Şimdi Ara

AKP SEÇMENİ OY VERDİĞİNE BİN PİŞMAN!!! OYLAR HIZLA ERİYOR!!! VATANDAŞ YÖNETİMDEN MEMNUN DEĞİL!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    Buna bir konu iyi gider ama buna inanacak bir %50 var o yüzden açmıyorum

    Alıntıları Göster



    bence aç eğlenelim biraz...




  • Değişen ne olucakki?Bugün akp nin çomarı yarın chp nin çomarı olacak bu düzen böyle gider.Düzülen her zaman gariban halk olucak.Seçmen her zaman değişir ama yönetim herzaman aynı kafada ilerler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse kimseden memnun değil ama herkes herkese gülüyor. Nasil iş çözemedim.
  • boşuna totonu yırttığını düşünüyorum ama nasip kısmet tabi yeğenim
  • Değişen bir şey olmaz.

    Halk bugün isyan eder,tepkisini gösterir ama yarın seçimlerin havası ve ortamı içinde kararlarını verirler.

    Yeni seçimlerin artık tamamen ekonomi üstünden ilerleyeceği aşikar.Vatandaş bu süre içinde alım gücüne bakarak ve bir nebze uygulanan politikalar üzerinde ntercihlerini yapacaklar.

    Erdoğanın olası bir erken seçime gitmeden önce özellikle suriye konusunu çözmesi ve ekonomide sokağa yansıtacak radikal adımları atması lazım,bunuda biliyor dolayısyıla "seçim kazanma üstadı" olan erdoğanın bu 2 kritik konuda çözüm üretmesi gerek,geri kalan hususları şuan vatandaşın çoğunun ilgilendiğini düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elk.de

    İstanbul ve Ankara’yı ellerine yüzlerine bulaştırdılar

    Cehape genel seçimi bırak,yerel seçimlerde bile kazanamaz izmir hariç


    Selam ve dua ile
    yooo öyle bir durum yok.

    ORC gibi yandaş firmaların anketleri bile istanbul da %7 imamoğlu artışı. ankara da %10 Yavaş artışı öngördüler.

    Selam ve dua ile LOL
  • Min yuzde 35 oy var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişman olanların yada herhangi bir partiye oy veren herhangi bir vatandaşın anası bizim anamız,karısı kardeşimiz .Asalaklar gibi tehdit edecek kadar rezil bir beyne sahip değiliz.Allaha şükür adabı ve serefi bu beyinsizlerden daha iyi bilen insanlarız.

    Not: Türk milleti!
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Adamlar kaşıya bakıyor aynı. Bir taraftan ne olduğu belli olan ekrana çıktığında doları yükselten sustuğunda düşen bir adam var. Bir taraftan aynı koltuk sevdası karşıda da var. HDP yle işbirliği de var. O zaman bakıyor bakıyor. AKP ye oy basıyor. Koyunlar ve Çobanları. CHP AKP seçmeni hep böyle. Bir kurtulamadık şu partilerden.
  • Neden her şey öz konusu para olduğunda insanların başına dank ediyor?

    İşte bu aslında toplumun bilincini ve eğitimini ön planda tutan şeydir. Sizler seçme ve seçilme hakkında parayı birinci sırada tutmazsanız; sizi yönetenleri daha iyi seçme hakkına sahip olursunuz. Ben bunun genç nüfusla aşılacağına inanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç pişman değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6equj5 kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu bir seçim daha kazanamazsa çok ta bir şey beklemeyin. Adam daha çıraklık döneminde. İkinci seçimde kazanırsa Kalfa olur. Bir seçim daha kazanırsa Usta olur. Çıraklık dönemi bu. Fakat adam daha çıraklık dönemini bitirmeden Cumhurbaşkanı adayı yaptılar nerdeyse.
  • Bunun bide ücretsiz elektrik videosu vardı sanırım
  • İŞ İŞTEN GEÇTİ SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ

    ÜLKENİN DURUMU ORTADA...
  • 2023'e kalmaz bu seçim işi.
  • Milletin kafasını karıştırmaya yönelik bir konu . Bir de büyük harflerle , ünlemlerle yazmış :)
  • Türkiye 2002 yılında seçimini yaptı. Takribi 60 senedir irili ufaklı alttan alttan aşılanan ve büyüdükçe büyüyen siyasal islam altın çağını yaşamaktadır Türkiye'de. Her faşist iktidarlarda olduğu gibi bu dönemde de medya kontrol altına alınmakta, insanlar bütün medya kanalları üzerinden ağır bir propagandaya maruz kalmaktadır. Devlet algısı aşırı yüceltilmekte, devlet kadroları ise tanrilastirilmaktadir. İnsanlar kasitli olarak fakir ve yoksul birakilmakta ki surekli yardima ihtiyac duysunlar. Kitleler ( ozellikle genc nüfus ) egitimin kalitesi her gecen gun dusultulerek cahil yapılmakta, hayalleri elinden alinmaktadir ki sorgulamasinlar. Arkadaslar su bir gerçektir. Ciddi anlamda zor donemlerden geçiyoruz. Yanlisiyla dogrusuyla gunumuzdeki iktidar, basiretsizligiyle ve gosterdikleri cesaret ornekleriyle muhalefet. Birlik olmadan hiçbir şey olmayacaktir bu ulkede. Siyaset makamlari curumus, tıpkı bir mahalle kavgasindan farksiz hale getirilmis, amac halki veya devleti tartismak vatandaşın lehine calismak falan degil laf yaristirmak olmus, adaletin emirle calistigi, parasi olanin yasadigi, olmayanin ac kaldigi aci durumlar içindeyiz. Umudunuzu kaybetmeyin isterim arkadaslar, müsterih olun. Su anki durumla mevcut iktidar 2000 sene iktidarda kalsa da, 2001. sene illaki gidecek. Asıl sıkıntı gittiklerinden sonra gelecek olan yöneticilerin 20. yuzyilin en buyuk enkazlarindan birini devralacagi ve bunun faturasi halka kesilirken ne gibi sorunlarla karsilasacagimiz. Uzun lafin kisasi herkesin yasamini sorgulayacagi zor günler bizi bekliyor, hayırlısı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.