Şimdi Ara

AKPli Belediyelerin bıraktıkları borç 'yok artık' dedirtti! Tam 90.000.000.000.000.000 Eski TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
8.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay be tüm dünyadaki paraları toplasan anca bu kadar falan eder herhalde siz neymişsiniz be

    Başlığa bak konuyu açana bak sonra gülüp geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ilk önce kendi nickine baksana Bi :D gereksiz adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay eski-yeni para olayı değil.

    Asıl sorun başlıkta yazan sayıya göre tüm Dünya'nın parasını toplasan, 90 Katrilyon etmez.

    90.000.000.000.000.000
  • Bu sadece belediyeler, 17 senede elde ettikleri toplam 2 trilyonluk (eski parayla 2 katrilyar!) butcenin 1,2 trilyonu ortada yok arastirabilirsiniz. Wikileaks belgelerine gore dunyanin en zengin devlet baskani kimdi hangi offshore larda hangi evlerin odalarinda bu paralar istiflenmis arastirabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi 4.0 ı tartışırken dünya biz 6.0 ı tartışıyoruz ,işte bizi kıskanmalarına bir neden daha:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insafsızherif

    Sen ilk önce kendi nickine baksana Bi :D gereksiz adam
    Üzülme hocam belki bi' gün sen de adam olursun.
  • geçen sene van'a gittim, oraya 1.1 milyar lira harcandıysa ya kuyu açıp parayı kuyuya gömmüşlerdir yada şöminede falan yakmışlardır parayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri006

    geçen sene van'a gittim, oraya 1.1 milyar lira harcandıysa ya kuyu açıp parayı kuyuya gömmüşlerdir yada şöminede falan yakmışlardır parayı.
    ulke ne kadar bitik anla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ _ _FAST_ _ _

    Olay eski-yeni para olayı değil.

    Asıl sorun başlıkta yazan sayıya göre tüm Dünya'nın parasını toplasan, 90 Katrilyon etmez.

    90.000.000.000.000.000
    dolar bazinda mi yoksa boliviar bazinda mi?

    kafalar kozmos!
  • Çamur atmak ne kadar kolay Bu borçların nerelere yapıldığı hakkında bilgi verin ki objektif bir şekilde eleştirelim. Mesela kaç senedir chpde olan izmirin borcu ne kadar ?

    http://www.van.gov.tr/van-buyuksehir-belediyesinin-borc-aciklamasina-iliskin-basin-aciklamasi2


    Sozcüden bir haber . İzmir İstanbul'dan sonra en fazla borcu olan il ama nedense borçları olan iller sıralamasında yok. Ha diyebilirsiniz burda sadece el değiştiren belediyeler daha doğrusu bizim kötülemeye çalıştığımız kesim var 😂. O zaman da tarafsızlık gidiyor işte

    https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/borc-3-milyar-dolari-asiyor-3948377/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payners -- 29 Mayıs 2019; 7:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ak partili dedikleri mersin belediyesi iyi partili başkandan millet ittifakı adayına geçti 😂 Deniz Zeyrek akşam Nedim Şener tarafından tokat manyağı yapıldı . Bu kadar vasıfsız bir gazetecinin yaptığı haberde bu kadar olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne para yemişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav şu eski parayla muhabbetini bırakın , rte tek haneli iqya sahip takipçilerini etkilemek için söylüyor da dh ya yakışmamış
  • AKPli Belediyelerin bıraktıkları borç "yok artık" dedirtti! Tam 90.000.000.000.000.000 Eski TL

    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ibbden-esenler-belediyesinde-25-milyonluk-ihale-236135h.htm

    quote:

    İBB'den Esenler Belediyesi'nde 25 milyonluk ihale
    2 dakika

    Seçimlerin ardından Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının verilmediği süreçte, İBB'den Tevfik Göksu'nun başkanı olduğu Esenler Belediyesi'ne 25 milyonluk ihale verildiği öğrenildi.

    Ekrem İmamoğlu'na memleketi Trabzon üzerinden Yunan benzetmesinde bulunarak tepki çeken AKP'li Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun İmamoğlu'a mazbatasının verilmediği süreçte İBB ile 25 milyon TL'lik ihale yaptığı ortaya çıktı.

    Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Mehmet Göksu'nun Esenlere yapılan spor külliyesi için İBB ile 25 milyon TL tutarında ihale gerçekleştirdiği öğrenildi.

