Şimdi Ara

Akp neden insanları müslüman olmaya zorluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müslüman olmaya değil de müslüman görünmeye zorluyor bence. Zira öyle görünerek yapacağınız her pislik hemen anında örtülüyor.
  • İnsanların derdi müslüman ve ya başka bir şey degil ki.Madem müslümanlığı savunuyorsun onun kurallarına uy diyor , haklıda.İşine gelince günah gelmeyence değil.İnsanlık bu döneminde kutsal kitap dinlerine inanıyor , daha önceden aya , taşa , güneşe mantık ne yi kabul ediyorsa ona inanmış.İleride neye inanır meçhul.Herkes zannediyor ki benim inandığım doğru.Asırlar öncede güneşe tapan aynı şeyi savunuyordu.Hep bir kişi yaratıcıyla konuştuğunu öne sürüyor , şimdi bi adam böyle bir şey söylese linç edersiniz.Dünya nın sonuna kadar her şeyi biliyorsa yaradan neden 4 tane kitap gönderdi hadi gönderdi bunlardan insanların şaşacağını bile bile niye göndersin.Sınavmış ne sınavı kardeşim yaratıcı gönderdiyse inanacak tabi insan ilkinde sonradan çıkan günah sonuncusunda diğerleri kafir.Yaratan böyle kafa karıştırıcı şeyler söylermi.Net olur bir kere gönderir ondan sapan günahkardır der.Şeytana uymak nedir şeytanı yaratan kim hadi yarattı onun ne yapacağını bilmedide ona uyan günahkar oldu neden saptırıcı olucağını bile bile yaratsın bizimle ugraşsın diyemi.Nerede doğarsan oranın dinlisi oluyorsun kimisi fanatik kimisi inanmayan bazısıda kısmen inanan.Dünya haritasına bak sağ taraf komple ateist , budist , hinduizm orta altı kimi müslüman kimi açlıktan nefesi kokuyor kimi altın klozete s.ç.yor orta üstü hristiyan sol taraf karma karışık.Dünya nereye gidiyor diye soran yokta sen bucusun sen bucusun herkes kendini akıllı sayıyor.Doğuyoruz ölüyoruz gidipte gelen yok bilmiyoruz yaşıyoruz , önemli olan ahlak , vicdan ve saygı hangi dinde olursanız olun bunu savunun yeter , zaten hepsi bu temele değiniyor değinmek zorunda.Çünki savunabilinecek tek gerçek kanıt bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 27 Ocak 2020; 22:29:48 >




  • Çünkü Akp-mhp bloğunun hedefi en az 100 yıl daha iktidarda kalmak bunu ancak islam ve milliyetçilik yoluyla elde edebilirler yoksa tek bir maddesini okumadan anayasa değişikliğine evet diyen %1 bile bulamazlar
  • Chpde zorluyodu diyaneti akp kurmadı chp kurdu.
  • Güzel islamı yaymak için tabi.. senin için fesat kafir kardeşim.

    Aramızda hala hükümetin ülkeyi şeriat ülkesi terk'e dönüştürmek istediğini düşünenler var.

    Yok her yer imamhatip olmuş, yok akp gençlik kolları yandaş işçi bulma kurumuymuş, yok yandaşlar arasında ihaleler paslanıyor, rant, komisyon gırla uçuyormuş!

    yok vergiler siliniyormuş! yok suriyeliler oy ve demografi için ülkeye doldurulmuş, Yok feto akp'ile zamanında ortak çalışmış, yok kanal istanbul böyle borç içindeyken yapılmazmış,

    yok resmi bayramlarda siyasetçiler hastalanıyormuş, yok ülkenin kurucularına iki ayyaş deniyormuş..

    hepsi lafı güzaf! ginseng ve afyon ile..
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Şeyhülislamlık makamı yoktu sanki. Diyanet öncesi devlet dine karışmıyor muydu?
  • Ne yaparak zorluyor mesela? Kullandığınız kelimelerin şuurunda mısınız? Yoksa hoparlör kadar mı beyniniz var? Zorlamak nedir? Kim kimi Müslüman olmaya zorluyor? Kimsenin kimseye karıştığı yok. Müslümanlar TV programı yapmış kendi aralarında bir şey konuşmuş sen de bundan rahatsız olmuşsun. Olan budur. AKP Kendini Müslüman olarak değerlendiren insanlardan oy alan bir parti. Seçmeninin istediği renkte davranıyor. Bu kimsenin kimseyi Müslüman yapmaya çalıştığı anlamına gelmez. Git ne istiyorsan ol. Sana soran mı var? AKP nüfus cüzdanlarından din hanesini silmiş bir parti. Eskiden polis kimliğini sorduğunda alıp üzerinde dininin ne olduğunu görüyordu. Bu AKP döneminde bitmiş bir şey Türkiye'de. AKP insanları Müslüman olmaya zorluyormuş. Lafa bak. Ne saçmalıyorsunuz ya. Bana da akpyi savundurdunuz ya pes.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 28 Ocak 2020; 3:51:38 >
  • Çünkü herkesin cennete gitmesini istikoapkdşalkdsşaokdşakczsckzjshdfjzhkhdazwdk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuperHans

