Şimdi Ara

AKP Türkleri anadoludan silme projesidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekonomi, mülteciler, tonla sorunun ortaya çıkmasının veya göz yumulmasının sebebi budur. herşey apaçık ortada. maalesef muhalefette satılık olduğu için onlarda bu projenin bir parçasıdır.

amaç Türkler aç kalsın, çocuk yapamasın, yerlerine azınlıkları ve mültecileri dolduralım. ve Türkler zamanla giderek yokolsunlar. ve anadolu ortadoğularla dolmuş kolay yönetilen bir kitle olsun amaç bu. aslında bu sadece türkiyeyle sınırlı olan bir proje değil. bütün dünyada görece daha zayıf ve cahil milletleri yükseltecekler. amaç yeni dünya düzeninde ehlileştirilmiş ve zayıf karakterli, cahil, kolay yönetebilen bir dünya milleti oluşturmak.

köpek sorununun bile çözülmemesini buna bağlıyorum. bizim yokolmamızdan keyif alanlar var.

elden birşey gelmiyor ve üzülüyorum.

demem o ki milliyetinize ve kimliğinize sahip çıkın. yoksa yok olacaksınız. sürüden ayrılan tek başına bir kurt, bir hiçtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 29 Aralık 2023; 13:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam cikti ben bop esbaskaniyim dedi zaten

• AKP Türkleri anadoludan silme projesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezbanlarinda bunda büyük sucu var

• aslında demografinin değişmesine direk el ayak olmaları insanı şüpheye düşürmüyor değil...

tarihte göçlerle yıkılan bir sürü ülke varken bile isteye almak hatta gitmelerine engel olmak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lozanı tanımayan devlet varmış
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.