Şimdi Ara

Akşam Hız Yerlerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 haftadır aksam saatlerind net yavaşlıyor. Hızım 8 mbt e kadar , hız değerinde problem yok ama internet yavaş çözemedim. TT abonesiyim.
  • 915kbps ile video izlemeye çalışırken

    Akşam Hız Yerlerde
  • Ben kablonette iken saat 19:00 - 23:00 arası böyle oluyordu (10 mbps sınırsız), Şuan Türknet 35 mbps kullanıyorum, böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
  • Akşam Hız Yerlerde

    şunu şöyle bırakayım.
  • türknet yavaşlamalara yoğunluk diyor ben buna inanmıyorum sebebinede gelicek olursak mantıksız yoğunluktan dolayı 1 megabit veya 5-10 megabite hız mı düşer bence düşmez nası düşmez çok yoğundur vs diyceksiniz bu kadar yüksek düşüşler neden türk telekom veya turkcell superonline firmalarında yaşanmıyor türksatta bile yaşanmıyor büyük ihtimalle diğer internet sağlayıcıları bunu başarabiliyorsa türknet niye başaramıyor bence kasıtlı olarak kullanıcı kısıtlanıyor başka birşey gelmiyor aklıma arkadaşım türk telekom hiperinternet kullanıyor 35 mbps gündüz hızlı akşamüstü çok nadiren 25-35 arası geziyor hız akşam üstünden kastım ciddi anlamda yoğun oldugu zamanlar 7-11 arası çok az bi yavaşlama oluyor oda 2-3 saat sonra bitiyor onunda nedeni belli insanlar yorgun eve dönmüşler işten kimi internetten birşeyler indiriyor kimi video izliyor kimi film herkes bu vakitte yüklenince biraz hız kaybı oluyor bunuda kimse dert etmiyor daha önce türk telekom için böyle bir hız kaybı yaşandiğini görmedim akşam saatleri için siz vdsl kullanıyorsunuz o yine iyi ben adsl kullanırken hızım düştü türknet hattımın desteklediği son hız 14 mbps'i bağladı hız 4 saat sonra 3 mbps'e düştü sadece güldüm 1 hafta içinde iptal ettirdim hattımı müşteri hizmetlerini kapatarak büyük marifet yapmişlar gibi bide bunu reklam olarak sunuyorlar verdikleri fiyat iyi hoşta ben sürekli bu yavaşlamayla müşteri hizmetleriyle uğraşicaksam ne anlamı kaldı bunun birdaha asla türknet kullanmam rezil bir firma oldu son 3-4 aydır




  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Birkaç yıl önce Turknet sitesindeki tanıtımda yerleşik operatörden daha az aboneye sahip olduğu için müşteri yoğunluğu olmadığından daha hızlı olduğundan bahsedilirdi. Hani altyapıda kendine ait donanımlar daha farklı olduğu için altyapı standart Turk Telekom altyapısından daha iyi iş yapmalı idi. Ancak adil kullanım kotalarının kaldırılması ile müşteri sayıları ve kullanımları artınca bu daha az abone avantajı tam tersi dezavantaj gibi dönmüş durumda. Kaldırmıyorsa kaldırmıyor yani. Yoksa bu zamanda bu şekilde hızlar düşüyor ise ciddi bir sebep olmadıkça bunu çözmemeleri mantıksız, günden güne oluşturduğun marka algısını yok etmek daha kötü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.