    Ne yaparak zorluyor mesela? Kullandığınız kelimelerin şuurunda mısınız? Yoksa hoparlör kadar mı beyniniz var? Zorlamak nedir? Kim kimi Müslüman olmaya zorluyor? Kimsenin kimseye karıştığı yok. Müslümanlar TV programı yapmış kendi aralarında bir şey konuşmuş sen de bundan rahatsız olmuşsun. Olan budur. AKP Kendini Müslüman olarak değerlendiren insanlardan oy alan bir parti. Seçmeninin istediği renkte davranıyor. Bu kimsenin kimseyi Müslüman yapmaya çalıştığı anlamına gelmez. Git ne istiyorsan ol. Sana soran mı var? AKP nüfus cüzdanlarından din hanesini silmiş bir parti. Eskiden polis kimliğini sorduğunda alıp üzerinde dininin ne olduğunu görüyordu. Bu AKP döneminde bitmiş bir şey Türkiye'de. AKP insanları Müslüman olmaya zorluyormuş. Lafa bak. Ne saçmalıyorsunuz ya. Bana da akpyi savundurdunuz ya pes.
    Dogum tarihi yeni kimliklerin basim tarihi olan veletlerle tartisiyoruz hocam çok ciddiye alma burayi anlamazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer zorlama olsaydı ben müslüman değilim diyemezdin veya burada konuyu açamazdın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timeguard

    Bu tarz dinler kendi içinde insan-insan veya kişinin bilinç altını etkilemek suretiyle(ödül -ceza = cennet cehhenem vs) zihinsel ön şartlandırmalı(otokontrollü) kitle kontrolünü kolaylaştıran bir yönetim idare etme(ehlilleştirme) biçimidir.. Yöneticilerin de böyle bir sistem işine gelir.
    Sen keyfi dünyaya geldiğini düşünüyorsan yanlış yoldasın, bu dünyanın tek amacı var o da Allah'a inanmak ve Peygamber Efendimiz(s.a.v)'in rehberliğinde Allah'ın emrettiğini yerine getirmektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ne yi okuyup ne yi okumadığımı nereden biliyorsun ? 35 yılımın 30 yılı okumakla geçti benim , sen önce tanımadığın insanı okumuyosun diye suçlama sonra tavsiye ver. Okumadığım hiç bir konu hakkında yorum yapmam.Senin düşündüğün şekilde bu dünya nın yaratıcısı yok mu dersen sanada sorarlar yaratanı yaratan var mı yok mu onu yaratan var mı yok mu madem her varlığın bir yaratıcısı var o konu uzar gider.Tabi kitaplarda yazan yaratıcı hep vardı kısmına inanırsan senin için tez orada çürür , çünki yazıyosa doğrudur dersin.Senin gibi yazılana inanan başka din yok mu var , hepsi bir birini reddediyor ama yaratıcı gönderdi.Senin söylediğininde benim söylediğiminde ıspatı yok.Sen asırlar önce güneşe tapana saçma şeylere inanmış dersin , asırlar sonrada sana ona yapılan muameleyı yaparlar.Dünya nufüsünda çoğunluk hristiyanda sonra müslüman sonra dinsiz , hinduizm , yahudi.Dinsizle hinduizm karışmaz gerisi bir birine giydirir.Benim için insanın dini önemli değil vicdanı önemli , ben vicdancıyım.




  • Oyle bisey oldugunu dusunmuyoru. Politaka da tek olay cikar ve paradir. TR solcu ve ateist agirlikli bir ulke olsa konusmalar ona gore olur. Hicbir politkacinin dini mini taktigi yok hepsi tiyatro oyunu.
  • Kimin işine yaradığına bakmak lazım bu olanlın. İslamı bugün kullanan ama yarın da bu ülkenin Müslüman olmamasını istteyenlerin işine yarıyor. Hem bugün İslam'ın sadece ismini kullanıp halkta baskı kuruyorlar ve bunu siyasi çıkarlar için kullanıyorlar; hem de insanlar İslam'dan soğuyor. Bir taşla iki kuş vuruyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacksea533

    Benim ne yi okuyup ne yi okumadığımı nereden biliyorsun ? 35 yılımın 30 yılı okumakla geçti benim , sen önce tanımadığın insanı okumuyosun diye suçlama sonra tavsiye ver. Okumadığım hiç bir konu hakkında yorum yapmam.Senin düşündüğün şekilde bu dünya nın yaratıcısı yok mu dersen sanada sorarlar yaratanı yaratan var mı yok mu onu yaratan var mı yok mu madem her varlığın bir yaratıcısı var o konu uzar gider.Tabi kitaplarda yazan yaratıcı hep vardı kısmına inanırsan senin için tez orada çürür , çünki yazıyosa doğrudur dersin.Senin gibi yazılana inanan başka din yok mu var , hepsi bir birini reddediyor ama yaratıcı gönderdi.Senin söylediğininde benim söylediğiminde ıspatı yok.Sen asırlar önce güneşe tapana saçma şeylere inanmış dersin , asırlar sonrada sana ona yapılan muameleyı yaparlar.Dünya nufüsünda çoğunluk hristiyanda sonra müslüman sonra dinsiz , hinduizm , yahudi.Dinsizle hinduizm karışmaz gerisi bir birine giydirir.Benim için insanın dini önemli değil vicdanı önemli , ben vicdancıyım.
    Ulan okumamışsın işte 35 SENEDİR YAŞIYORSUN OKUMAMIŞSIN O-KU-MA-MIŞ-SIN.. OKUMUŞ OLSAN SAÇMALAMAYA DEVAM ETMEZDİN. KURANI BAŞTAN SONA OKUMUŞ OLSAN ZATEN BUNLARI YAZMAZSIN.




  • Ulanlı filan konuşma benimle , sen oku.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    imam hatipten bir çok arkadaşım vardı yarısından çoğu ateist deistti, ben anadoludaydım 9. sınıfta tüm arkadaşlarım müslümanken 12. sınıfta yarısından çoğu ateist veya deist olmuştu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.