptım kamera hakkında fazla bilgim yok... son versiyon atsam yine çincemi yoksa ingilizcemi kalır ,,,

    ben de aynı durumdayım. çin ürününü ingilizce olarak kullanıyorum. takip ettiğim kadarıyla uluslararası 1.3.3 versiyonundan sonraki firmware versiyonları düzgün çalışmıyor çin makinelerde. Son çıkan çin versiyonu tekrardan bu makineye yüklersem herhangi bir sıkıntı olur mu? bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim.
  • Benimde aldığım 4k çince.https://help.yitechnology.com/hc/en-us/articles/229790468-Where-can-I-find-and-download-the-latest-firmware- bu sayfada 1.3.3 olan versiyonu indirdim (1.4.0 da 1.3.3 versiyonu hatalı galiba) dosyanın adını firmware_force.bin yaptım ve 4k nın içine attım kabloyu çıkarıp 4k yı başlattığımda otomatik olarak ingilizce oldu. Benim ingilizce için yapabildiğim çözüm bu ama çin versiyonlarını daha üst firmware versiyonlara ingilizce yapabilen varsa anlatırsa sevinirim.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    çinden kaç paraya aldınız hocam
  • aliminyum kılıf kullanan arkadaş varmı????? güzel görünüyorlar ama takıp çıkartırken cihazı çiziyor mu ???? yada önereceginiz kılıf varmı .... ya silikon kılıf var yada aliminyum
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    550 TL ye aldım hocam. İş sebebi ile sık sık gidip geliyorum. Son gidişimde aldım.
  • Merhaba arkadaşlar, aralık ayından beri konuya pek uğrayamamıştım. Ben de yi 4k, orjinal su altı kabı, bluetooth kumanda ve selfi çubuğu var. Kamerayı genel olarak dalışta kullanmak için aldım ama daha nasip olmadı. Dalışta kullananlar memnun mu? Filtre almaya gerek var mı? Bir de aksesuar seti tavsiyeniz nedir? Y.dışı gezilerinde, dalışta, ara sıra bisiklette kullanmak istiyorum. Gezerken pek titreşim olmadan çekim için ne almalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teo80

    aliminyum kılıf kullanan arkadaş varmı????? güzel görünüyorlar ama takıp çıkartırken cihazı çiziyor mu ???? yada önereceginiz kılıf varmı .... ya silikon kılıf var yada aliminyum

    Bu kılıf konusu biraz çetrefilli..

    Silikon kılıf, sadece kılıf görevi görüyor. Tripod veya monopoda takmak için altındaki vida girişinden takmanız lazım. Ne yazık ki YI4K'nın bu vida girişi hiç de sağlam değil ve sayısız şikayet var o kısmın kırıldığına dair. Kameranın işleyişinde bir fark yaratmasa da, o tripod girişinin çok kullanılması bu sebeple tavsiye edilmiyor.

    Peki çaresi var mı? Var. Bir çaresi sualtı kabını kullanmak. Ama o zaman neredeyse doğru düzgün ses yakalayamıyorsunuz mikrofondan.

    Bir diğer çözüm -benim de yaptığım- sade çerçeve alıp kullanmak.https://www.banggood.com/Protective-Frame-Shell-Cover-for-Xiaomi-Yi-2-II-4K-Sports-Action-Camera-p-1070012.html?rmmds=search

    Ancak bunu da kullanmak çok pratik değil, çünkü içinden çıkartmak istediğiniz zaman bayağı uğraşıyorsunuz. Üstelik gene kameranız dış etkenlere karşı korumasız. (Gerçi ben silikon kılıfın lens kapağını kullanıyorum en azından)

    Diğer çözüm aluminyum kılıf.. Burda dikkat edilmesi gereken şey iki tipte var: Biri bu diğeri ise bu ikincisi

    Burada tavsiye olarak ikinciyi verebilirim, çünkü ilkinde kamerayı kılıfa sabitlemek için gene tripod yuvasından vidalamak gerekiyor, bunda da aynı şekilde sabitleyebilirsiniz ama şart değil, çünkü arkasında düşmesini engelleyici bir yarı açık kapak mevcut. Üstelik sabitleseniz bile sürekli kullanımınız için ikinci bir tripod yuvasına da sahip.

    Gelgelelim bunun da kameranın ön lens çeperlerini çizdiği söyleniyor. Bunu engellemek için o kısımlara elektrik bandı takmanız yeterli. Böylece hem biraz daha sabit durur, hem de çizilmesi engellenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezarim

    Merhaba arkadaşlar, aralık ayından beri konuya pek uğrayamamıştım. Ben de yi 4k, orjinal su altı kabı, bluetooth kumanda ve selfi çubuğu var. Kamerayı genel olarak dalışta kullanmak için aldım ama daha nasip olmadı. Dalışta kullananlar memnun mu? Filtre almaya gerek var mı? Bir de aksesuar seti tavsiyeniz nedir? Y.dışı gezilerinde, dalışta, ara sıra bisiklette kullanmak istiyorum. Gezerken pek titreşim olmadan çekim için ne almalıyım?

    Su altı kabı ve bluetooth kumanda için önerebileceğiniz bir ürün varmı dır ? Ben de almayı planlıyorum da.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de orjinal aldım. Özellikle su altı kabı için orjinal almanızı tavsiye ederim. 20-30 lira daha ucuz olsun derken bir de su alırsa gider 200 $'lık makine.
  • iasonion kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yazın için ....dedigin gibi başka kılıf yok piyasada ...aklıma gelen benimde su altı kapı alıp ucuz ve dandik olanlarından microfon yerlerini modifiye ederek delerek öyle bi deniyecem
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Peki nereden aldınız? Ağustosta Çine gideceğim fakat öncesinde almam lazım.

    n11.com da falan ürünler vara ama güvenemiyor insan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thequick


    quote:

    Orijinalden alıntı: sezarim

    Merhaba arkadaşlar, aralık ayından beri konuya pek uğrayamamıştım. Ben de yi 4k, orjinal su altı kabı, bluetooth kumanda ve selfi çubuğu var. Kamerayı genel olarak dalışta kullanmak için aldım ama daha nasip olmadı. Dalışta kullananlar memnun mu? Filtre almaya gerek var mı? Bir de aksesuar seti tavsiyeniz nedir? Y.dışı gezilerinde, dalışta, ara sıra bisiklette kullanmak istiyorum. Gezerken pek titreşim olmadan çekim için ne almalıyım?

    Su altı kabı ve bluetooth kumanda için önerebileceğiniz bir ürün varmı dır ? Ben de almayı planlıyorum da.

    Bende hem orjinal hem de yan sanayi olanı var..

    Açıkçası çok farkları yok. İkisinde de su testi yaptım, bir sıkıntı görünmüyor. Orjinal olanda kilit mekanizmasında ekstra kilit var sadece.

    Su kabını kılıf olarak kullanmanızı tavsiye etmem eğer sesi başka şekilde kaydetmeyecekseniz, çünkü çok tıkırtı yapar.
  • v1.6.1 versiyonunu yükleyen varmı çin versiyonu olana arkadaşlardan ingilizce eklenmiş mi
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.