< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akp ne yapacağını şaşırdı ! - Filistin Mitingini eleştiren Fatih altaylıyı ifadeye çağırdılar

-
-
Hak etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şey olacağını sanmam. Araplara açıkça küfür eden bir fenomeni tutuklayamamışlardı.
-
Bu terazi gün gelecek sizi de tartacak.
-
Kadrolu akpliler propagandaya başlamış hemen. Tutuklansın diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba?
Halkı kin ve düşmanlığa tahrikten diyorlarsa ilk bu trollü içeri almaları lazım.
-
Bizi tartacak terazi ancak haşr günündedir.
Bu dünyada gücünüze o kadar güvenme. Kendinizi Allah yerine koymayın artık.
Sen ve senin gibiler rteyi öbür dünyasını önemsemeyecek kadar çok seviyorsunuz ama sizi orada yargılacak olan o değil.
-
Hocam bunlar aktroll forumda gizli örgütlendikleri sohbet grubu da var 2013-2014 de beni de almışlardı hepinizi eklemiştim hatırlıyor musunuz ama salakligima veriyorum 13 yaşında falandim o zaman sizi eklemek yerine huylarina gitsem onlardan olsam şu an çok farklı yerlerde olurdum asgari ücrete talim ah eşek kafam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 3 Ocak 2024; 1:40:47 >
Fetöcülerde aynısını diyordu. En son donsuz yerde sıra gibi dizilmişlerdi.
-
Hainlik yapanların sonu budur .
O olay bombaydı. Ama bunların hala o tarz grupları vardır. Gene toplu şekilde geliyorlar konulara.
-
Kime göre neye göre yarın başa başka bir zihniyet gelirse terörist hain sen olursun ihanet etmiş olan sen olursun unutma
3 tane çocuğu gene gözaltına almışlar. Aslında akp'nin çok rahat olması gerekirken, bu kadar saldırgan davranması tuhaf. Belliki yolunda gitmeyen bazı şeyler var.
-
Şimdi senin hesabına göre hain sen mi oluyorsun ? La bu nasıl bir mantık yahu.
Senin zihniyetine göre evet sizden olmayan herkesi terörist ilan eden sizsiniz ulan yumruk attı diye kim hapse atılmış bu ülkede ki bugün atılıyor gibi düşün ama devran değişir hocam
AKP ile ne alakası var mahkeme çağırıyor Fatih Altaylı'yı...
Ayrıca benim okduğum Filistin meselesi ile ilgili değil.
Bu yolda yumruk yiyen dayı olayında ohh iyi oldu eline sağlık gibisinden bir twit atıp sonra ağır tepkiler gelince kendi cenahından bile silmişti onun yüzünden ifadeye çağırıldı gibi anladım ben.
-
Davulu delen jaguar partisi ile bir alakası olabilir mi?
-
Siz nasıl bir hayal kuruyorsunuz ?
Gece Cumhurbaşkanı uyurken birden uykusu kaçıyor. Ve aloo bu Fatihi ifadeye çağırın flan mı diyor sanıyorsunuz !!!
Sistem çok basit Fatih Altaylı attığı twti sonrası çok sayıda şikayet geliyor. Mahkemede doğal olarak ifadeye çağırıyor bu kadar basit. Buralardan bir maduriyet veya bir hikaye yazmanın anlamı yok.
Not: Fatih Altaylı'nın attığı twitte twitt değil bu arada. Böyle bir süreçte millet burnundan solurken eline sağlık ohh iyi oldu havasında twit mi atılır. Yarın ondan gören onun gazına gelen herkes birbirini yumruklar.
Not2: Tabii buradan bir ceza flan çıkmayacaktır. Çünkü özne yok bir şey yok. Mahkemede ben eşime dedim o gün çok güzel yemek yapmıştı der geçer. Lakin hoş işler değil. Zaten millet kavga edecek yer arıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Ocak 2024; 2:20:36 > -
Eee bizde onu diyoruz,hainlik yapanın sonu bu olacak, Atatürk düşmanlığı yapan............. ların
Rasim nerden biliyor bunları? Sen saf birine benziyorsun. Elimde metaverseden deniz manzaralı arsa var alır mısın?
Bu dünyada gücünüze o kadar güvenme. Kendinizi Allah yerine koymayın artık. Sen ve senin gibiler rteyi öbür dünyasını önemsemeyecek kadar çok seviyorsunuz ama sizi orada yargılacak olan o değil. |
![]() Kadrolu akpliler propagandaya başlamış hemen. Tutuklansın diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? |
Bu terazi gün gelecek sizi de tartacak. |
Fetöcülerde aynısını diyordu. En son donsuz yerde sıra gibi dizilmişlerdi. |
Yoğun yobazzers var konuda
|
Hocam bunlar aktroll forumda gizli örgütlendikleri sohbet grubu da var 2013-2014 de beni de almışlardı hepinizi eklemiştim hatırlıyor musunuz ama salakligima veriyorum 13 yaşında falandim o zaman sizi eklemek yerine huylarina gitsem onlardan olsam şu an çok farklı yerlerde olurdum asgari ücrete talim ah eşek kafam |
Senin zihniyetine göre evet sizden olmayan herkesi terörist ilan eden sizsiniz ulan yumruk attı diye kim hapse atılmış bu ülkede ki bugün atılıyor gibi düşün ama devran değişir hocam |
Eveeet duduklu tenceremizin sibobunu kapatip ocagin altini aciyoruz. 3 ay boyunca orta ateste basincla pisen ulkenin gazini secimden sonra alip, yeni anayasayi servis ediyoruz. |
atatürke hakaret eden dönerciyi serbest bırakırlar.....fatih altaylıya y. dışı yasagı vb kararlar verip gözdağı vermek için sıkıntı çıkarırlar. |
Benzer içerikler
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- iş kurmak istiyorum
- azraile tokat atan şeyh
- elif can yetim
- bimcell numara taşıma
- dünyanın en büyük uçak kazaları
- 2025 model arabalar
- asus zenbook a14
- dünyanın en zengin ülkesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X