Şimdi Ara

akşam koşu yaparken sakatlandım, geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, geçen hafta çarşamba koşu yapmaya başladım, 1,5 saat koştum kum sahada, eve geldiğimde sol ayak bileğim ağrıyordu, neyse perşembe sabah çıktım, gezdim, ayak bileğimde pek ağrı falan kalmadı, yine perşembe akşamı kosu yapmaya gittim, 5-6 tur koştum, yürüdüm vs. sonra sağ dizim ağrımaya başladı, sağ ayağıma ağır basamıyordum, ağrıyordu, sonra 10 tur yürüyüp eve geldim, bi oturup dinlendim, sonra kalkınca yürürken de dizim ağrımaya başladı, diz kapağının biraz altı ağrıyordu, ondan sonra koşmaya gitmedim, yani gidemedim, ama biraz zor olsa da gezip dolastım, olayın üstünden 1 hafta geçti, yürürken bile ağrım hala var, krem kullanıyorum ismi dicol jel, otururken dizimde ağrı yok, yardımcı olursanız sevinirim, doktor varsa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hedef 1M LoL nick AnnihiLaTe
  • Doktora git belki kas gevşetici falan verir.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Akşam komşu yaparken diye okudum.

Ben ne diyorum, sen ne diyon

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Ön çapraz bağları zedelemiş olabilirsin vs. bir ton şey var. Prof. bile olsa sana bu forum üzerinden yardım edemez.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• * Hocam yanlış gelmişsiniz, burası Kulak Burun Boğaz.

* Ortopedi bi üst katta.

quote:

quote:

Ön çapraz bağları zedelemiş olabilirsin vs. bir ton şey var. Prof. bile olsa sana bu forum üzerinden yardım edemez.

Katılıyorum, bunu uzman biriyle bizzat durumunu göstererek durumu izah etmen gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum, bunu uzman biriyle bizzat durumunu göstererek durumu izah etmen gerekiyor.

inş kötü bişi yoktur, bir daha da koşu yaparsam

• quote:

Güzel espri, zaten yarın sabah doktora gidicem, yaşayan vardır belki diye şey ettim

Dostum tamam yardımcı olalım ama bizzat göstersen daha iyi verimlilik alırsın bu konuda.

Bende kendi hikayemden bahsedeyim o zaman belki senin için biraz olsun rahatlar; Bende Adana'da her sabahın 5'inde bisiklet ile çıkıp kilometrelerce bisiklet sürüyordum. Bir anda efor sarf edip zor ile başlangıç yapınca bir kaç gün sonra dizimde inanılmaz bir ağrı oluşuverdi. 1 Hafta senin dediğin gibi yürüyemedim hatta oturup kalkışlarımda bile o dizkapağımın oradaki acı beni benden alıyordu. Birşeyler yırtıldı veya incindi diye korktum ama doktora gitmeden 1 hafta sonra yavaştan yavaştan geçmeye başladı. Sonra zorlamadan bisiklet sporuma devam ettim ama bu sefer daha kolay şekilde yapıyordum ve bu sorunu atlattım.

Ufaktan bir incinme olmuştur seninde merak etme bu konuda pek birşey olacağını düşünmüyorum, yakında geçer inşallah.

• doktor üye isteyeni de gördük.

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Güzel espri, zaten yarın sabah doktora gidicem, yaşayan vardır belki diye şey ettim

Dostum tamam yardımcı olalım ama bizzat göstersen daha iyi verimlilik alırsın bu konuda.

Bende kendi hikayemden bahsedeyim o zaman belki senin için biraz olsun rahatlar; Bende Adana'da her sabahın 5'inde bisiklet ile çıkıp kilometrelerce bisiklet sürüyordum. Bir anda efor sarf edip zor ile başlangıç yapınca bir kaç gün sonra dizimde inanılmaz bir ağrı oluşuverdi. 1 Hafta senin dediğin gibi yürüyemedim hatta oturup kalkışlarımda bile o dizkapağımın oradaki acı beni benden alıyordu. Birşeyler yırtıldı veya incindi diye korktum ama doktora gitmeden 1 hafta sonra yavaştan yavaştan geçmeye başladı. Sonra zorlamadan bisiklet sporuma devam ettim ama bu sefer daha kolay şekilde yapıyordum ve bu sorunu atlattım.

Ufaktan bir incinme olmuştur seninde merak etme bu konuda pek birşey olacağını düşünmüyorum, yakında geçer inşallah.

eyvallah, yarın sabah gidicem doktora kısmetse, güncellerim konuyu, içimi rahatlattın sağol

• Halk arasında ''HAMLAMAK'' denir bu olaya. Uzun süre o kasları kullanmazsın-zorlamazsın birden kasları yorunca ağrı yapması normal gibi geldi. Doktora gitmeden kimsenin tam teşhis koyamayacağı ortada. Ama endişelenmeni gerektirecek bir şeyde yok gibi görünüyor

Orijinalden alıntı: justimefor

Halk arasında ''HAMLAMAK'' denir bu olaya. Uzun süre o kasları kullanmazsın-zorlamazsın birden kasları yorunca ağrı yapması normal gibi geldi. Doktora gitmeden kimsenin tam teşhis koyamayacağı ortada. Ama endişelenmeni gerektirecek bir şeyde yok gibi görünüyor

sağolun, içimi rahatlattınız, yarın doktora görünüp durumu güncellicem

• Beyler, dizime asistan doktor baktı, röntgen çektirdim, röntgene baktı, sende taurus kırığı var dedi, ben de ne kırığı dedim, koşarken nasıl kırıldı dedim, sonra odadan çıktı, başka doktora sorup geldi, dedi ki yok o kırık değilmiş, normalmiş dedi, sonra da heralde kaslar gerildi dedi, kas gevşetici, ağrı kesici falan verdi, doktor biraz sakat ama ilaçlar iyi geldi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.