Tüh, Madamın biri beni bloklamış çok üzüldüm bak şimdi. |
Akp Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan Polise Hakaret ve Ardından Açığa Aldırdı (6. sayfa)

-
-
kadıni ilk gördügümde chpli sanmıştım
AKP ye yakışmayan bir vekil.partiden ihraç edilmesi gerekir.
Devlet polisine değilde vekiline sahip çıkarsa daha ondan görevini tam yerine getirmesini bekleyemezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
milletvekiliyim diye 200 km hız yapıyor, insanların hayatlarını tehlikeye atıyor. sonra insanlar dogal olarak sikayet ediyor. sonra buraya her geldiğimde aynı sey oluyor diyor. demekki hep aynı şeyi yapıyor.
-
BURADA MİLLETVEKİLİNİN YAPTIKLARI TARTIŞILIYOR KONUYU BAMBAŞKA BİR TARAFA ÇEKMİŞSİNN
-
Yazıklar olsun ya. Bunların oy aldıkları vatandaşı ne yerine koyduklarının çok net resmi işte. Yersen milletin vekili ve millete hizmet için varlar ama millete hizmetçi kadar değer verdikleri yok. Bunların özrünün bir önemi yok bunlar gibileri ( parti ayırt etmeden ) buralara getirip bu araçları bu makamları bu egoları tahsis edenlerin özür dilemesi gerek bence
Ayaklar baş, başlar da ayak olursa olacak olan bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akpli arkadaşlar iyi baksın bu konuya bu sadece küçük bir örneği !!! Bizim paralarla ne hayatlar yaşıyorlar yazıklar olsun
-
çoluğu çocuğunuda açığa alırlar inşalah
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y4Ş4R
Bu mesaj silindi.dörder tane alınsaydı böyle olmazdı
sıkıntı stres yapmıştır araç değişimi
-
Olaydan sonra Cuneyt Ozdemir'in kanalinda sorulari cevapladi. Ozur diledi, sonra olayi sosyal medyaya tasiyan CHP'li vekil baglandi, ve ozur diledigi icin takdir ettigini soyledi. Ardindan Zeynep Hnm. tekrar programa baglandi ve "Ben o polislerden ozur dilemiyorum. Kendime yakismayan, sinirli tepki verdigim icin kamuoyundan ozur diliyorum! Onlarin beni bekletmeye hakki yok! Onlardan ozur dilemiyorum!" dedi...
Sonuc; Aciga alinan ve surgune gonderilen iki polis memuru.
Ne diyeyim. Ben o kadin adina utandim.
Cüneyt Özdemiryoutube
Destek Olmak İçin ► http://bit.ly/cuneytozdemirdestek — Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın trafikte polislerle tartışması nasıl olay yarattı? CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır o görüntüleri nasıl sosyal medya hesabından paylaştı? Yayınımıza katılan Zeynep Gül Yılmaz olayın perde arkasını anlattı? Tartışmanın sebebi ne? Yayınımıza bağlanan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan ne yanıt geldi? Mersin Valiliği konuyla ilgili ne açıklama yaptı?Burdur'da sağlık çalışanlarına saldırı... Fahrettin Koca konuyla ilgili ne açıklama yaptı? İçişleri Bakanlığı; Bazı faaliyetler için PCR testi zorunluluğu genelgesi gönderdi. Aşıda son durum ne? Loud and Proud'dan bugün bize gelenler neler? Gazeteci Cüneyt Özdemir gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. — Tüm Videolar ► http://bit.ly/cuneytozdemirvideolar Yeni Videoları Kaçırmamak İçin ► http://bit.ly/cuneytozdemiryoutube — Sosyal Medya ► http://instagram.com/cuneytozdemir http://twitter.com/cuneytozdemir — #cuneytozdemirhttps://www.youtube.com/watch?v=7TdEheeijwk
-
maalesef ülkemizdeki problemlerden biri. köklü bir problem bana göre. parti fark etmeksizin gücü eline alan her türlü işi kendine göre yapabiliyor.kendi canı nasıl isterse öyle davranabiliyor. bu görüntüler eskiden çok daha fazlaydı benim bildiğim kadarıyla.
bu işlere yeltenenleri sıfatı,mevkisi ne olursa olsun mevkilerini elinden almak lazım.herkes kendi işini düzgünce yapması lazım.kurallar,kanunlar esas olmalı bana göre. ve bu kurallar insanlardan,mevkilerden üstün olmalı.herkes bu kurallara kanunlara uymalı.normalde böyle olmalı zaten.
