Şimdi Ara

AKP SEÇMENİ OY VERDİĞİNE BİN PİŞMAN!!! OYLAR HIZLA ERİYOR!!! VATANDAŞ YÖNETİMDEN MEMNUN DEĞİL!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elk.de

    Ne yaptı,örnek verebilirmisin

    Alıntıları Göster
    Arkadaşa sormuşsun ama ben yanitlayim.ailemin yarısı Ankara'da.nickimin sonundaki rakamlar Ankara'nın 06 si.

    Şu süreçte sosyal yardımlar 10 numara beş yıldız ,Eskişehir'den Ankara'ya giderken asfalt öyle bozuktuki arabamın alt takımları helak oluyordu.surekli o yolu kullanırım.cillop gibi oldu.asfalt calismalarida gayet başarılı.ankara içinde açılan belediyeden halka belediye marketler var.bir nevi tanzim çadırları.

    Bunlar 1 sene içinde ve kaynakları kısıtlanmış şekilde yapıldı.bir çok geliri kisitlandi büyük şehirlerin.(niyeyse!!)

    Bir çok karar meclisten geçmiyor.ona rağmen

    1 senede Ankara'da fabrikalar mi açılmasını bekliyordunuz(bu arada 1 sene diyorum da 3, ayı covid ekonomisi ile)ki o işte belediyenin işi değildir .belediyelicikten muradiniz nedirki.

    Melih Gökçek in 750 milyon dolara yaptığı o ankapark garabesini Ankara'da hane başına demiyorum bak kişi başına dagitsan kişi başı 1000 TL yardim olurdu. 4 kişilik ailede 4 bin TL .şu krizde nefes olurdu.melihin son 1 senesinde ne yaptı Ankara'ya mansurdan 1 senede ne bekliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pişman değilim diyenlerin, bir şekilde malum partiden nemalandıkları gerçeği de var tabi ki. Malumlar giderse don paça ortada kalacaklar.
  • Bunlar boş işler. Video'ya dahi bakmadım. Altından illaki ben halkım diyen züppeler yada dindar maskeli nurcular çıkacak. Züppeler HDP'ye oy veriyordu eskiden yine HDP'ye bölünebilir. Aslında önemli olan Fetö sonrası cemaatin CHP'ye yönelmesi idi. Onun da üstesinden Davutoğlu yada Babacan CHP'den çalarak bozacak.
    Gittikçe ilginçleşen bir siyasi arena olacak.. İzleyelim hep beraber.
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    selam ve dua ile bide trafolara kedi sokup (hırsızlıkla) 20 yıl iyi götürdünüz..aşagıdan , yukarıdan yolun sonu görünüyor..hayırlı cimalar,selam ve dualarınız,sizin ailenin bi 50 kişiyi götürmesi , sayın öcelan , muhterem fetullah hocanıza bolca selam dua

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pazar seçim yap, akepenin %35, onun stepnesi olan partinin %12-13 aldığını görürsün...
    Bence bu saatten sonra muhalefetin iktidara gelmesi, muhalefet açısından acınası bir durum olur, şahsen akepe muhalifi birisi olarak bunu dilemem. Nedeni çok açık, ülke ekonomisi içinden çıkılmaz bir hale döndü, yapılan yanlışların telafisi ya mümkün değil ya da çok fedakarlık gerektiren şeyler, hem ekonomik fedakarlıklar hem de siyasi fedakarlıklar. Dolayısıyla bunun bedelini muhalefet değil, şu an ki iktidar ödemelidir... Bırakın iktidarda kalsınlar ve hep beraber nasıl batılır görelim... Bunların bokunu başkası temizlememeli... Çünkü inanın bu girilen yoldan dönmek öyle kolay olmayacak! Bu ceremeyi muhalefet çekmemeli!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 22 Mayıs 2020; 12:57:32 >
  • Cahil çomarlar kendi kokuşmuş cemaatleri dışındaki insanlara bok atmaya bayılırlar. Mansur ve Ekrem Başkanların önü çektiği muhalif partilerin belediye başkanlarının yaptıkları hizmetleri görünce küçücük beyinleriyle hemen çamur atmaya başlıyorlar. Bunlara hizmet ne gerek? Bunları soyacaksın, analarını ağlatacaksın. Karşılığında da otunu, çöpünü önüne koyacaksın. Ohh mis, değil mi lan cahil çomarlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    Evet chp nede bir başka parti yada kişi iktidara gelemez onların feto gibi bir destekçileri olmadi .. beraber yürütecekleri müteahit vakıf dernek cemaatleri olmadi, türkiye cumhuriyetini ortadan bölüşecek vatikan papazları da olmadı.. ne para sayma makineleri nede 700 bin tl lik kol saatleri oldu.Ne de yüce mevlânın ayetlerini va adını çıkar için kullanacak düşünceleri oldu.Cunku Allah tan korkan müslümanlar bunları yapmaz. Ama yapan birileri var . Bu ülkede faiz e kılıf bulan diyanet başkanı bile var 😅🤣 ve cehennemde var!!!!! Çünkü mukabil olarak şirk e düşmüş olarak ölecekler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akhisar'ın büyük bir köyünde öğretmenlık yaptım.Bir tavukçuluk koop.vardı.Temel atılmış,duvarları yapılmış ama bakımsızlıktan duvarlarda göçükler oluşmuş.Bazı tanıdıklarım koop.başkanı hakkında "hırsız,namussuz,paraları yedi,bu sefer onu oradan indireceğiz"tarzında konuşuyorlardı.Genel Kurul toplantısına dinleyici olarak katıldı.Herkez bir şeyler dedi.Sıra seçime geldi.Birisi eski başkanı yeniden başkanlığa aday gösterelim dedi.Ve hemen hemen %90 çoğunlukla yeniden başkan seçildi.
    Cehalet,iş bilmezlik,güçlüye yalakalık,tembellik bu ülkeden gitmeden sonuç değişmez.
  • Bu ülkede.. Akp mitingine katılmak farz dediler. Akp ye oy vermeyenler cehenneme gidecek dediler. Cumhurbaşkanı için Hz Allahın yeryuzdeki gölgesi dediler.. ve şirk e dürtüler.. Bu nu diyen insanların nasıl olurda Allahtan korkmasini kül haklarına el uzatmamasini beklersiniz. Hepsi Allaha ortak kosmalarinin bedelini tabiki ahirette ödeyecekler tabiki inaniyorlarsa!
    Ey selam ve duacilar.. sizlerde üç kuruş menfaat için bu ülkenin garibanlarının ahını aldınız allahın selamını ve dua sını kirlettiniz. Yalan söyleyip iftiralar attınız.. sizlerin yüzünden masum insanlar eziyet görmekte sizde o büyük günde allaha hesap veremiyeceksiniz. Siz ve sizin gibiler bir siyasetçiyi hz peygambere benzettiniz.. Peygamberin yüzüne nasıl bakacaksınız... daha çok şey söylerdim ama zaten inanıp korkmuyor sunuz ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bin pişmanım diyen gider yine akp ye verir. Zerre üzülmüyorum, açlıktan beter olsunlar. Adamların kafası sadece din üzerine çalışıyor. Mantık sıfır, ekonomi bilgisi sıfır, gelecek ön görüsü sıfır.

