Şimdi Ara

Akşener’in eski danışmanı Özvarinli: “İYİ Parti'yi Akşener yönetmiyor! Bu gölge kabine…'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşener’in eski danışmanı Özvarinli: “İYİ Parti'yi Akşener yönetmiyor! Bu gölge kabine…"Dr.Hasan Sami Özvarinlitwitter
    “İYİ Parti'yi Meral Akşener yönetmiyor! Bu sebeple çok başlı bir siyasi parti olarak İYİ Parti'de her türlü tutarsızlığı gözlemlemek mümkün. Pensilvanya'nın adamları bir taraftan, Meral Akşener'in akraba-i taallûkatları diğer bir taraftan partinin Genel Başkanlık makamında…”
    https://twitter.com/drhsvarinli/status/1669294472490807296

Akşener’in eski danışmanı Özvarinli: “İYİ Parti'yi Akşener yönetmiyor! Bu gölge kabine…"Mustafa BOLATtwitter
    “@drhsvarinli 6 Yıldır iyi parti Ankara’da teşkilatındayım bir kez bile seni görmedim ne sahada ne genelmerkezde nede şehir dışı programlarda! Gereksiz olduğun kadar faydasızsında,”
    https://twitter.com/MustafaBolat81/status/1669591645656866816

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Haziran 2023; 10:47:55 >

• İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, AKP’nin milletvekili aday tanıtım toplantısında AKP’ye geçti. Özvarinli, 14 Mayıs seçimleri için İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmuş ancak aday gösterilmeyince partisini eleştirmişti

Akşener’in eski danışmanı Özvarinli: “İYİ Parti'yi Akşener yönetmiyor! Bu gölge kabine…"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, AKP’nin milletvekili aday tanıtım toplantısında AKP’ye geçti. Özvarinli, 14 Mayıs seçimleri için İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmuş ancak aday gösterilmeyince partisini eleştirmişti.

Aday olamayınca dönenlerden! Yanında oturan kişinin meşhur lafı neydi? Dağdaki Gerilla Akşener’in eski danışmanı Özvarinli: “İYİ Parti'yi Akşener yönetmiyor! Bu gölge kabine…" 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.