Şimdi Ara

AKP Türkleri anadoludan silme projesidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ekonomi, mülteciler, tonla sorunun ortaya çıkmasının veya göz yumulmasının sebebi budur. herşey apaçık ortada. maalesef muhalefette satılık olduğu için onlarda bu projenin bir parçasıdır.

amaç Türkler aç kalsın, çocuk yapamasın, yerlerine azınlıkları ve mültecileri dolduralım. ve Türkler zamanla giderek yokolsunlar. ve anadolu ortadoğularla dolmuş kolay yönetilen bir kitle olsun amaç bu. aslında bu sadece türkiyeyle sınırlı olan bir proje değil. bütün dünyada görece daha zayıf ve cahil milletleri yükseltecekler. amaç yeni dünya düzeninde ehlileştirilmiş ve zayıf karakterli, cahil, kolay yönetebilen bir dünya milleti oluşturmak.

köpek sorununun bile çözülmemesini buna bağlıyorum. bizim yokolmamızdan keyif alanlar var.

elden birşey gelmiyor ve üzülüyorum.

demem o ki milliyetinize ve kimliğinize sahip çıkın. yoksa yok olacaksınız. sürüden ayrılan tek başına bir kurt, bir hiçtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 29 Aralık 2023; 13:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam cikti ben bop esbaskaniyim dedi zaten

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • AKP Türkleri anadoludan silme projesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tarihte göçlerle yıkılan bir sürü ülke varken bile isteye almak hatta gitmelerine engel olmak?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.