Şimdi Ara

Akşam Hız Yerlerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olaya en baştan başlamak gerekirse eve internet bağlatmak için hangi firmayı arasam port yok cevabını aldım ama türknet port var yada yok demedi. Evrakları hazırladım gönderdim internet açıldı. İlk kafama takılan bu oldu diğerleri açamıyo da türknet nasıl açıyo ? Gelelim en önemlisi olan ikinci soruna 😡 2-3 aydır gündüz internetim maşallah beklediğimden hızlı bazen düşşe de çok fazla etkilemiyor. Ama ama ama akşam 6 dan sonra hız yerlerde. Gece 1e kadar filan doğru düzgün video yada maç izleyemiyorum. Denemek için başka wifi ye bağlanıyorum hızı 6-7 mbit maçı hd açıp izliyorum ama gündüz 50mbps hız aldığım kendi internetimde akşam maçı açıp izleyemiyorum. Gündüz ve akşam iki testin görüntüsünü aldım. Çözüm önerisi olan var mı ? Türknet müşteri hizmetlerinden umudu kestim artık.
    Akşam Hız Yerlerde
    Akşam Hız Yerlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı olay bende de mevcut. İstikrarlı şekilde her gün aynı mesajı türknet destek bölümüne atıyorum. Çözüm henüz olmadı. Eeee yarasa da değiliz ki gece 2 den sonra PC başında duralım.
  • Sorun türkiye geneli benimde gündüz 50 megabit akşamları bir iki saat hız 1 veya 2 megabite düşüyor Ben millenicom kullanıyorum Bana 20 km uzaklıktaki bi arkadasım da benle aynı anda düşüyor hızı oda türk telekom kullanıyor yani bir çok kullanıcı bu sorunu yasıyor türknet kaynaklı değil hatta suan 1 megabitlik internetle cevap veriyorum Türk telekom bir haltlar karıstırıyor ama ne oldugu belli değil son 1 aydır böyle
  • benimde akşamları baya hızım düştü şuan 5 mbs alıyorum ve ping 45 *55 arasu gidiyor.
  • Saat 20:35 itibariyle hızım.

    Akşam Hız Yerlerde
    [

    Bir ara bende genel bir düşüş vardı bir kaç hafta önce fakat olayın benim modeme kadar gelen kablo eklerinden oldugunu fark ettim. Sıfır kablo cekme imkanım biraz sıkıntılı cekebilsem daha da iyi olur diye dusunuyorum. Ekleri elden gecirdim rj soketleri yeniden caktım ve suan stabil diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 12 Kasım 2017; 11:43:59 >
  • Geçiş işlemim bugün yapıldı. Türk telekomdayken dün geceye kadar ping çok fena uçuyordu. Youtube 144p yükleniyordu. Bugün Türknet'e geçiş işleminden sonra normalde tt'de en iyi ihtimalle 40-50 ms olan pingim şuan 20 ms civarında ve youtube videoları full hd yükleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akinet23

    Sorun türkiye geneli benimde gündüz 50 megabit akşamları bir iki saat hız 1 veya 2 megabite düşüyor Ben millenicom kullanıyorum Bana 20 km uzaklıktaki bi arkadasım da benle aynı anda düşüyor hızı oda türk telekom kullanıyor yani bir çok kullanıcı bu sorunu yasıyor türknet kaynaklı değil hatta suan 1 megabitlik internetle cevap veriyorum Türk telekom bir haltlar karıstırıyor ama ne oldugu belli değil son 1 aydır böyle

    Kablonet kullanıyorum. Akşamları bende de ping uçuyor. 1-2 saat sonra düzeliyor.
  • 1 hafta öncesine kadar aynı sorun bende de vardı. Neyse ki artık yok. Haftaiçi akşam saatlerinde, haftasonu günün tamamında internet kullanılmaz haldeydi.

    Akşam Hız Yerlerde
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Yapa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var. Son iki gündür internet hızı aşırı düşük ve ping çok fena. CS GO'da 45 üstüne çıkmayan ping şu anda 90 altına inmiyor

    Akşam Hız Yerlerde


    Sorun nedir? Çözüm hakkında fikri olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 11 Kasım 2017; 22:45:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoSky

    Bende de aynı sorun var. Son iki gündür internet hızı aşırı düşük ve ping çok fena. CS GO'da 45 üstüne çıkmayan ping şu anda 90 altına inmiyor

    Akşam Hız Yerlerde


    Sorun nedir? Çözüm hakkında fikri olan var mı?

    Sorunun çözümü kapasite arttırımı yapmaları. Bazı kişiler merkezden uzak yerlerde yüksek hızlara sahip olabiliyorlar. Ancak yoğunluğun olduğu yerlere gerekli hat kapasitesi tanımlanması maalesef ki uzun sürede yapılıyor. Para da önemli bir faktör tabi ve ben bunu kaçak yayın yapan iptv lere benzetiyorum. Maçların olduğu an donan kimsenin olmadığı an şaha kalkan sıradan bir adam sömürme politikası gibi görünüyor gözüme.

    Akşam Hız Yerlerde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Data

    Yapa?

    Evet yapadayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinki yine iyi ben akşamları vpn ile bağlanıyorum vpn siz internet yok. Bakalım nereye kadar sürecek bu serüven.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zysistem kullanıcısına yanıt
    facebook, instagram da filan bende VPN kullanıyorum. Başka türlü yemiyor, filtrelerden geçemiyor herhalde
  • Yurtdisi cikislari rezil hale geliyor bazen de bakiyorum hiz 60-70 ama online oyun pingi 150 ve youtube hizlari dusuk. Her gun aksam oyle ya da boyle rezil ediyor internet kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vaedeyim ve burda turknet kullanıcısı hiç yok gibi en sorunsuz hatlardan biriyim akşam saati 8-10 arası istanbulda bende bile hızım pingler normal ama hız 16Mpsye kadar düştü normal saatlerde 100mbps alabiliyorum ortalama akşam saatleri 35Mbps Edit sorunun Telekom kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama şu haliyle en azından 1-2 saat dışında iyi olduğu için yinede idare ediyoruz.
    Akşam Hız Yerlerde


    5dk sonra
    Akşam Hız Yerlerde


    Sanki Telekom şu 40 liraya cloud sınırsız limitsiz bantgenişliği hosting veren firmaya döndü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 17 Kasım 2017; 20:52:25 >
  • Sanırım genel bir problem var. Türk Telekom kullanıcılarından da böyle şikayetler geliyor.
  • şuan cumartesi 3mbps düştü 10dakika önce 50 mbps değişiyor.
  • Upload özellikle yurtdışı 130 kbye düştü malesef yayın yapamadık takıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 19 Kasım 2017; 17:24:14 >
  • Son 1 aydir internet felc halde 100 mbit kullaniyorum ne video yukleniyor ne bisey aksamlari. Bugun gunduz de boyleysi mesela. Isten gucten zaman bulabilirsek bari oyun oynayalim diyoruz 1 saat onu da yapilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.