Şimdi Ara

aksam saatlerinde gelen izleyici kompleksi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesai sonrasi eve dondugumde sanki ben yasamiyormusum da kafamin arkasindan olanlari izliyormusum gibi hissediyorum,

bunun herhangi bir tanimi var midir ustadlar?

• Kimsede olmadigina mutlu oldum saglikli olmak en iyisi arkadaslar.

• Hayatı umursamama durumu bu

Yaptığın hiçbir şeyin sonucu olduğunu düşünmüyorsun sanki bir rüyadasın ve rüyada bilincin yerinde gibi , uyandığında şuan yaptıklarının şuanda kalacağını düşünüyorsun bunun sebebi rahatlık veya tükenmişlik sendromudur

Hayatında yapman zorunlu olmamasına rağmen zorunlu gibi hissettiğin ( yemek yerken video izleme prno bilgisayar oyunu sosyal medya falan ) ne varsa çıkarman lazım ama bak zorunlu olmamasına rağmen zorunlu hissettiğin diyorum bunları yaparken istediğim zaman yaparım istemediğim zaman yapmam aklıma bile gelmez diyorsan sıkıntı yok ama seni çekiyorsa bunlar o zaman sıkıntı vardır

Tükenmişlik sendromunda ise bol bol gülmen lazım husamviyuviyu bakirkertenkele31 Oğuzhan alpdoğan Aykut elmas gibi kanalların kısa videolarını izle bide yaptığın işi tam olarak neden yaptığını oturt

Bunları hiçbir yerden görmedim sadece tahmin yürüttüm istersen denersin mantıklı gelmediyse karar senin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.