Şimdi Ara

Aksiyon Kameralarına ilk adım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaz için bir aksiyon kamerası aramaktayım. Ve devamında da bana eşlik etmesi gerekiyor. Fakat en ufak bir bilgim dahi yok. Öncelikle 7-10 saatlik tekne turlarında bana eşlik etmesi, suya dayanıklı olması ve çekim kalitesinin yüksek olması benim için önemli. Mesela aklımda bir soru var. Bu kameralara lens nasıl takılıyor? Mesela bazen görüyoruz balık gözü çekim yaparken bazen normal çekim. Ya da diğer soru yanında ne gibi ekipmanlar almalıyım? Her marka her ürün tavsiyesine açığım şu an. Teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba arkadaşlar

Yaz için bir aksiyon kamerası aramaktayım. Ve devamında da bana eşlik etmesi gerekiyor. Fakat en ufak bir bilgim dahi yok. Öncelikle 7-10 saatlik tekne turlarında bana eşlik etmesi, suya dayanıklı olması ve çekim kalitesinin yüksek olması benim için önemli. Mesela aklımda bir soru var. Bu kameralara lens nasıl takılıyor? Mesela bazen görüyoruz balık gözü çekim yaparken bazen normal çekim. Ya da diğer soru yanında ne gibi ekipmanlar almalıyım? Her marka her ürün tavsiyesine açığım şu an. Teşekkür ederim şimdiden.

500+ kişi buradayız sizde gelin :)

http://forum.donanimhaber.com/m_104353429/tm.htm

1. msjı ve videoları + faydalı linkleri okursanız bol bol bilgi var. Xiaomi Yi en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba arkadaşlar

500+ kişi buradayız sizde gelin :)

http://forum.donanimhaber.com/m_104353429/tm.htm

1. msjı ve videoları + faydalı linkleri okursanız bol bol bilgi var. Xiaomi Yi en iyisi

Mesajınız için çok teşekkür ederim. Hemen sorularımla geliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.