< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AKP’nin “ Sözlü Mülakat “ denen garabet zulmü bir genci daha öldürdü!!
-
-
Diyecek söz yok.
-
Bir AKP klasiği. Milletin gözünün içine baka baka yalan söylediler utanmadılar bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradakiler, sosyal medyadakiler hala bahanelerle savunma peşinde. Chp çok kötüymüş o yüzden akpyi ölümüne savunuyorlar onlara göre.
-
Başka sorunları vardır.
Böyle saçma bir sebebten intihar edilmez.
Allah rahmet eylesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya gelmişler bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mülakat sistemi iyi uygulanıyor demiyorum. Ama bazı mesleklerde polislik, hakim, savcılık, öğretmenlik, uzman askerlik gibi kamu alanlarında gereklidir. Bunu terör bağlantısı olan, uygulamada başarıya engel hastalık veya özellikler barındıran kişilerin verebileceği zararın önüne geçebilmek için zorunludur.
Ben de hakim savcılık sınavında derece yapmış mülakatta elenmiş biri olarak söylüyorum. Beni almak zorunda değiller. Benim bir b planım olmalı hakim savcı olmaya kendimi şartlamamalıyım dedim. Olmak isterdim kazananamak üzücü ama dünyanın sonu değil. Şu an kendi işimi yapıyorum. Mutluyum olmaması bir anlamda daha iyi oldu o şehir benim bu şehir senin gezmeyeceğim.
İntihar eylemleri daha öncesinde intihar teşebbüsleri de barındırır. Ölen şahsın ailesine Allah sabır versin. Elenmesinde sağlık sorunları da yatıyor olabilir. Tabi tam gerekçesini kimse bilemez. Otel kayıtlarından, kumar sitelerine veya kumar soruşturmasında geçen derneklere, terör faaliyetine kadar kapsamlı bir araştırma yapılıyor.
Aşırı ofansif olacak bir yorum yapmak istemiyorum. Bir red kararı aldığı zaman tamamen pes edecek bir kişinin gerçekten hukukla ilgili alanlarda çalışması çok zor. Bir hukukçunun en temelinde kendisine karşı haksızlık karşısında hakkını nasıl arayacağını bilmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah rahmet eylesin. Şu mülakat denen zırvalık yüzünden onca insan canına kıymasına sebep olanlara ne desek az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 10 Ocak 2025; 22:7:44 >
Mülakatın kaldırılacağına hiç inanmadım. Mülakat demek kadrolaşma demektir. Hergün mecliste vekilleri birsürü insan ziyaret ediyor ve torpil istiyorlar. Mülakat kalkarsa bu insanların istediği olmaz, iş şansa kalır.
Mülakat sembolik olmalı. Toplam puana en fazla %10 tesir etmeli.
Cinayetin farklı versiyonu
Hak gaspı ve hukuk gaspı da cinayettir
Layık kişiyi işe almamak da cinayettir
Umutları öldürmek de cinayettir
İnsanların ümitlerini yok etmek de cinayettir
Ormanları yakmak de cinayettir, hatta çevre soykırımıdır
Dereleri kurutmak da cinayettir
Denizleri kirletmek de cinayettir
.
.
.
Büyük iş başardı! AKP. 23 Nisan çocuğu da ona kapak oldu. Hepsine bravo...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mülakatsız işe alım olur mu? insanın duruşuna, konuşmasına, hareketlerine bakılmadan işe alım olur mu?. tabiki de mülakat olacak.
-
7 defa zabıt katipliiği için mülakata girdim olmadı nasıl sövmeyim ben bunlara ki
Pazarcı özgür özel kırmızı kart gösterdi mi mülakatlara da ?
Bir Akp klasiği
-
Ne olursa olsun böyle bir intihar sebebi olamaz ya. Bu kadar hedefsiz kalınmaz. Allah rahmet eylesin.
-
Hayatımda bu kadar saçma argüman görmedim.
Bilmem kaç dakikalık mülakatta (terör bağlantısı olan, uygulamada başarıya engel hastalık veya özellikler barındıran kişilerin ) bu dedikleriniz tespit edilebiliyor yani. Ahahahahahahah
Sen gerçekten lise mezunu musun?
-
Yanıldığın kısım mülakatta mülakat anı ile sınırlı değerlendirme yapıldığını düşünmen. Değerlendirme çok öncesinde başlar. Hatta çoğu kişi için görüşme öncesinde bitmiş olur. Mülakatta komisyona küfür etmediğin, kekelemediğin, baya saçma şeyler yapmadığın sürece zaten sonucun bellidir. Siz komisyonlarda bilginizi duruşunuzu vs inceliyorlar mı diye düşünüyorsunuz.
Avukatlık olduğumu yukarıda yazmıştım. Aklınca rencide etmek için lise mezunu vs yazarak kendini komik duruma düşürürsün. Bu forumda kaç kişi hukuk okudu veya kaç kişi mülakata gitmeyi hak kazanıp elendi. Aynısını yaşadım. Bakış açım rahatsız edebilir. Yaşadıklarımı üniversiteyi 3.65 ort. ile derece yaparak bitirdim sınavda da derece yaptım kaybettim diye yazsam hükümete de iki taş sallasam çok mutlu okurdunuz. Ama öyle bir dünya yok. Mülakat sistemi kamuda olmalıdır. Sırf sınavlarda başarılı oldu diye herkes her görevi alamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yine saçma sapan argümanlarla geliyor. Sen lise mezunu bile değilsin bu kafa liseyi bitiremez.
Sonuç zaten belli ise terör vb. varsa o adamı niye mülakate çağırıyorsun.
İkinci saçma kısım davranış olarak uygun olmadığını nereden biliyorlar ahahahah Truman show mu burası..
Adamın terör ile ilgili bağlantısı varsa sınava da sokma o zaman dostum.
Her yeri garabet olan şu sistemi şu argümanlarla savunmak, birde ben hukuk okudum ya diyen birinin yapması.
Akademisyen seçerken de mülkatlar var benim bildiğim ünilerde var maşallah sözü geçen tüm sülalesini doldurdu mülakat adı altında.
Allah akıl fikir versin Avukat. Adını falan paylaş istersen Allah korusun (ben zerre inanmıyorum da) sana davamızı falan vermeyelim bizi suçlu çıkarırsın .
Diyecek söz yok. |
Bir AKP klasiği. Milletin gözünün içine baka baka yalan söylediler utanmadılar bile
|
Buradakiler, sosyal medyadakiler hala bahanelerle savunma peşinde. Chp çok kötüymüş o yüzden akpyi ölümüne savunuyorlar onlara göre. |
Pazarcı özgür özel kırmızı kart gösterdi mi mülakatlara da ?
|
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- başkent inşaat şikayet
- ömer aktaşöz yorumlar
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- 112. kanal aktif etme iphone
- youtube premium fiyat
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- cep telefonu operatörleri
- yapay zeka tahlil sonuçları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X