    BAŞKAN DEĞİŞMEDEN ÖNCE 25 MİLYONLUK İHALE

    Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, başkan değişmeden hemen önce yapılan sözleşmeye 25 milyon 480 bin TL ödendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü, Esenler İlçesi Kamp Eğitim Merkezi İnşaatı için yerel seçimlerden 1 ay önce ihaleye çıkmıştı. İhaleye 6 teklif gelmiş, ihaleyi Ermit Mühendislik İnşaat, Sanayi ve Ticaret A.Ş. almıştı. 25 milyon 480 bin TL’lik ihalenin sözleşmesi ise yerel seçimlerin hemen ardından 8 Nisan tarihinde imzalandı.

    Esenler’de herkesi sporla buluşturmayı amaçladıklarını belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “İstiyoruz ki her yaştan vatandaşımız bol bol spor yapsın, sağlıklı ve zinde nesiller yetişsin” diye konuşmuştu.

    Kemer Mahallesi’nde, toplam 251 bin metrekarelik alanda açılacak Spor Külliyesi’nin içinde futbol takımlarının antrenmanlarını yapabilecekleri 13 adet futbol sahası, 5 bin 339 seyirci kapasiteli Esenler Stadyumu, ve 278 araçlık otoparkın yapılması planlanıyor.




  • Delil? Yoksa her okuduğuna koşulsuz inanan onca insan var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuara86

    Ardahan nereden baksan yılın 8 -9 ayı soğuk kalan aylarda yağmur ve kısmen güneşli en çok göç veren en az nufuslu illerin başında 30 sene sonra gittim babamla ,babam dedi ki : olan yerleri okul işletme vb gibi yerleri nüfus olmadığından kapatılmış askeri yerlerde kaydırılinca işletmeler kapatmaya başlamışlar .şimdi kısaca sormam gereken şey şu 57 milyon TL borç ile ne yapılmış çok merak ediyorum ...
    hiç işletme yok demişsin... ordaki 10binlerce insanı kim bakıyor devlet ve belediye

    Anadolu illerin çoğunu devlet bakıyor, yani diğer llerdeki vatandaş .Memur maaşı+ emekli maaşı+ devlet sosyal yardımı+ belediye yardımı

    vatadandaş sadece üreme faaliyetinde bulunup çoğalıp zamanı gelince hükümete oy atmakla mükellef oralarda yaşayanlar için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle şöyle diyeyim hiç işletme yok demekle işletmeler kapatılıyor denmesi arasındaki farkı anlayamadiysaniz ben özür dilerim.Doğu'da yada nerede olursa olsun devletin belediyelerin Görevi hizmet götürmektir . Ben dedigimngibi en fazla göç veren ve nüfusu en az olan şehirlerin başında geliyor.Acin Google a yazin ardahan Gole diye eksi 30-45 derecelere kadar iniyor kışın .o şartlar da asgari ücretin altında yardima kalınır mı ?Çocuk yardımı yada maddi yardım tutarında ki çoğu ücreti belediyeler değil devlet ve valilik kanalıyla ödenir. Belediyeler maddi yardım olarak vatandaşa o kadar para veremez ve direk olarak çok istisnai.Cevremden biliyorum mesela İstanbul da market alışverişi için kart veriliyor belediye tarafından ama geneli valilik veya devletten başvuru yapıp banka PTT aracılığıyla ile alıyorsun.2.olarak orda sadece üreme faaliyeti olduğunu düşünüyorsaniz bu tutum çok taraflı ve ayıp olur çünkü hiç bir insan yılın 6-7 ayı kar altında ,3 kuruş için diyorum kimse tenezzül etmez .2 .Türkiye de tarım denilince hayvancılık denilince ilk akla gelen yerler doğu anadolu .Ardahan için söylüyorum hayvancılık bitirilince tesvikte bitirilince maliyetler yen gübre mazot gibi maliyetler artirilinca insanlar yapmayıp onca eziyet çekmemek adına iş olanakları daha olan sehirlere gocmeye başladılar ki siz 30 yıldır pek değişmeyen şey olduğunu söyleyince herhalde başka bir zihniyet yada troll sanmış olup direk üreme faaliyetinden gitmissiniz ama açıp bakınca insanlar hala kalp damar hastalıkları için Erzurum Ankara İstanbul a sevk ediliyor., Ki durumu olan yada sağlığı olan gidebiliyor .imkan olsa insanlar memleketlerinden ayrılmazlar daha bilinçli olurlar.bilmeden görmeden eleştirmek çok basit uzun uzadiya yazarıma ama anlasilamadiktan sonra yada görmek istediğiniz şekil olmayınca ne desem boş.yoksa a partisi b partisi değil beyaza beyaz siyah a siyah demek lazım bu ülkede yoksa olan insanlara oluyor. Sizin bizim paramiza oluyor .
    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 29 Mayıs 2019; 18:6:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.