üzücü durumlar.
-
Almanya’da kamu üniversitesinde öğretim elemanıyım. Hiç bir milletvekili hatta hiç bir bakan hukuksuz bir şekilde beni ekmeğimden edemez. Ortalık ayağa kalkar. Sendika, basın , meslektaşlarım ve öğrencilerim ortalığı duman eder. O polisin çoluğu çocuğu geçindirdiği ailesi varsa buna mesul olanın iki tarafta yakasını bırakmazlar inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 25 Ağustos 2021; 13:16:34 >
Aksine akp ye gayet yakışan bir vekil.hoş benzer bir davranışı chp li bir vekilde yapmıştı.
Vekillere bu kadar maaş ayrıcalık danışman ömür boyu emeklilik sağlık garantisi verirsen olacağı bu.
Zaten hiç bir işe yaramayan fonksiyonu olmayan meclisin üye sayısını rte 600 e niye çıkarttı acaba.
-
En azından chp içinden kimse vekile arka çıkmadı o vekil de çıkıp özür diledi, her ne kadar kabul edilebilir bir özür olmasa da,quote:
Orijinalden alıntı: QklavyeAksine akp ye gayet yakışan bir vekil.hoş benzer bir davranışı chp li bir vekilde yapmıştı.
Vekillere bu kadar maaş ayrıcalık danışman ömür boyu emeklilik sağlık garantisi verirsen olacağı bu.
Zaten hiç bir işe yaramayan fonksiyonu olmayan meclisin üye sayısını rte 600 e niye çıkarttı acaba.
Ama akpli vekil tam bekleneni yaptı çirkeflik ile üste çıkmaya çalıştı polislere fetöcü dendi sosyal medyada akpliler vekile arka çıktı klasik akp işte, gelip utanmadan kadını chpli sandım diyorlar cidden akıl almıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vekil kimliğini göstermesine rağmen bir poiis vekili niye tutar? Tamam tuttun, sonra ekmaaamla olayına niye girer? Öncelikle, şu hakkınızda ihbar var geyiğinin bitmesi lazım. Eskiden uçaksavar mermisi bulurlardı adım başı, şimdi hakkınızda ihbar var muhabbeti var. Bir de, dokunulmazlığı olan biri hakkında ihbar olsa nolcak gardaş, hiç mi kanun bilmez bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 25 Ağustos 2021; 17:36:8 >
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabi
Almanya’da kamu üniversitesinde öğretim elemanıyım. Hiç bir milletvekili hatta hiç bir bakan hukuksuz bir şekilde beni ekmeğimden edemez. Ortalık ayağa kalkar. Sendika, basın , meslektaşlarım ve öğrencilerim ortalığı duman eder. O polisin çoluğu çocuğu geçindirdiği ailesi varsa buna mesul olanın iki tarafta yakasını bırakmazlar inşallah.Bizde devlet büyüğü mantığı olduğu sürece işinden de eder ülkesinden de eder canından bile eder. Siz şimdi ortaya çıkmıyor diye bilmiyorsunuz o 2 polis gittiği yerde ne büyük çile çekecek.
Akp yandaşı insanların hepsi tepki verecek sen nasıl bizim vekilimize böyle yaptın fetöcu pkk ci diyecekler.
Bakin Avrupa da Bir çok hak halk tarafından istenildi alındı bizde ise tepeden geldi. Cumhuriyet kurulsun diye değil Atatürk tekrar padişah olsun diye baskı yapıldı. O yüzden tam tersi işler bizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Chp iktidar olsa aynısını yaparmıydı bilemem.Ama 80 li yıllardan beri siyasetçileri hatırladığım kadarıyla hiç bir dönem bu kadar ,bırak milletvekilini il ilçe başkanından tut mahalle temsilcisine kadar "iktidar" şımarıklığı görmedim.
2023 uçurumdan önceki son çıkış.Eğer iktidar değişmezse geçmiş olsun.Parti devleti geldi demektir.1950 öncesi tek parti dönemi mumla ararız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X