Şimdi Ara

Akşener'i Gören Borçlu Vatandaş İsyan Etti: 'Ya Eşimle Cezaevine Gireceğiz, Ya da...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Bayrampaşa'dan sonra Gaziosmanpaşa'da esnafın ve vatandaşların dertlerini dinledi. Eşinin müzisyen olduğunu söyleyen bir kadın, "Pandemi oldu olalı eşim çalışmıyor. Borçlar, harçlar hiçbir şeyi ödeyemez hale geldik. Ev kiramı ödeyemiyorum. Ev sahibim evden atacak. Her yerden icralık olduk. Ya eşimle birlikte şu dönemde cezaevine gireceğiz ya da… Artık çaresiziz" dedi.




    Gaziosmanpaşa'da çiçeklerle karşılanan Akşener, esnafın karşılaştığı ekonomik sıkıntıları dinledi ve onların taleplerini aldı. Sık sık önü kadınlar tarafından kesilen Akşener, onlarla da dertleşti. Vatandaşlar ekonomik olarak çok zor durumda olduklarını belirtti. Eşinin müazisyen olduğunu söyleyen bir başka kadın ise içine düştükleri zor durumu şöyle anlattı:

    "Benim eşim müzisyen. Pandemi oldu olalı eşim çalışmıyor. Borçlar, harçlar hiçbir şeyi ödeyemez hale geldik. Kiralarımı, faturalarımı ödeyemiyorum. Her yerden icralık olduk. Ya eşimle birlikte şu dönemde cezaevine gireceğiz ya da… Artık çaresiziz. Yemin ediyorum pandemi döneminin başlangıcından bugüne hiçbir yardım alamadık. Ne evim var ne mal varlığım var. Ne yatırımım var. Kiracı bir insanım, kiralarımı ödeyemiyorum. Ev sahibim evden atacak. Yasal işlem başlatmak üzere. Halkın sesini siz dile getirdiniz şu pandemide."

    Bir başka kadın taksicilerin de zor durumda olduğunu, gece ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları nedeniyle iş yapamaz halde olduklarını bu nedenle çok mağdur olduklarını anlattı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 16 Ocak 2021; 17:33:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.