    Boşuna mı haberlerde chp ile terörü bir tutmaya başladı bahçeli ve akp. Bu bin pişmanım diyen cahil kesim, ulan başka oy verecek parti de yok ya deyip gidip oy veriyor işte.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    annem c.baskanligi seciminde Muharrem Ince'ye oy verecekti, sonra ortaya cikti ki Erdogan'a vermis. Neden diye sordum sandiga gidince oyle oy kullanasim geldi dedi. Ki annem koyu akpli degildir (en azindan oyle gozukuyor icini bilemem ). insanlar da genelde oyleler, sandikta Akpye oy verdirten gaz mi solutuyorlar ne yapiyorlar da fikir degistiriyorlar anlamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan kuduruyor yine
  • BgMuhendis kullanıcısına yanıt
    Daha çok çalsınlar daha çok anamıza küfretsinler diyemi? Biz sefalet içinde yüzerken onlar vakıflar üzerinden ülkeyi soysunlar diyemi? Adaletsizlik artsın diyemi? Allahın adı ve mukaddes dini daha çok örselensin diyemi? Is bilmez insanların Türk adını yok etmesini kolaylaştırsin diyemi? Allahın haram ettiği faizi helal etmeye çalışan zındık lar imam olsun diyemi vs vs Allah her şeyi hakkıyla görür ve Rabbimin acelesi yoktur. Bir mhp li olarak partimden de utanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 yıl olmuş çoook pişmanlar :):)
  • Maalesef kimse fazla gaza gelmesin. Tabi son yaşanan dibe vuruşla beraber illa ki oy oranlarında bir kısım gerileme olur. Benim her zaman söylediğim şudur seçmen aynı seçmen ve seçmen profilinin değişmesi, bakış açılarını geliştirebilmesi uzun yıllar alır. Ülkenin seçmeni değişmedikçe bu yönetim yapısının da değişmesi zor. Bu konuşanların çoğu da ilk seçimde koşa koşa gidip aynı kafaya devam ederler. Anadolu’ya bakın, çay, fındık vb üreticiler hep şikayet eder ama en yüksek oylar yine oralardan çıkar. İç anadolu’da hemen her gün haberlerde isyan eden çiftçiler görürüz ama bakınız oy oranları patlama yapar. Deve diken ilişkisi çalışıyor yani 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enflasyonla topyekun mücadele dediler, kısa vadeli çözümler ile halka yansıtmadan geçiştirmeye çalıştılar. Son 1 sene içinde benim tahminim %45 civarı bir enflasyonla market vs her türlü ürüne zam geldi.

    Devlet kendini kurtarabilmek için üstüne birde ek vergi yükledi ürünlere. Daha sonra ne oldu? Halk bir baktı günlük 40 tl harcıyordu, 80 tl'ye çıkmış.

    Bu halkın şahsına laf et ama cebine düşman olma direk topa koyar adamı.

    Tam 1 sene öncesinde ortalama günlük 45 tl olan market alışverişimiz.
    80 tl olmuş. Alınan tüm ürünler aynı ekstra hiçbirşey yok. Durumu anlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıştarrrtoğlu SSK yı batırdı.

  • o zaman %70 akp hayırlı olsun diyebilir miyiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar geç uyandı. Aklı başında olanlar uyardı ama terörist ilan edildiler. Artık çok geç malesef. Bunların seçimle gideceğini düşünen varsa, hayaller aleminde yaşıyor demektir. Gitseler de en az 2-3 jenerasyon bu zararı anca öder. 90-2005 arası da kayıp nesil olarak kayıtlara geçer bu ülkede artık. Hayırlı traşlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.